Stor tilfredshed
Meget fin farve på puderne! God som siddepude i Beckman stolen som vi håbede!

Risposta di Scandinavianspring
Scandinavian Spring er en webshop med unikke og rustikke kvalitetsprodukter inden for møbler, boliginteriør, smykker m.m.. Vi sælger udelukkende produkter, der har en unik æstetik og historie, og som enten er gamle originale ting, reproduceret af genbrugsmaterialer eller produceret på forsvarlig vis.
Buesøvej 12, 4000, Roskilde, Danimarca
Meget fin farve på puderne! God som siddepude i Beckman stolen som vi håbede!

Risposta di Scandinavianspring
Super oplevelse at handle med Scandinsvianspring.
Jeg havde en del spørgsmål til forskellige mål på to reoler, og jeg blev mødt med stor hjælpsomhed og medarbejderen undersøgte alle mine forespørgsler hos leverandøren og sendte information og billeder tilbage til mig meget hurtigt - virkelig god service… nu glæder jeg mig til at modtage min reol.

Risposta di Scandinavianspring
Super fin og meget behagelig service og behandling, kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Risposta di Scandinavianspring
Super service og et lækkert bord.
Begge dele overstiger langt vores forventninger.
Det er bestemt ikke sidste gange jeg handler ind derfra.kan varmt anbefale Scandinavianspring :)

Risposta di Scandinavianspring
Kan kun anbefale, jeg skulle bruge mine produkter akut og ringede ned til dem hvorefter de hjalp med hurtig udrykning og fik varende sendt afsted som aftalt.
Tak for det 👍🏻☀️

Risposta di Scandinavianspring
Scandinavian Spring kan varmt anbefales. Fine unikaprodukter, effektiv og hurtigt betjening og forsendelse.

Risposta di Scandinavianspring
Super flotte og unikke produkter! Fuldt ud tilfreds med både produkter og levering.

Risposta di Scandinavianspring
Jeg er meget tilfreds med produktet og leveringen gik hurtigt. God service og stort plus at det er bæredygtigt!

Risposta di Scandinavianspring
Rigtig god service og rigtig smukt produkt lavet af genbrug - what's not to like...
Varmt anbefales!

Risposta di Scandinavianspring
Det gik stærkt, bestilte søndag og levering var mandag. Kontaktede dem på telefon for der var lige en ekstra ting jeg ville have - igen var den leveret dagen efter.
Super fed service