Ooit Schoonenberg o.a. gekozen omdat er dagelijks een inloopspreekuur was. Is zeer handig omdat het niet noodzakelijk is om een afspraak te maken.Maar dat is helaas afgeschaft. Iets wat klantvriendel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De zeer vriendelijke, betrokken en deskundige medewerkster heeft mij goed geadviseerd en geholpen. Het gehoorapparaat voldoet aan al mijn wensen. Ik kan de discussies op tv weer volgen, geniet van muz... Leggi di più
In alle rust werd er gezocht naar de best passende oplossing voor mijn gehoorprobleem. Alles werd bijzonder goed uitgelegd. Ik heb meerdere toestellen mogen proberen om tot een juiste keuze te komen e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Scritti dall'azienda

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Dr. Kuyperstraat 24, 4001CM, Tiel, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Prima geholpen door Ilse, in het hele proces van testen en uitproberen, tot de definitieve aankoop.
Erg blij met mijn nieuwe oren. :-)

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
De vak bekwaamheid was gewoon geweldig die mensen hebben gewoon echt de beste dingen voor je kan gewoon niet beter.
Prettige en goede ervaring.
Vooral het geduld, Ilse heeft dit elke keer fantastisch opgepakt.
Er werd goed naar mij geluisterd en volop tijd besteed aan het optimaliseren van de instelling van de gehoorapparaten

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
De audicien heeft mij rustig en vriendelijk geholpen. Haar uitleg tijdens het hele proces was helder en duidelijk, evenals haar advies. Ze was zeer kundig.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
Apparaat voldoet aan de verwachtiging.
Audicien zeer vriendelijk en deskundig.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
In alle opzichten goed geholpen. Client belang werd vooropgezet. geen verkoopdruk. Ben dik tevreden.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
Na mijn eerste ervaring 5 jaar geleden met gehoor problemen goed geholpen. Nu weer terug ook weer goed geholpen zij het soms wat zeer gehaast maar dat komt door een personeel tekort (waar niet). Ook een oor voor wat weer niet met je gehoor te maken heeft.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Tiel Dr. Kuyperstraat
Uitmuntende dienstverlening. Snelle service, zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Fantastisch product
Top ervaring. Kennis en ervaring Audiciën als top ervaren. Alle afspraken klopten, geduld en tijd beschikbaar. Het goede gevoel was er direct.
Ook voor korte hulp en vragen snelle respons.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.