De behandeling en de begeleiding heb ik prettig ervaren en goed. Alleen op 8 januari is het afgehandeld en heb ik de rekening betaalt. maar nu 14 Jan krijg ik weer een nieuwe rekening toegestuurd da... Leggi di più
Het gebruik van de hoortoestellen werd duidelijk en zonder verplichtingen uitgelegd. De gelegenheid van de proeftijd was prettig, zo kon ik rustig oordelen en besluiten.
Ik was weer toe aan mijn tweede paar gehoortoestellen en ben weer prima en prettig geholpen door vakkundige begeleiding .
Vanaf aanvang tot aan de laatste afspraak was het contact deskundig en vriendelijk
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Goed horen betekent mee blijven doen
Scritti dall'azienda

- Ons motto, in twee woorden: doe mee.
- Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Niet tevreden, geld terug
Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Lekkenburg 25A, 2804XA, Gouda, Paesi Bassi
- 9006007008
Le persone hanno visualizzato anche
Zeer slechte en respectloze behandeling bij Schoonenberg Gouda
Het begint netjes: het adviseren en aanmeten van het hoortoestel was prima. Vriendelijk, duidelijk, geen klachten. Maar daarna stort alles volledig in.
Toen mijn hoortoestel na twee weken niet meer werkte, ging ik langs voor hulp. Als 82-jarige vrouw, voor wie dit allemaal nieuw is, werd ik direct afgesnauwd met de vraag; “kan je niet lezen”, omdat er op de deur staat dat je een afspraak moet maken. Er waren geen klanten aanwezig en er was mij verteld dat als er iets was ik altijd even langs kon komen.
Het probleem? Een los dopje. Binnen twee minuten opgelost. Maar zelfs dat werd met zichtbare tegenzin en irritatie gedaan.
Daarna werd het alleen maar erger.
Een verzoek om een telefonische afspraak om te zetten naar een fysieke afspraak werd zonder uitleg geweigerd. Toen ik om een verklaring vroeg, werd ik opnieuw snauwend behandeld en zelfs gezegd dat men mij niet zou helpen als ik “zo geïrriteerd deed”. Onbegrijpelijk, zeker omdat ik simpelweg hulp nodig had met een defect hoortoestel.
Het absolute dieptepunt kwam toen ik mijn toestel wilde terugbrengen. De medewerker, die zich eerder nog vriendelijk voordeed, reageerde ronduit schokkend. Zijn verklaring? “De vergrijzing is enorm en daar hebben wij geen tijd voor.”
Daarna liep hij midden in het gesprek gewoon bij mij weg. Waar ik de laatste afspraak, samen met mijn dochter en hem nog gesproken had over het belang van normen en waarde, verloor hij al zijn geloofwaardigheid. Hoe onbeschoft kan je zijn als je wegloopt tijdens een gesprek, zijn dat de normen en waarde die u de kinderen bij brengt?
Dit is niet alleen een slechte service, dit is respectloos en onfatsoenlijk gedrag, zeker richting jullie grootste doelgroep de oudere klanten.
Er wordt bij Schoonenberg Gouda geadverteerd met “service op maat” en “beste ondersteuning”, maar mijn ervaring is het tegenovergestelde: onvriendelijk, respectloos en totaal niet klantgericht. Wellicht kunnen jullie beter adverteren met ‘door de vergrijzing hebben we maar beperkte tijd voor service, maak daarom ook voor de kleinste problemen altijd eerst een afspraak”.
Achteraf blijkt uit andere recensies dat dit geen incident is.
Mijn conclusie: mooie praatjes vooraf, maar zodra je hulp nodig hebt, word je af geserveerd. Schandalig, schaam jullie Schoonenberg Gouda!
De behandeling en de begeleiding heb ik…
De behandeling en de begeleiding heb ik prettig ervaren en goed.
Alleen op 8 januari is het afgehandeld en heb ik de rekening betaalt. maar nu 14 Jan krijg ik weer een nieuwe rekening toegestuurd dat vind ik niet zo leuk .
Goede service en begeleiding
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Prima geholpen en uitleg gekregen.

Klant onvriendelijk
Klant onvriendelijk omdat we geen afspraak hadden en zomaar de winkel hadden bezocht met een vraag naar de hoortoestellen te kijken.
Wat nou als je 4 weken moet wachten op reparatie !
Reparatie duurt veels te lang.
Overgestapt te zijn naar een andere klantvriendelijker hoorspecialist blijven ze me bestoken met ongewenste post!
Kan beter druk kannen om de service !
Iemand 4 weken zonder gehoor apparaat laten,
als af je dat ding voor de lol heb.
Garantie was BIJNA verlopen, kon maar
beter nieuwe kopen.
Waardeloze service !

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Gouda Lekkenburg
Ik had een afspraak voor een gehoor…
Ik had een afspraak voor een gehoor test.
Vraag de meneer naar mijn medisch dossier heb ik natuurlijk niet bij me.
Kan ik onverichte zaken weer weg.
Wat een asociale mensen, ik kwam voor een gehoortest!!!!
Wat een k winkel.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Gouda Lekkenburg
prima geholpen goed uitgelegd kon de…
prima geholpen goed uitgelegd kon de gehoorapparaten ruim testen fijne service

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Gouda Lekkenburg
Wil een afspraak maken voor 1 kapot…
Wil een afspraak maken voor 1 kapot gehoor toestel in woerden kan niemand aan de lijn krijgen een heel gedoe voor het allemaal ingevuld is op de website en dan puntje bij paaltje 7 mei in Gouda geen inloopspreekuur meer. Slechte service kost belachelijk veel tijd om iets te plannen

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Gouda Lekkenburg
Zeer slechte zaak voor service
Zeer slechte zaak voor service . Moest voor ziek fam.lid reinigings producten
voor hoorapparaat halen Stond 10 min in lege winkel niemand aanwezig Toen zelf op onderzoek uitgegaan Ja in een kamertje zat iemand . Gevraagd kan u mij helpen over kwartier werd gezegd
Heb uit gelegd waarvoor ik kwam
En zowaar er kwam wat beweging .
Daar dit niet de 1e x is dat ik zo onvriendelijk werd behandeld en er zo’n
mooi bordje op de deur hangt
Over bent u tevreden zeg het andere
Bent u niet tevreden zeg het ons
Nu bij deze zeker NIET tevreden .
Vandaar deze beoordeling
Hopende dat ook na aankoop de service beter wordt geregeld

Ongeloof
Werkelijk, wat een slechte zaak. Eerst moet je weken wachten voordat je terecht kan. Is het moment eindelijk daar, sta je voor de deur en hangt er een briefje met de volgende tekst:
‘Beste klanten,
Wegens omstandigheden zijn wij voorlopig op maandag en zaterdag gesloten.
Groeten,
Team Gouda’
Hoezo wordt je hier als potentiële klant niet tijdig over geïnformeerd…….. Eén ding weet ik zeker; ik word hier NOOIT klant!!!!

Zeer ontvreden !!!
Vanmorgen bij Schoonenberg Lekkenburg, Gouda binnengelopen. Geen klant in de winkel !! Medewerker, de lange meneer want een naambadge wordt niet gebruikt, vertelde ik mijn probleem.
U moet een afspraak maken en kreeg,een folder toegeschoven.
Kan ik dat nu doen ? Ik verwacht een klant die wél een afspraak gemaakt heeft. Dat moet u ook doen.
De hoortoestellen hebben van het begin af aan niet gedeugd. Niet goed passend waardoor al snel 1 hoortoestel uit het oor gewaaid is. Met het andere hoortoestel niets anders dan problemen.
Na de ervaring vandaag ben ik sprakeloos deze klantonvriendelijk winkel verlaten. Als je zo neerbuigend en respectloos behandeld wordt, is deze vestiging geen reclame voor Schoonenberg. Denk goed na voordat u hier een hoortoestel aanschaft. Mij heeft het alleen maar narigheid gebracht. Hopelijk worden de reviews door de overkoepelende organisatie van Schoonenberg ter harte genomen. EEN TEVREDEN KLANT is de beste reclame, heb je geen TV SPOTS nodig.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Gouda Lekkenburg
U hoeft hier niet meer terug te komen
Mijn opa had een nieuw gehoor apparaat besteld, echter hoorde hij zichzelf steeds en kon er niet aan wennen. Medewerker van locatie lekkerburg Gouda zegt dan, als u het niet langer wilt proberen hoeft u hier ook niet terug te komen. Is toch te bizar voor woorden om zo met je klanten om te gaan.

Prima service top

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Gouda Lekkenburg
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.