Valutata 5 stelle su 5

Persoonlijke aandacht en service. Scheersalon heeft mooie producten. Obv mijn voorkeuren komt Jeroen altijd met mooie oplossingen. Laatst een Henson Shaving safety razor gekocht, wat een scheerer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ben onaangekondigd naar de winkel gereden en werd direct vriendelijk ontvangen met een bak koffie. Personeel nam alle tijd om aan te horen wat de behoefte was, vervolgens een aantal producten laten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na mij jaren te scheren met Gilette wilde ik een stapje hoger gaan en mij scheren met een Safety Razor. Wat een keuze! Na een mailtje en telefoontje met Jeroen uitvoerige uitleg gehad over de verschil... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

leuke site om thuis achter je pc scheerspullen te kopen. Je wordt vriendelijk geholpen als je vragen hebt over het ouwewertse scheren. Ik blijf in iedergeval lekker ouwewerts scheren met de heer... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza
  2. Negozio di articoli per barbiere
  3. Negozio di prodotti per capelli
  4. Distributore automatico di prodotti per la cura della pelle
  5. Negozio di articoli da toeletta

Informazioni su Scheersalon

Scritti dall'azienda

Scheersalon is dé Scheerwinkel van Nederland!

Met ruim 35 jaar barbier-ervaring en een grote passie voor scheren is het onze missie jouw scheer-, huid-, baard- en lichaamsverzorging te optimaliseren. Scheersalon.nl is een gespecialiseerde webshop en fysieke scheerwinkel met kwalitatief hoogwaardige scheer- en verzorgingsproducten – met de wereld als onze voedingsbodem. Als barbier zijn wij mensen-mensen – graag delen we onze kennis en ervaring om ook jou te laten genieten van een comfortabele scheerbeleving of verzorgingsritueel.

Scheersalon.nl beperkt zich niet tot enkel verkoop en vakkundig advies. Wij verzorgen ook scheertrainingen voor particulieren en professionals. Heb je vragen over het authentieke natscheren, ben je zoekende naar beste scheerbehandeling of het juiste verzorgingsproduct voor jouw persoonlijke situatie? Laat het ons weten – we denken graag mee. Je krijgt persoonlijk antwoord.

Wij zijn tevreden als we jouw dagelijkse verzorging kunnen ombuigen tot een ritueel om naar uit te kijken – waarmee mogen we jou helpen?

4,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Fantastische webshop

Fantastische webshop waarbij goed over het logistieke proces is nagedacht. Ik bestel regelmatig en alles gaat altijd goed.

30 aprile 2023

Goede webshop

Overzichtelijke website, goede prijzen, makkelijk afrekenen met ApplePay, direct verzonden (mooi ingepakt).

11 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

Enkele producten van het Italiaanse…

Enkele producten van het Italiaanse merk Proraso aangekocht. Voor het eerst dit merk aangekocht (pre shave, aftershave balsem en scheerschuim) en erg tevreden over deze producten. Ook erg tevreden over de snelle levering en zeker 'mijn' adres voor een volgende bestelling.

4 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne scheerwinkel met groot assortiment

allereerst een heel groot assortiment om uit te kiezen. Op productniveau staat zelfs een omschrijving. Ze reageren snel op vragen via de mail. Dat geldt ook voor verzending. Artikelen goed verpakt. Enig minpunt is de vulling van het pakket. Dat kan wat milieuvriendelijker.

27 febbraio 2023
Logo di Scheersalon

Risposta di Scheersalon

Bedankt voor jouw goede beoordeling! We begrijpen de opmerking met betrekking tot het verpakkingsmateriaal. Echter vragen onze producten een goede bescherming tijdens transport. Daarom maken we gebruik van duurzaam opvulmateriaal zoals recyclebare luchtkussentjes en biologisch afbreekbare opvulchips.

Wij zijn ons ervan bewust dat het altijd beter kan. Daarom blijven wij kritisch kijken naar onze ecologische voetafdruk – van de producten in onze winkel tot aan onze verzendmethodes en de vulmaterialen die we daarbij gebruiken. Geen plastic gebruiken is nog altijd beter dan het wel gebruiken, maar wij zijn van mening dat recyclebaar plastic het beste alternatief is. Wij blijven actief op zoek naar verbeteringen op het gebied van veilig en ecologisch verzenden.

Team Scheersalon

Valutata 5 stelle su 5

Goede adviezen van mensen die weten waar ze over pratenIk heb al eerder contacten met…

Ik heb al eerder goeie en eerlijke contacten met Scheersalon gehad en naar aanleiding hiervan heb ik dingen aangeschaft die mij niet teleurgesteld hebben !! Dus ook deze keer weer adviezen ingewonnen en naar aanleiding hiervan weer dingen aangeschaft. Weer blijkt dat de adviezen ook helemaal kloppen. In mijn belevingswereld zijn het mensen die weten waar ze het over hebben !

17 gennaio 2023

Zeer tevreden.

Heldere en snelle informatie over het bestel- en leveringsproces per email. Het bestelde werd snel bezorgd. Het bestelde artikel was met zorg ingepakt.
Wat leuk is, is dat er een geur in de verpakking meekomt. Met een QR code, om de betreffende geur op de website te vinden.

22 febbraio 2023

Een aanrader !

Een aanrader ! Mooie site met voldoende uitleg bij de producten .

Levering met een persoonlijke touch.
Zeer tevreden ! Zeker voor herhaling vatbaar!

15 febbraio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più