L'azienda ha risposto
De gehoor meting was goed. Goed uitgelegd hoe het met mijn gehoor gesteld was. Dit kwam overeen met de meting bij KNO. De uitleg welk keuze gehoorapparaat bij mij past was goed. Vindt alleen jammer da... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben er prima geholpen, ik kan nu weer een gesprek volgen en hoef niet steeds weer te vragen wat er gezegd was, of sorry ik had het niet verstaan, of je geeft een verkeerd antwoord op een vraag die... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb al heel lang hoortoestellen Maar ik ben nog nooit zogoed geholpen als bij schooneberg Nooit heb ik zóó goed een gesprek kunnen volgen Ze hebben werkelijk alles uit de kast gehaald... Leggi di più
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Scritti dall'azienda

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Gelrestraat 11, 6101EV, Echt, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ik ben zeer professioneel behandeld zonder veel poespas er om heen. Het advies was geheel vrijblijvend en het aangeboden materiaal was van zeer goede kwaliteit en meer dan compleet.
vakkundig personeel, men weet waarover men spreek,
is vriendelijk, en geeft een oprechte mening.
Jammer dat er zo weinig personeel is, alles is een beetje gehaast.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Echt Gelrestraat
de persoonlijke aandacht, oprechte interesse, kundige mensen. Men neemt de tijd en geen enkele vraag blijft onbeantwoord.
Uitgebreid hoor apparaten kunnen testen.
Van begin af aan duidelijk en open.
Vriendelijk en gaan voor ‘t beste resultaat.
Prima voorlichting. Ik ben er op vooruit gegaan. Prettige niet opdringerige kundige audicien

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Echt Gelrestraat
Goede service, tijd en aandacht. Flexibel in de uitvoering, vriendelijk personeel.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Echt Gelrestraat
Vriendelijke en deskundige mevrouw; niet gericht op verkopen, maar op wat het beste voor mij was. Eerlijk advies over wat ik kon verwachten met de mogelijkheid om het hoortoestel binnen een half jaar terug te brengen, mocht het alsnog niet bevallen. Verder kun je een compleet onderhoudspakket met oplader aanschaffen wat wel zo gemakkelijk is.
En het is fijn dat je ook na je aankoop hier nog terecht kunt voor ondersteuning.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Echt Gelrestraat
Goede informatie. Erg behulpzaam. En de audicien is een kundige, meedenkende en vriendelijke man.
Chapeau!

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Echt Gelrestraat
Het traject dat ik doorlopen heb, was als prettig vriendelijk en behulpzaam te noemen.
Mijn gehoorprobleem werd op een professionele manier
opgelost.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Echt Gelrestraat
Hartelijk…moeite doen om zoveel mogelijk duidelijk te maken.
Goeie service, anders had ik ook geen hoortoestellen gekocht

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Echt Gelrestraat
voor mij was alles goed ook de uitleg alleen had ik niet alles gehoord daarom ben ik even teruggegaan
Prettige gesprekken met deskundig personeel. Goede uitleg van mogelijkheden, voors en tegens.
Ondanks weinig profijt van nieuw hoortoestel toch een tevreden klant.