L'azienda ha risposto
Ik werd op het hoorsupport uur uitstekend en kundig geholpen door Irina. Alle kleine probleempjes aan mijn beide apparaten werden vlot opgelost en we hebben samen nog even een nieuwe hoortest gedaan o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij een storing van mijn aparaat helpt de vragen lijst niet. Bij het opstarten via hearing remote doet "Rechts Bezig met verbinden" het niet. De oortoestellen komen volgeladen uit het oplaad aparaat.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben op een prettige manier geholpen door uw medewerker Peter. Hij heeft mij een heel goed advies gegevens, zodat ik de juiste apparaten voor mijn gehoor heb kunnen kiezen. Hij heeft mijn apparate... Leggi di più
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Scritti dall'azienda

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Bornsestraat 27, 7607KJ, Almelo, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Een paardagen naar Almelo vanuit onze woonplaats in noord Holland. Onderweg had ik steeds het gevoel ik ben iets vergeten, maar wat? Mijn koffer stond net buiten de auto of ik wist het. Mijn oplader van mijn hoortoestellen. Dit wordt geen leuk weekend flitste door mijn hoofd, op Google zagen we dat schoonenberg ook een winkel heeft in Almelo dicht bij het hotel.
Op mijn vraag of het mogelijk was om een oplader te huren werd me verteld dat ik hem mocht lenen.
Wat een betrokkenheid en vriendelijke mensen bij schoonenberg, maandag de oplader terug gebracht.
En er werd als eerste gevraagd of we een fijn weekend hebben gehad.
Ja dankzij jullie hulp hebben wij het heerlijk gehad
Dankjulliewel

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Almelo Bornsestraat
zeer goede service nemen de tijd voor je om alles goed te begrijpen en zeer vriendelijk en ook nog een kopje koffie op zijn tijd .dan voel je op je gemak
beter opgeleid personeel geeft meer vertrouwen dan andere audiciens.

MEN NEEMT JE SERIUES , EN LUISTERD NAAR JE WENSEN. GEEFT EERLIJKE INFP

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Almelo Bornsestraat
Ik ben op een prettige manier geholpen door uw medewerker Peter.
Hij heeft mijn apparaten heel goed ingesteld en neemt altijd de tijd om mij te helpen of van advies te dienen.
Vriendelijke hulp, goed advies! Ik ben heel tevreden.
Ik heb dit geschreven namens mijn man.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Almelo Bornsestraat
Belangrijk bij het kiezen van een goed toestel is dat de begeleidende persoon (in dit geval Peter) vertrouwenwekkend overkomt. Hij geeft tips, laat de keuze aan jezelf over en gaat je niet proberen te beïnvloeden.
De audicien nam ruim de tijd voor uitleg. Zowel de positieve kanten van het hoorapparaat in combinatie met die welke ik al gebruik, werden belicht maar ook de beperkingen. Dit is bruikbare informatie en naar mijn mening objectief.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Almelo Bornsestraat
Prima begeleiding bij aanschaf van de hoortoestellen.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Almelo Bornsestraat
Dhr. Knippers, filiaal Bornsestraat te Almelo, had begrip en nam de tijd voor zijn client om alles uit te leggen.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Almelo Bornsestraat
Uitstekend geholpen door een vakkundig personeels lid.
Ik heb een fantastische ervaring met alles wat er is gedaan, getest en keurig ingemeten. Géén pijn meer met mijn oortjes. Fantastisch en pijnloos ingemeten.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Almelo Bornsestraat
De audicien was vriendelijk, behulpzaam en had veel geduld.
Service is goed.

Risposta di Schoonenberg HoorSupport - Almelo Bornsestraat
Prettige omgangsvormen, klantvriendelijk, behulpzaam , luisterend oor
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.