Misschien een beetje risico nemen en iets meer voorraad nemen ipv pas havaianas bij de fabrikant bestellen nadat een bestelling is gedaan, klanten moeten dan dus 2 weken wachten.. mijn laatste keer i... Leggi di più
Was in een oogwenk besteld op een overzichtelijke site, met ook andere aantrekkelijke producten. De bestelde schoenen waren identiek aan de schoenen die ik reeds bezat, maar dan veel prettiger geprijs... Leggi di più
Ik vond het spannend een grote bestelling te plaatsen waarbij ik wist dat ik bijna alles zou terugsturen, maar omdat fysieke schoenenwinkels zelden passende schoenen hebben, was het nodig. Het hele pr... Leggi di più
Leveringen snel + Artikel retour moeten sturen,maar had reeds be bestelnummer en dergelijke weggegooid. Telefonisch contact gehad met Wouter. Hij heeft mij fantastisch geholpen. Dit maakt, voor mij... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Schoenfashion
Scritti dall'azienda
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Schoenfashion is een bijzondere online schoenenwinkel. Bij ons vindt een enorm aanbod slippers, sandalen, regenlaarzen, clogs en pantoffels. Wij kiezen uitsluitend voor bijzondere merken met een eigen karakter. Zo vindt u bij ons regenlaarzen van onder andere Aigle, Le Chameau en Bergstein, slipppers van Havaianas en Ipanema, en sandalen van FitFlop en Birkenstock.
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Paesi Bassi
- klantenservice@etrias.nl
- schoenfashion.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
goe gerief
heerlijk
nu weet ik exact wat ik wil
dezelfde als de vorige schoenen
enkele klikken
en nu heb ik ze al
Snelle verzending en mooi product in…
Snelle verzending en mooi product in een leuke aanbieding.
Best snel geleverd
Best snel geleverd. Maar je wordt niet op de hoogte gehouden wanneer het geleverd wordt. Zag pa op de dag zelf dat ik het op kon halen.
Ze zijn geweldig
Ze zijn geweldig , zelf moet ik steunzolen dragen wegens zenuwpijn.
Maar wegens ik op pension ben en veel thuis ben . Heb ik deze geweldige sloffen gewonden heb , die ik nu altijd thuis aan heb met steunzolen . En nu ook meer met steunzolen in huis rond loop , dus veel minder pijn in de nacht . SUPER !!!
Geweldig . Daarom heb ik er zelfs 2 paar gekocht ❤️🥰❤️
Bestellen ging makkelijk
Bestellen ging makkelijk.
En ook echt Leverbaar. ( en niet Bestellen en toch niet leverbaar zoal bijv bij adidas)
Levertijd prima .
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Teleurgesteld
Ik had maat 45 schoenen besteld. Op de schoendoos stond maat 45 maar er zat een paar schoenen maat 44 in de doos.

Risposta di Schoenfashion
Prima pasvorm
Interessante prijzen,wel trage…
Interessante prijzen,wel trage verzending pikolinos.
Vlugge levering zoals beloofd
Vlugge levering zoals beloofd
Zeer comfortabele schoenenwinkel
Een echte aanrader op elk vlak
Duidelijke productinformatie
Aantrekkelijke prijs
Snelle en vlotte levering
Goedkoop, snel en goed in een paar woorden
De bestelling geplaatst en gelijk dezelfde dag kreeg ik al bericht dat het was verzonden. De volgende dag had ik de schoenen in huis. Echt Superfijn:-)
Bovendien waren de schoenen een stuk goedkoper dan bij alle adressen, waar ik de schoenen had kunnen bestellen. Dit was dus de bonusplus
Super snelle service
Super snelle service. Ga zeker nog bestellingen plaatsen. Zeer tevreden
Etrias/Schoenfashion.nl wacht te lang met terugbetalen.
Etrias heeft al 5 dagen mijn retour ontvangen, maar nog altijd heb ik mijn geld niet terug.
Bestelnummer:ET105984852Bedrag:€ 59,95

Risposta di Schoenfashion
Heel fijn product tegen aantrekkelijke…
Heel fijn product tegen aantrekkelijke prijs en een snelle levering maakt mij als klant zeer tevreden.
De bestelling en de bezorgtijd is…heel perfect
De bestelling en de bezorgtijd is perfect alles staat op tijf vermeld op mijn account