van begin tot eind een kundige, vriendelijke benadering, met heldere informatie. prima planning en adequate follow-up. en nu zit ik met een fijn koppel apparaatjes. je voelt je gehoord! :)
L'azienda ha risposto
De spontane medewerkster, B.J.M. Hoed heeft mij (gelukkig) weten te overtuigen om het juiste hoortoestel te kiezen. Ik ben dik tevreden.
L'azienda ha risposto
Een trouwe klant ben ik, ik heb nu mijn derde gehoorapparaat van Schoonenberg. Ik ken de twee medewerkers dus wel, ook al als ik tijdens het hulp uur kom vanaf 16.00 uur. Ik vind beide medewerkers vr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Scritti dall'azienda

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Zonnelaan 281B, 9742BG, Groningen, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

je voelt je gehoord! :)

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Winkel is meestal gesloten als je belt krijg je het hoofdkantoor aan de lijn voor een afspraak duurt veel te lang voordat je terecht kunt voor hulp.Slechte service kan de winkel aan de zonnelaan nooit rechtstreeks bellen.En dan zi je zomaar een week zonder hoorapperaten.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Prettige ontvangst en goede begeleiding en voorlichting

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Deskundige mensen die je niets aan willen praten en het beste met de klanten voor hebben om samen tot de juiste keuze te komen.
ze hebben me geholpen met het uitzoeken van de gehoortoestellen die ik nu gebruik

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
We zijn goed voorgelicht over de verschillende hoorapparaten en de prijzen ervan. Ook hebben we alle tijd gehad het gekozen apparaat te proberen. Ondanks dat de aanschafprijs erg hoog ligt zijn we tot nog toe tevreden. Het contact met mevr. J.C. Carriere - Pauw was erg goed.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Alles OK. Deskundigheid, klantvriendelijkheid. Maar het allerbelangrijkste: eindresultaat perfect!

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Ik heb over de medewerker die me geholpen heeft niet over het bedrijf

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Geen idee met welke been deze mevrouw uit bed is gestapt. Ze zat blijkbaar in haar "irritatiezône" zoals ze het zelf steeds noemde. Loopt bij me weg en gaat over mij roddelen bij haar collega. Ik ben maar weggegaan en kom daar nooit meer!!!! Wat een vreselijke ervaring. Een afspraak van 1 uur wordt nog geen 5 minuten en ze wordt blijkbaar ook nog doorbetaald zonder dat ze er voor mij is geweest. Wat een service.
Nou nou, na een paar week kreeg ik een sorry per mail via klantenservice nadat ik ern klacht had ingediend. Waar is persoonlijk contact na een klacht? Echt heel klantonvriendelijk hoe iets wordt afgehandeld met 5 letters in een "mail".
En dat was het dan blijkbaar

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Ik werd vriendelijk en rustig geholpen. Er was alle tijd voor je. Alles goed uitgelegd

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Audicien was geweldig qua meedenken over specifieke gehoorsproblematiek. Zeer deskundig.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Er werd alle tijd voor je genomen. Zeer vriendelijk personeel. En werd echt naar je geluisterd.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Groningen Zonnelaan
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.