Ten eerste kreeg ik een goed gehooronderzoek met duidelijke uitleg. Daarna heb ik tijd gekregen om verschillende hoortoestellen uit te proberen. Dit was heel fijn om een goede keuze te kunnen maken... Leggi di più
Ik ben echt bijzonder vriendelijk geholpen door de medewerkster in Borne. Zeer goed advies, en de mogelijkheid om ook andere toestellen te proberen. Geen haast in haar stem of uitingen.
L'azienda ha risposto
Zeer vriendelijke medewerker (Rabbih Rammouz) die verstand van zaken heeft. Schoonenberg moet zeer zuinig zijn op dit soort vakmensen. Goede uitleg van dit hoortoestel.
L'azienda ha risposto
Goed ontvangen en duidelijke uitleg Voldoende tijd om een beslissing te nemen over de aanschaf van een gehoorapparaat
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Goed horen betekent mee blijven doen
Scritti dall'azienda

- Ons motto, in twee woorden: doe mee.
- Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Niet tevreden, geld terug
Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Nieuwe Kerkstraat 11B, 7622LG, Borne, Paesi Bassi
- 9006007008
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Geweldige behandeling en benadering!
Ik ervaarde een bekwame, vriendelijke en vertrouwenwekkende audicien.
Een begripvol en luisterend oor!
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più

Alles uitstekend
Mijn ervaring met de medewerker die mij geholpen heeft: positief. Verdere communicatie slecht!
Mijn ervaring met de medewerker die mij drie maanden heeft geholpen, zijn zonder meer erg positief.
Maar voor de rest ben ik ontevreden over Schoonenberg:
- Driemaal in deze periode telefonisch contact proberen
te krijgen, telefoonnummer ingesproken, maar niet
teruggebeld
- Mails ontvangen om formulieren in te vullen voordat ik
naar de afspraak kwam, maar tweemaal niet kunnen
invullen
M.a.w. contact erg slecht. Nogmaals tevreden met Rabby die mij begeleid en geholpen heeft.
Na het verzenden van mijn review kreeg ik van Schoonenberg onderstaande reactie. Hierin werd mij verteld contact op te nemen met de klantenservice. Dat heb ik telefonisch gedaan, maar tot tweemaal toe werd dit gesprek gewoon onderbroken. Ondanks het feit dat ik netjes mijn verhaal vertelde.
Onbegrijpelijk dat er zo met klanten wordt om gegaan. Ik heb nog niet betaald en ben in staat om de toestellen terug te brengen naar de winkel.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Borne Nieuwe Kerkstraat
Zeer vriendelijk personeel, wel wat steekjes laten vallen
Zeer vriendelijk personeel, dat allereerst. Ook kundig. Wel zijn er in ons geval wat dingen misgelopen. Het bleef tot aan de factuur onduidelijk wat de uiteindelijke prijs was. In de winkel wordt de prijs per gehoorapparaat geadverteerd terwijl verl mensen 2 apparaten nodig hebben. Ook is de prijs v d verzekering niet in de advertentie opgenomen terwijl dit veel duurder is dan de apparaten zelf! Dat kan echt transparanter! Voor ons persoonlijk: we kregen geen boekje met voorwaarden terwijl we er wel voor 'moesten' tekenen. Het zou nagestuurd worden maar hier moesten we 2x achteraan bellen. Uiteindelijk werd duidelijk dat het ook op de website te vinden was. Maar goed, uiteindelijk alles voor elkaar gekregen.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Borne Nieuwe Kerkstraat
Robby of Rabby is dé verkoper
Robby of Rabby is dé verkoper, waar elk bedrijf TROTS op zou zijn!!
Vriendelijk, bekwaam, kent klanten! Dit mag hem ook wel eens verteld worden!! Hij verdient het!! ÷ een zoen van de juffrouw( zoals vroeger werd gezegd!
Prima afhandeling van mijn schade

prettig en snel geholpen
prettig en snel geholpen. goed geinformeerd over verboueing en het afstettel van de gehoortoestellen.
Het zou mooi zijn als het eerste…
Het zou mooi zijn als het eerste onderhoud pakket gratis is