Schoonenberg HoorSupport - Sliedrecht Thorbeckelaan Recensioni 25

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Thorbeckelaan 17, 3362BL Sliedrecht, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn geholpen door een medewerker die heel veel kennis van zaken heeft. Alles is super uitgelegd.

Valutata 5 stelle su 5

Met alle aandacht is mijn gehoorprobleem benaderd. Doorgestuurd naar KNO met een goed verhaal. Prima voorlichting over de keuze van de oplossing. Tot nu toe dik tevreden.

Valutata 1 stelle su 5

Zolang je nog moet betalen prima verhalen. Wel goed uit kunnen testen. Ik kwam uiteindelijk uit op 2 hoortoestellen totaal € 5000,= Alles netjes zelf betaald (voor deze gold geen vergoeding va... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, nemen netjes de tijd voor je en als er al problemen zijn dan worden deze ook snel opgelost.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di apparecchi acustici
  2. Consulente sanitario
  3. Servizio di riparazione apparecchi acustici

Scritti dall'azienda

Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.

Goed horen betekent mee blijven doen

Scritti dall'azienda

Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.

Niet tevreden, geld terug

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt
Om u hierbij te helpen, hebben wij in samenwerking met VUmc in Amsterdam het HoorSupport® Programma ontwikkeld. Bij aankoop van uw hoortoestellen krijgt u een HoorSupport® boek en HoorSupport® Digitaal e-mail programma aangeboden. Het is belangrijk zowel het boek als het e-mailprogramma te doorlopen. Bovendien raden wij u aan uw hoortoestellen vanaf het begin veel te dragen. Hoe meer u ze draagt, hoe sneller u eraan went en hoe beter u gaat verstaan. Uw gehoor met hoortoestellen kan tot een jaar na aankoop nog steeds verbeteren. Bent u desondanks toch niet tevreden met uw hoortoestellen of kunt u er niet aan wennen, dan biedt Schoonenberg u de ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Deze garantie laat uw wettelijke rechten en verplichtingen in geval van non-conformiteit bij een consumentenkoop onverlet.

• Thorbeckelaan 17, 3362BL, Sliedrecht, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Nette bediening

Nette bediening

3 gennaio 2026

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Sliedrecht Thorbeckelaan

Wij zijn verheugd dat u tevreden bent over onze service Rob. Wij zien u graag snel weer terug in een van onze winkels!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn geholpen door een medewerker…

Wij zijn geholpen door een medewerker die heel veel kennis van zaken heeft.
Alles is super uitgelegd.

2 gennaio 2026

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Sliedrecht Thorbeckelaan

Beste bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

26 maggio 2025

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Sliedrecht Thorbeckelaan

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

Valutata 4 stelle su 5

prima geholpen alle tijd om onze…

prima geholpen alle tijd om onze vragen te beantwoorden en uitleg over gehoortoestellen.

18 novembre 2024

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Sliedrecht Thorbeckelaan

Grazie per la tua opinione, siamo felici che tu sia rimasto soddisfatto dell'esperienza. Suggerisci AudioNova a chi conosci; accedi a questa pagina https://www.audionovaitalia.it/porta-un-amico e scopri tutti i vantaggi per te e per loro.

Valutata 1 stelle su 5

Zolang je nog moet betalen prima…

Alles netjes zelf betaald (voor deze gold geen vergoeding van de zorgverzekering) en toen was het klaar met de service.
De openingstijden van de winkel zijn niet gunstig voor mensen met een baan. Het binnenlopen mag ook niet meer, je moet een nummer bellen waar men niet weet wat ze met je vragen aan moeten.
Ik ging met een serieuze vraag naar deze zaak en kreeg al een ‘nee’ voordat ik uitgesproken was.
Tot twee keer toe kreeg ik een enquete om in te vullen, één keer kreeg ik een excuusmail met daarin dat er contact met me opgenomen zou worden.
Dat is al maanden geleden, inmiddels heb ik daarover ook alweer tweemaal een mail gestuurd, maar geen reactie.
Schoonenberg heeft het geld binnen, maar aftersales service staat niet in de voorwaarden.
Ben er klaar mee, heb er spijt van dat ik voor deze zaak gekozen heb.
Voor de duidelijkheid: ik heb voldoende aangegeven dat ik klachten/vragen had, er hoeft geen afspraak meer met mij gemaakt te worden. Nooit meer!!!

1 gennaio 2024
Non scritta su invito

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Sliedrecht Thorbeckelaan

Het spijt ons dat onze service niet voldeed aan uw verwachtingen, we zouden graag meer weten om tot een goede oplossing te komen. Neem contact met ons op via 0900-6007008 of stuur een e-mail naar klantenservice@schoonenberg.nl

Prettige ervaring

Ik werd op een heel prettige manier geholpen en er werd alles aan gedaan om m'n hoortoestellen optimaal af te stellen.

2 giugno 2024

Prima zorg Schoonenberg

Valutata 5 stelle su 5

goed geholpen op een rustige manier

goed geholpen op een rustige manier, zodat je de gehele handelingen goed in je op kan nemen.

Ervaren verkoopster

Ervaren verkoopster
Goede uitleg / service
Alles was duidelijk en helder

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Sliedrecht Thorbeckelaan

Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. We hopen u snel weer te zien!

Goede begeleiding, veel keuzeopties

Goede begeleiding. 3 gehoortoestellen (incl CROS) en 1 partnermix uitgeprobeerd. uiteindelijk 1 gehoortoestel en 1 partnermix gekocht. Veel tijd voor mij genomen; 5 of 6 afspraken in de winkel gehad. Periode aug- nov 2023.

3 novembre 2023

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Sliedrecht Thorbeckelaan

Wij waarderen uw review, bedankt!

Valutata 5 stelle su 5

goede begeleiding bij nieuwe ervaring

goede begeleiding, hartelijk en rustig. Begrip voor al het nieuwe van een hoortoestel aanmeten

9 marzo 2023

Audicien perfect.

Audicien perfect.
Levering op de afgesproken datum.
Gebeld voor het bevestigen van de afspraak daarna ook nog op de mail ontvangen.
Ben al jaren klant bij deze audicien.

8 agosto 2022
Non scritta su invito

goed

ik ben zeer tevreden hoe ik geholpen ben door marion ze heeft me alles goed uitgelegd is tweede gehoorapparaat

30 giugno 2022

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più