Omdat er alle tijd voor wordt genomen het wordt goed uitgelegd. Ik ben heel erg goed te spreken over de heer die mijn heeft geholpen. Dat was een heel stuk beter dan wat ik vijf jaar ervoor heb geha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wordt goed uitgelegd over de hoortoestellen, ze nemen er de tijd voor. Is uitstekend gedaan door de audicien, super...ik ben tevreden met mijn hoortoestellen.
L'azienda ha risposto
Very friendly, knowledgeable and helpful consultant who took the time to listen, adjust, recommend and instruct. Very patient.
L'azienda ha risposto
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Scritti dall'azienda

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Christiaan Huygensplein 11, 1098 PZ, Amsterdam, Amsterdam-Oost, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Omdat er alle tijd voor wordt genomen het wordt goed uitgelegd.
Ik ben heel erg goed te spreken over de heer die mijn heeft geholpen.
Dat was een heel stuk beter dan wat ik vijf jaar ervoor heb gehad bij een andere zaak van Schoonenberg.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Amsterdam Christiaan Huygensplein
Vanmiddag was ik 10 minuten te vroeg op mijn afspraak,ik stond te wachten bij de balie ,maar er kwam niemand,uiteindelijk ging ik maar op een stoel zitten toen zag ik dat die mijnheer zat te eten,oké. Om 13.00 kwam hij naar mij toe of ik kwam voor oordopjes, dus ja.4 weken geleden was ik in de winkel en zei tegen die mevrouw dat ik mijn oren uit moest laten of ik dan meteen een afspraak kon laten maken,maar dat kon niet want degene die dat doet was op vakantie(vreemd dat maar 1 iemand dat kan)dus ik kon pas 7 mei.Ik zei nog dat is bijna 2 weken later ,dan zit er weer oorsmeer in.Zij gaf verder geen antwoord, dus ik dacht dan hebben zij daar wel wat voor.Ik kwam vandaag vanuit mijn vakantie adres 130km speciaal voor deze afspraak ,maar die meneer kon niets doen want er zat een randje oorsmeer.pppfff Ik vond dit zo'n een slechte service ,ze zijn mij al kwijt ,ik zoek wel wat anders.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Amsterdam Christiaan Huygensplein
Alles werd keurig uitgelegd en het contact met de medewerker verliep erg prettig.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Amsterdam Christiaan Huygensplein
Behulpzame medewerkers en deskundig audiologisch advies.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Amsterdam Christiaan Huygensplein
Vriendelijke audicien bekwaam en rustig in uitleg de nieuwe locatie is duidelijk een dag en nacht verschil met de oude nare bijkomstigheid is het betaald parkeren voor de deur
Behulpzaam vriendelijk en duidelijk, men neemt alle tijd om de vragen te beantwoorden

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Amsterdam Christiaan Huygensplein
Prettig en vertrouwd contact, dat al vele jaren bestaat !
Na enkele malen bijstellen van hoortoestellen, gehoor ervaring sterk verbeterd.
Aandacht en service was oprecht en vriendelijk.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Amsterdam Christiaan Huygensplein
Ik ben tevreden over de werkwijze van Schoonenberg Hogeweg. Trouwens dat was ik al vanaf zes jaar geleden toen ik mijn eerste hoorapparaat aanschafte.
Enig punt van aandacht: ik heb mijn nieuwe hoorapparaat zelf betaald en na het overmaken van een toch redeijk groot bedrag had ik graag een bericht van ontvangst gehad.
Houdt u deze review svp intern.
G.H. van Es
ik ben geweldig goed geadviseerd en geholpen met resultaat dat ik een gehoorapparaat heb gekocht waar ik buiten alle verwachtigen in weer met
veel plezier naar mensen enz kan luisteren het is geen wonder apparaat maar
ik had dit niet verwacht daar mij door diversen niet veel hoop gaven dat ik nog
beter kon horen als voorheen met mijn oude apparaat heel veel dank nog voor de enorme service en eerlijkheid en netheid mvgr A.VISSER
Vriendelijk personeel
Ik werd goed en kundig geholpen, ze nemen de tijd voor je