Wat een geweldige ervaring en openbaring, uit nieuwsgierigheid een werkje besteld, dat is mij meer dan 💯 % bevallen!!! Zo rustgevend en ontspannend, dat had ik mij niet kunnen voorstellen.... Leggi di più
Precies een jaar geleden een schilder op nummer canvas besteld. Snelle levering, goede service. Kwam er nu pas achter dat 1 van de verf potjes open was en uitgedroogd, ook had ik te weinig verf va... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Doe het niet! Gewoon een enthousiaste dropshipper: de verzendtijd is net zo lang als bij Chinese websites, de klantenservice idem. Een pakket dat niet op tijd wordt opgehaald bij het afhaalpunt gaa... Leggi di più
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Wat een geweldige ervaring!!
Zo rustgevend en ontspannend, dat had ik mij niet kunnen voorstellen.
En al zeg ik het zelf… prachtig resultaat.
Er zat wel een klein foutje in de kleurtjes, na een mailtje naar de klantendienst is er dadelijk actie ondernomen en opgelost.
Mijn twee volgende schilderijen zijn onderweg.
Vriendin en schoondochter zijn ook enthousiast en gaan ook aan de slag.
Top top!!
Ann
Herentals
Belgie
Heel fijne ervaring
Heel fijne ervaring. Ik werd goed geholpen met mijn vraag ☺️

Risposta di Schilderopnr
Het is echt geweldig geworden
Het is echt geweldig geworden.
De verf is echt super......
Als je een probleem hebt wordt het direct opgelost, super service.
Ik raad het aan .

Risposta di Schilderopnr
Super snel en vriendelijk klantcontact!
Kwam er nu pas achter dat 1 van de verf potjes open was en uitgedroogd, ook had ik te weinig verf van een aantal kleuren. Contact opgenomen via de mail, kreeg direct bericht terug. Hele nette en vriendelijke communicatie, komen met een oplossing en zijn snel in hun reactie!
Kwaliteit van de producten is ook top!

Risposta di Schilderopnr
Snelle en fijne communicatie.
Snelle en fijne communicatie.
Wilde een ander product en was binnen notime geregeld en geld gelijk terug gekregen.

Fantastisch team
Het team is zeer vriendelijk en bereidt om te helpen en een oplossing te zoeken en te geven. Het kader was door transport gebroken en ik heb foto’s gezonden en het team heeft voor een nieuw kader gezorgd. Super ervaring!

Doe het niet
Doe het niet!
Gewoon een enthousiaste dropshipper: de verzendtijd is net zo lang als bij Chinese websites, de klantenservice idem. Een pakket dat niet op tijd wordt opgehaald bij het afhaalpunt gaat regelrecht de vernietiging in. Interessante werkwijze in tijden van duurzaamheid. Ik had beter moeten lezen en nadenken, en behoed mensen heel graag voor dezelfde fout die ik heb gemaakt.
Gewoon niet doen! :-).

Risposta di Schilderopnr
Door een fout mijnerzijds bestelling…
Door een fout mijnerzijds bestelling niet aangekomen . Is door jullie helemaal uitgezocht hoe het zat
Opgelost waarvoor dank

Risposta di Schilderopnr
Mensen trap hier niet in
Mensen trap hier niet in. Ik heb dit bedrijf gevonden via Google en dacht een betrouwbaar bedrijf gevonden te hebben. Dit bedrijf besteld in China en de levertijd is 20 dagen. Zelfs Temu is sneller en goedkoper. IK HAAT DIT SOORT MENSEN DIE ZO HUN GELD VERDIENEN.

Duidelijk, eerlijk, goede kwaliteit
Heel duidelijke en eerlijke site. Snelle levertijd helpt ook wel. Het doek dat je krijgt is exact wat je bestelde. Ga hier nog zeker bestellen!

Risposta di Schilderopnr
Wat een ongelofelijke prutsclub is dit…
Wat een ongelofelijke prutsclub is dit zeg ! Een bestelling gedaan ruim voor de kerstvakantie, raad eens, niet voor de kerstdagen binnen gekregen dus terug gestuurd. Dit was een heel gedoe. Uiteindelijk kreeg ik een adres in Rotterdam van gehandicapten, alle retours gingen gelijk naar het goede doel. Dag bestelling, dag geld, ze zeggen dat het pakje nooit is aangekomen. Ik ben hier al vanaf begin januari mee bezig, geen bestelling, wel betalen. Ik ga er werk van maken.

Super!
Door verschillende reviews (mede door sites met ongeveer dezelfde naam) was ik bang dat ik Chinese rommel zou krijgen. Ik heb super mooie canvassen binnengekregen in een Nederlandse verpakking. Mijn moeder en ik hebben helemaal zin om te beginnen!

Vermijd dit bedrijf!!!
Vermijd dit bedrijf!!!
Inderdaad een dropshipper. Een buitenlands track en trace. Gaandeweg kom ik erachter dat de kleuren absoluut niet overeenkomen. En volgens mij is het slechte kwaliteit verf die niet dekt. Je moet het dus min 2 x schilderen voordat je de cijfers niet meer kunt zien. Geloof nooit dat het genoeg verf is. Ik voel me bekocht!

Hele slechte communicatie!
Hele slechte communicatie!
Ik heb drie keer iets besteld. De tweede keer bestelde ik de maandkalender. 30% van de verf bleek veel te droog te zijn.
Op mijn mail kreeg ik als reactie dat ik de nummers door kon geven en dan zou ik nieuwe verf krijgen .
Na lang wachten , kreeg ik nieuwe verf van mijn derde bestelling( 6 mini schilderijtjes).
Weer veel gemaild maar het schijnt super moeilijk te zijn om goed te lezen. Dit duurt in totaal al DRIE MAANDEN!
Ik heb nu alles geannuleerd.
KOOP NOOIT MEER UETS BIJ
SCHILDEREN OP NUMMER!!!

Dropshipper, slecht artikel.
Het begon al toen ik een internationale track and trace nummer ontving. Dacht besteld te hebben bij een Nederlandse website. Blijkt gewoon een dropshipper te zijn. De reden voor contact met deze verkoper was omdat de bestelling te lang op zich liet wachten. De bestelling eenmaal binnen, komen de kleurcoderingen niet overeen met de kleuren van de te schilderen ontwerp. Vermijd dit bedrijf. Op temu staan ze vol mee voor minder dan 10 euro.

Twijfel bleek niet gegrond
Ik had besteld en daarna pas hier op trustpilot gekeken. Dom, maar ja, het was zo. Heel sceptisch was ik, zeker toen ik zag dat mijn pakketje uit China moest komen. Sjips, dropshipping, dacht ik, er toch ingetrapt. Nadat mijn 1e pakketje geleverd werd toen ik op vakantie was (neergelegd voor het huis= weg), gemaild, netjes antwoord gekregen, heel klantvriendelijk. Ik kreeg het bedrag plus €5,- aan tegoedbonnen. Iets nieuws besteld en dat is netjes geleverd. Tot mijn verbazing geen typische dropshipping, maar echt een pakket van “schilder op nr”, met eigen logo, Nederlandse handleiding ipv Chinees. Mooi compleet pakket. De kwaliteit van de verf is ook goed. Niet alles dekt in 1 keer, de lichte kleuren moet je een keer over schilderen, maar ik ben tevreden.
Al met al, het komt dus inderdaad uit China, maar is wel van hun eigen bedrijf. Als je daar overheen kan stappen, dan krijg je een pakket van goede kwaliteit.

Kerst bestelling in Januari geleverd
Heb net (6 Jan) bestelling binnen die ik begin December had gedaan in de hoop dat ik het bestelde kerst tafereel in de Kerstvakantie zou kunnen maken. Ik had te laat door dat dit een dropshipper is met dus een zeer lange levertijd. De inhoud van het pakketje doesn’t spark joy, dunne canvasjes en slechte kwaliteit penselen. Ik ga hier zeker geen tweede keer bestellen.

Extremely overpriced
I thought this was a genuinely Dutch company, but as someone already mentioned, it is just drop-shipping from China. It takes 2 weeks for the parcels to arrive, and you receive a Chinese track number. The color mismatch is DRASTIC, like turquoise on the reference picture is matched to dark blue paint. Some mappings don't make sense, e.g. on the reference there is a black frame/window, but the mapping reuses the same dark green as is used for the trees. The pictures themself are generated by AI, which I am okay with, but some details are too bizarre, like a window eventually merges with a tree or you can see the landscape through a window frame while it is open towards a wall (so there should be a wall, not the landscape). The brushes are very stiff and mostly useless, there is a big square brush which works fine for larger areas, but the two others are of the same thickness but slightly different in length, which makes no difference. In the end, you don't have a brush for mid-sized areas which are not working well with the any brush in the set. Overall, I would be totally okay with everything above if it didn't cost 30 eur per set!!! My bad is that I didn't check twice and fell for the "high-quality Dutch company" marketing and ordered 3 sets at once, so now I feel stupid and scammed at the same time. You can have the same experience for 6-10 eur if you order from China directly, but without a branded box.

Bizar lange levertijd!!!!
Bizar lange levertijd! Belachelijke zaak, dit nooit meer!

Risposta di Schilderopnr
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.