Kom til aftalt tid. 2 flyttemænd der ikke kunne dansk. Det ville jeg gerne have været informeret om i forvejen. Kom i lille bil, så måtte køre 2 gange. Men bilen blev pakke meget fint. Aftalt timepri... Leggi di più

De to meget venlige flyttefolk Qusai og Omar gjorde vores flytning let som en leg. Inden for fire timer fik de på professionel vis flyttet hele vores hjem, samt klaret en ekstra opgave med nogle møble... Leggi di più

1. Impresa di traslochi

Flyttefirma der dækker hele Danmark

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Fint udført opgave

Aftalt timepris og det blev overholdt.

29 maggio 2025

Scanflyt holder ikke hvad de lover

Scanflyt gør meget ud af at fortælle, hvor meget de passer på tingene og benytter proff. Flyttefolk. Ingen af delene passer. De brugte hverken tæpper eller plast, og havde ikke engang en sækkevogn.
Flyttemand ankom ved første flyt i en lille bil som han insisterede på var stor nok - han havde to madrasser liggende i bilen da han ankom (som om han boede der).
Ved andet flyt, hvor vi havde aftalt prisen for én kørsel var bilen pludselig ikke stor nok!!
De ødelagde et chartol, spisebordet og flere skabssider, og da det kom til erstatning, så var de pludselig ikke til at få fat i. De har endnu ikke svaret mine seneste mails og jeg flyttede 1/4-25.
Jeg anbefaler absolut ikke dette flyttefirma 😤

1 aprile 2025

Sorte penge , erstatningssag, dårlig service mm.

Jeg indhenter via flyttetilbud.dk en masse tilbud på flytning af inventar i Næstved .
Scanflyt kommer ikke med det bedste bud , men pakkemæssigt osv den bedste løsning umiddelbart .
Efter at have snakket med Sara fra scanflyt så vil de gerne lave samme tilbud men helst uden om flyttetilbud.dk da de så ikke skal betale dem procenter .
Det har jeg fuld forståelse for . Og acceptere .
Sara sender nu bekræftelse på flytningens bestilling efter en dag ;-)
På flyttedagen dukker flyttemændene ikke op til tiden , men de ringer dog 1 time før og advarer om 1/2 timers forsinkning. Efter 4 timer hvor jeg ikke kan komme i kontakt med flyttemanden må jeg ringe til Sara fra kundeservice .
Allerede nu er det sindssygt dårlig stil , ingen dialog , ingen yderligere kommunikation
Sara får fat i flyttemanden. De ankommer kl ged men kommer da .

2 flinke flyttefolk der tager hårdt fat og dygtigt (2sal til 3 sal er hårdt ).

Da vi er færdige er der gået nogle ekstra timer . Og med forsinkelse er kl nær
Midnat .

Nu mener flyttemændene de har foretaget 6 tungløft (det koster et ekstra gebyr ).
Jeg spørger hvor de
Tunge løft
Er og dokumentere de effekter ikke vejer over 60 kg som er grænsen for gebyr pålagt tungløft
De har desuden slået en flig af spisebordet som de hårdnakket påstår ikke var dem , på trods af det lå
Stykket i gangen .

Efter en kæmpe diskussion som veldokumenteret beviste der ingen ting løft var betaler vi selvfølgelig pr konto for de 6 timer inkl pauser endda .
Sara vil
Oprette en forsikringssag med hensyn til
Bordet og jeg sender diverse bilag , foto osv .

Her 2 måneder efter .

Kan ikke få kontakt til firmaet , INGEN FAKTURA MODTAGET FOR FLYTNING, INGEN SVAR PÅ FORSIKRINGSSAG VEDR SPISEBORDET (TRODS JEG HAR RYKKET)

Konklusionen er de har stoppet pengene i lommen uden regning , forsøgt at snyde gebyrer ud af os for tungløft , løber fra en skadesag .

HOLD JER FOR ALT I VERDEN LANGT VÆK .

Inden scanflyt skulle finde på en masse gode undskyldninger og historier der ikke helt står i mål med virkeligheden skal jeg meddele jeg ligger inde med alt mail korrespondance , overførsel , dokumentation for skaden og mail med skaden , 1 optaget samtale med Sara omkring forsikringssagen , dokumentation for tilbud og korrespondance igennem flyttetilbud.dk . Mm.

Jeg er selv gammel flytte mand og oplyste også dette , så jeg kender gamet, retningslinjerne mm.

28 marzo 2025

Skuffende

Først var de flinke vedrørende at ville løfte udendørs urtepotter med, hvilket de, ifølge de to flyttemænd, normalt ikke gør. De havde lovet at skille møbler af og samle dem igen, men, ifølge flyttemændene, galdt dette kun vedrørende sofaen. Dejligt at man kan låne flyttekasser.
De ridsede,- ikke et ny slebet og lakeret gulv, men et gulv, der så markant pænere ud samme morgen, hvor jeg fik nøglerne af varmemesteren. Flyttefirmaet nægter at det er dem, der har lavet ridserne, hvilket jeg er skuffet over. Derfor: pas på jeres gulve og tag billeder før/efter.

1 ottobre 2024

Det var to friske flyttemænd der…

Det var to friske flyttemænd der…
Det var to friske flyttemænd der arbejdede det bedste de kunne. Men scanflyt dumper med et brag. Vi bestilte en flytning af 90kvm, og de rådgiver os til at en omga må være rigeligt.

De to flytte møder op i en bil der ikke kunne rumme halvdelen af vores ting. De vil stadig have fuld pris.

Vi er blevet mødt at total uforstålse. De mener de har vejledet os godt og grundigt. De mener ikke at det er deres ansvar at alle vores ting ikke kunne være der. De sage at det var et estimateret 90kvm. Hvis de havde en inventar liste ville de have vidst hvor mange ture de skulle have haft. Det var åbenbart vores ansvar, selvom vi ikke er blevet rådgivet til at gøre dette. Jeg vil fremover råde alle til at vælge flytning fra et andet firma.

4 ottobre 2024

Jeg flyttede den 20 maj

Jeg flyttede den 20 maj. I den forbindelse blev mine bordben væk. Hvilket kan virke fjollet, men det er bordben som ved erstatning kommer til at koste mellem 3-4000 kr pr styk. De skal laves af en møbelsnedker da det ikke er standard vare. Jeg har kontaktet firmaet løbende siden maj. De ringer ikke tilbage, jeg kan ikke sende en forsikringserstatning, da de skriver at denne mail ikke findes. Det er ellers den som ligger på firmaets hjemme side.
Brug ikke dette firma. De tager ikke det fuldeansvar for egne handlinger, i går blev jeg atter lovet at de ville ringe så vi kunne få fundet ud af hvordan vi kom videre, men endnu en gang ingen opringning fra dem.

22 maggio 2024

God oplevelse!

Søde og imødekommende fyre der pakkede bilen godt og passede på vores ting. De var også meget opmærksomme, da de bar kasser og møbler ind. De var meget effektive og dygtige. Bedste anbefaling og helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger dem!

8 giugno 2024

Effektive og hurtige flyttefolk

Effektive og hurtige flyttefolk. Vi havde beskrevet hvad vi skulle flytte, men glemte at tilføje kælderen. Det var ikke et problem for dem, de tog kælderen med i samme læs uden at tage ekstra for det. Så god service!

1 gennaio 2024

Tak fordi i gjorde det muligt

Tak fordi i gjorde det muligt! Min datter skulle flytte og havde bestilt et andet flyttefirma, som ringede og aflyste hendes flytning på dagen! Vi ringede rundt og i var der 3 timer efter. Super venlige flyttemænd og gode priser

8 gennaio 2024

Scanflyt flyttede for mig i fredags og…

Scanflyt flyttede for mig i fredags og jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk over om mit kæmpe store skab kunne komme igennem opgangen uden at gå i stykker. Men man er godt ikke i tvivl om at flyttemændene har noget erfaring med. Skabet kom fint igennem og flytningen gik så godt. Tak for jeres hjælp og den gode pris

12 gennaio 2024