Valutata 4 stelle su 5

Ik ben zelf dol op schapen en spaar ze vanaf mijn twaalfde. Toen een vriendin mij deze link doorstuurde werd ik helemaal blij van wat ik aan schapendingetjes allemaal op de site tegenkwam. Ik word daa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di giocattoli

Scritti dall'azienda

BetScore Casino is de plek waar jouw zoektocht naar een eerlijke en spannende speelervaring eindigt. Als speler wil je geen ingewikkelde menu's of vage voorwaarden; je wilt gewoon veilig spelen, snel storten en zonder gedoe je winst opnemen. Dat is precies wat wij bieden. Het begint allemaal met een veilige en razendsnelle BetScore Casino Login. Binnen enkele seconden sta je in onze digitale lobby, klaar om te ontdekken wat we te bieden hebben. En dat is nogal wat. Onze collectie BetScore Casino slots is met zorg samengesteld door echte casinoliefhebbers. We hebben de saaie opvulling weggelaten en alleen gekozen voor spellen van topkwaliteit, vol actie, eerlijke winkansen en indrukwekkende graphics. Natuurlijk snappen we dat een goed begin het halve werk is. Daarom staat er een transparante en eerlijke BetScore Casino Bonus voor je klaar. Geen onmogelijke rondspeelvoorwaarden of ingewikkelde kleine lettertjes, maar gewoon een flinke boost voor je saldo zodat je veel meer uit je speeltijd kunt halen. Waarom zou je compromissen sluiten? Ervaar zelf een casino dat echt draait om de speler, met bliksemsnelle uitbetalingen en een klantenservice die altijd voor je klaarstaat.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Echt een geweldige webeeeehshop!

Ik was op zoek naar een leuk kado van Shaun The Sheep (slaapkussen) en hier gevonden. Supersnel in huis en ik vind jullie communicatie met leuke 'schaapverwijzingen' helemaal super! Complimenten aan het hele team van Schaaplekker!

TopShop!

21 novembre 2015

super!

Ik had overal gezocht naar shaun the sheep knuffels voor onze dochter van 2 maanden maar zonder succes. Ze had 1 knuffeltje daarvan gehad en die vond ze het leukst van allemaal dus ik wilde er een mobiel van maken. Dankzij jullie is dat nu gelukt en ze heeft de grootste schik als ze in de box ligt.

8 ottobre 2015
Valutata 5 stelle su 5

Uitgebreid, overzichtelijk, duidelijk, en snel

Beste....,

Laatst heb ik via de site van Schaaplekker iets besteld. Joh, dit is voor jou als schapen-fan echt helemaal je van het! :)

Je moet er zeer zeker eens rondkijken, want het assortiment is groot, en er zit vast en zeker iets bij dat je nog niet hebt ;)

5 marzo 2013

Prima!

Leuk product, netjes verpakt, werd goed op de hoogte gehouden van levering, prima!

1 febbraio 2013

Supersnelle levering

Door toeval (link van een plaatje) op een site terechtgekomen voor een portemonnee met afbeelding van Shaun the Sheep. Prijs was alleszins redelijk en besloot het te kopen. Doordat ze iDeal aanbieden als betalingsmogelijkheid maakt dat de betaling ook nog makkelijk en snel. Dan begint het grote wachten op de levering. Gaan ze überhaupt leveren en hoe lang gaat het duren. Altijd weer een vraag bij een bedrijf dat je niet kent. Nou daar hoef je dus niet over in te zitten. 2 dagen na de bestelling had ik het al in huis. Keurig verpakt op een manier dat het bijna onmogelijk is om het te beschadigen. En misschien nog belangrijker: het juiste artikel werd geleverd met een kwaliteit die minimaal dat is wat je voor die prijs mag verwachten. Wat mij betreft echt een aanrader.

15 novembre 2012
Valutata 5 stelle su 5

Geweldig, zo'n digitale wei vol schapenspulletjes!

Ik heb uren zitten turen en moest op het laatst toch weer de winkelwagen wat leger maken om niet teveel kosten te maken... zo leuk! De spullen werden snel bezorgd en zaten keurig netjes verpakt, elk magneetje apart in bubbeltjesplastic bijv. Ik hoop dat Schaaplekker de grootste schapensite wordt, waarnaar ik altijd op zoek was. Breid dus vooral jullie assortiment uit, dan kom ik regelmatig terug!

18 ottobre 2012
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più