Schoonenberg HoorSupport - Gorinchem Piazza Center Recensioni 41

4,2

Piazza Center 97, 4204BT Gorinchem, NL

Valutata 1 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over het afhandelen van mijn gehoorapparaten. Goede uitleg gehad daar over.

Valutata 5 stelle su 5

We werden alle keren perfect én op tijd geholpen. Er werd alle tijd genomen voor uitleg en testen. We kregen proef apparaten mee zodat je deze in je eigen omgeving en leefpatroon kunt uitproberen.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had nog wat vragen over dingen die mij nog niet duidelijk waren. Na uitleg snap ik het helemaal. Mijn gehoortoestellen bevallen goed en ik kan er nu mee omgaan. Daarom heb ik ze dan ook aangesch... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di apparecchi acustici
  2. Consulente sanitario
  3. Servizio di riparazione apparecchi acustici

Scritti dall'azienda

Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.

Goed horen betekent mee blijven doen

Scritti dall'azienda

Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.

Niet tevreden, geld terug

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt
Om u hierbij te helpen, hebben wij in samenwerking met VUmc in Amsterdam het HoorSupport® Programma ontwikkeld. Bij aankoop van uw hoortoestellen krijgt u een HoorSupport® boek en HoorSupport® Digitaal e-mail programma aangeboden. Het is belangrijk zowel het boek als het e-mailprogramma te doorlopen. Bovendien raden wij u aan uw hoortoestellen vanaf het begin veel te dragen. Hoe meer u ze draagt, hoe sneller u eraan went en hoe beter u gaat verstaan. Uw gehoor met hoortoestellen kan tot een jaar na aankoop nog steeds verbeteren. Bent u desondanks toch niet tevreden met uw hoortoestellen of kunt u er niet aan wennen, dan biedt Schoonenberg u de ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Deze garantie laat uw wettelijke rechten en verplichtingen in geval van non-conformiteit bij een consumentenkoop onverlet.

• Piazza Center 97, 4204BT, Gorinchem, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Door te vragen wist de betrokken…

Door te vragen wist de betrokken medewerker precies waar mijn wensen op geluidsgebied lagen.
Daardoor kon hij de afstelling van de frequenties ook nauwkeurig bepalen en vastzetten.

2 gennaio 2026

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Gorinchem Piazza Center

Wij zijn verheugd dat u tevreden bent over onze service. Wij zien u graag snel weer terug in een van onze winkels!

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een inetrnet afspraak gemaakt…

Ik heb een inetrnet afspraak gemaakt bij Schoonenberg Gorinchem, bij aankomst stond er helemaal geen afspraak gepland. 20 Km moeten rijden. Nieuwe afspraak gemaakt de ochtend van de afspraak afspraak gecanceld ( wegens ziekte audicien) kan willen nieuwe afspraak maken als alle andere zijn geweest. Ik ben er klaar mee, jullie krijgen het voor elkaar nieuwe klanten al af te wijzen voordat zij zijn geweest. zeer slechte service.
Jullie hoeven mij in elk geval niet te bellen.

18 dicembre 2025
Non scritta su invito
Valutata 4 stelle su 5

Goede service. Goede uitleg.

27 settembre 2025

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Gorinchem Piazza Center

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

Valutata 5 stelle su 5

TOP vanaf begin tot definitieve koop

Vanaf begin tot de definitieve besluit was alles goed geregeld o.a. de keuze, kennis, uitleg in sommige gevallen wel 2 a 3 keer tot ik persoonlijk weet, ook de eind gesprek t/m de koop uitstekend.

2 ottobre 2025

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke uitleg en denken in alles mee.

Duidelijke uitleg en in alles meedenken, fijne medewerker, e ht iedereen aan te raden.
Top bedrijf.

23 giugno 2025

respectvol te woord gestaan

Bijzonder vriendelijke medewerker. Ik heb mevr. v.d.Giessen begeleid. Zij is licht dementerend en de medewerker ging daar buitengewoon goed mee om.

1 maggio 2025

Super geholpen en zeer tevreden

Super geholpen en zeer tevreden

13 dicembre 2024

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Gorinchem Piazza Center

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We hopen u snel weer te zien.

Valutata 5 stelle su 5

ze hebben goed naar mij geluisterd…

ze hebben goed naar mij geluisterd welke problemen ik had met het horen en hebben mij goed advies gegeven.

19 dicembre 2024

Happy!

Ik had nog wat vragen over dingen die mij nog niet duidelijk waren.
Na uitleg snap ik het helemaal.
Mijn gehoortoestellen bevallen goed en ik kan er nu mee omgaan. Daarom heb ik ze dan ook aangeschaft en betaald.
Als ik niet zo’n goede begeleiding had gehad en uitgebreide onderzoeken was het mij niet gelukt. Voorheen had ik vanwege mijn motoriek problemen bij een andere organisatie. Ik voelde me toen erg teleurgesteld, maar door meedenken en oplossingen zoeken van deze audioloog ben ik helemaal tevreden en ben heel blij met mijn gehoorapparaten.

22 agosto 2024

Nieuwe gehoor apparaten

Zeer goed geholpen met de gehoortest en de verdere afhandeling.

4 agosto 2024

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Gorinchem Piazza Center

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We hopen u snel weer te zien.

Valutata 4 stelle su 5

vanaf eerste gehoortest bij Schoonenberg Gorinchem

vanaf eerste gehoortest bij Schoonenberg via na enkele jaren 2e test bij beter horen en 3e bij Schoonenberg veel vertrouwen gekregen voor kundigheid bij Schoonenberg ook perfecte begeleiding bij aanschaf hoortoestel, ik ben tevreden hoop dat het zo blijft.

22 luglio 2024

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Gorinchem Piazza Center

Beste bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Goed om te horen!

Op 2 april naar Schoonenberg Gorinchem gegaan. Uitgebreide voorlichting gekregen. Metingen gedaan en een afspraak gemaakt voor keuze van hoortoestellen. Bij de volgende afspraak keuze gemaakt en zorgvuldig 'pasta' in de oren gekregen om op die manier oordopjes op maat te krijgen. Bij een volgend bezoek de op maat gemaakte apparaten in de oren gekregen die draadloos oplaadbaar zijn. Een app op de telefoon gekregen, waarmee via bluetooth geluidsterkte en klankkleur door mijzelf te regelen zijn. Ik kan nu ook telefoongesprekken aannemen (horen op de gehoorapparaten) terwijl mijn telefoon nog in mijn tas zit! Te moeilijk voor een 81 jarige? Mooi niet, want alles werd een stappen zo goed uitgelegd en begeleid, dat zelfs een halve digibeet als ik het kan. Schoonmaakmateriaal en apparatuur mee gekregen voor goed onderhoud. En Schoonenberg kan mij ook op afstand helpen. Jaren geleden liep ik een andere winkel in voor mijn gehoor en....ik liep de winkel uit met gehoorapparaten in de oren. Niks geen maatwerk. Ze bleven al gauw op het nachtkastje liggen.

25 giugno 2024
Valutata 3 stelle su 5

Zeer tevreden over gehoorapparaten

Zeer tevreden over gehoorapparaten. Moest veel geduld hebben .door 2x afspraak verzetting a 6 weken .

10 aprile 2024

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Gorinchem Piazza Center

We waarderen uw commentaar. Mocht u nog feedback hebben om met ons te delen e-mail ons op klantenservice@schoonenberg.nl.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più