De audicien nam alle tijd. Ze heeft het goed uitgelegd. Ze heeft alles goed opgemeten met als resultaat: twee goed werkende gehoorapparaten. Alles bij elkaar was het wel prijzig, maar je krijgt een... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nadat ik een bezoek had gebracht aan de KNO-arts, voor advisering voor gehoorapparaten, wendde ik mij tot het adres van Schoonenberg, voor de aanschaf van nieuwe gehoorapparaten. Ik kreeg heel vakku... Leggi di più
Ongeveer 10 weken geleden gehoorbeschermers laten aanmeten. Na 5 weken maar eens informeren hoe het er mee staat. Oeps er is mis gegaan we gaan er mee aan de slag. Na 4 weken maar weer bellen oh gee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De afspraken worden goed en op tijd nagekomen. De testen verliepen vlot en naar mijn idee kundig. Goede uitleg met geduld. Na gewenningsperiode kan ik gelukkig weer goed horen. Fantastisch.
L'azienda ha risposto
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Scritti dall'azienda

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Gorecht Oost 123, 9603AE, Hoogezand, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Geweldig goed geholpen,kon niet beter!Goed team in Hoogezand.Vriendelijk en zeer behulpzaam.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Hoogezand Gorecht Oost
Ik krijg nu als reactie om jullie te bellen. Dit heb ik al een keer gedaan en het heeft niets uitgehaald. Het lijkt mij dat jullie iets moeten doen.
Na 3 keer een mail gestuurd te hebben en zelfs nog een keer gebeld te hebben nog steeds niets gehoord. Ik heb een klacht ingediend en daar wordt niets mee gedaan. Ik heb hier geen goed woord voor over en beveel jullie absoluut niet aan.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Hoogezand Gorecht Oost
Wegens ernstige ziekte kunnen we niet aan dit onderzoek mee werken .

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Hoogezand Gorecht Oost
Goede uitleg en vakkundige uitleg klantvriendelijk en goede service

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Hoogezand Gorecht Oost
goede service, klantvriendelijk, afspraken nakomen....alle tijd om tot een gedegen advies te komen

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Hoogezand Gorecht Oost
Duidelijk uitleg over gehoor apparaat en wat de mogelijkheden zijn

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Hoogezand Gorecht Oost
Ik kreeg heel vakkundig meerdere adviezen en uiteindelijk heb ik beslist tot aanschaf van een paar heel goede apparaten. Deze aanschaf zijn een openbaring voor u, zei de behandelende audioloog. Ze heeft haar advies volledig waar gemaakt. Mijn gehoor is geoptimaliseerd tot nagenoeg 100%. Ik geniet elk moment van de dag van de aan mij geadviseerde apparaten. Nooit eerder heb ik zo goed kunnen horen.
Dagmar, duizendmaal dank voor je deskundig advies.
Klantgerichte benadering, invoelend vermogen, ruime vakkennis en aandacht voor specifieke wensen.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Hoogezand Gorecht Oost
De klantvriendelijkheid en de deskundigheid van de medewerker waren zeer goed.
De audicien nam alle tijd. Ze heeft het goed uitgelegd.
Alles bij elkaar was het wel prijzig, maar je krijgt een heleboel extra's.
Zij gaf mij bovendien de tip om, ondanks dat op de rekening staat wat mijn verzekering bijdraagt, ik toch de factuur naar mijn verzekeringsbedrijf moest sturen. Met resultaat. Ik kreeg (vanwege mijn aanvullende verzekering) de helft van mijn bijdrage terug.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Hoogezand Gorecht Oost
zeer uitgebreid uitgelegd en klant vriendelijk behandeld.