L'azienda ha risposto
Goede voorlichting. Behulpzaam ook v.w.b. verschillende vragen. De invulling van de vragenlijsten vóór en ná gebruik van de gehoorapparaten is voor een ouder persoon wel een beetje omslachtig.
Super tevreden zeer goed geholpen afspraak precies op tijd 👍
Er wordt alle tijd genomen. Ook gaan ze leuk met kinderen om. Toen ik belde over een probleempje met het apparaat, konden we dezelfde dag nog terecht en werd het fijn opgelost.
L'azienda ha risposto
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Scritti dall'azienda

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Elsenerstraat 32, 7461DP, Rijssen, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Super tevreden zeer goed geholpen afspraak precies op tijd 👍
Flexibiliteit en meedenken kan beter. Prijs van toestellen buiten het vergoedingstoestel is erg hoog in vergelijk concurrenten.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Rijssen Elsenerstraat
De medewerker van winkel Rijssen was zeer behulpzaam, rustig en luisterde goed naar mijn wensen. Hij heeft daardoor mijn gehoorbeperking zo goed als mogelijk opgelost met een passend gehoorapparaat.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Rijssen Elsenerstraat
Snelle hulp na verlies gehoorapparaat
Snel en deskundig geholpen met aanschaf nieuw toestel na verlies.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Rijssen Elsenerstraat
Esther in rijssen is erg betrokken en deskundig.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Rijssen Elsenerstraat
Nemen de tijd om het probleem in kaart te brengen en daarna, dat alles goed functioneert. Apparaten hebben uitgebreide instelmogelijkheden. Er is een behoorlijke tijd om apparaten te testen. Gehoorapparaten doen het bijzonder goed. (ook via bluetooth). Telefoon via bluetooth opnemen met dubbel tik, geeft soms nog problemen.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Rijssen Elsenerstraat
De dienstverlening was goed, qua tijd, uit proberen, alles in rust te mogen ervaren.
Dat ze uit gaan van kwaliteit en niet jagen naar winst

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Rijssen Elsenerstraat
Goede uitleg over onderhoud van de apparaten. Verder
prettig te weten dat er goede garantievoorwaarden zijn.
Ester Velten heeft me super geholpen. Nam alle tijd voor me 👍

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Rijssen Elsenerstraat
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.