Lækre produkter Altid hurtig levering, og altid nogle gode overraskelser med i pakken med andre produkter☺

Vanvittige gode produkter hvor man ser en forskel, efter kort tids brug. Og ikke at glemme, deres helt igennem søde kundeservice, hurtigt svar, højt service niveau. De fortjener faktisk mere end 5 s... Leggi di più

De sender hurtigt Gode virkningsfulde produkter, Kan tydeligt se en forskel på min huds struktur som er blevet meget bedre. Det er altid en fornøjelse at tale med dem, de er altid imødekommende og... Leggi di più

Det var utrolig dejligt at modtage pakken. Jeg forventede blot at få mine varer, men som overraskelse fik jeg ekstra produkter! det var som at pakke en mega lækker fødselsdagsgave! Jeg glæder mig til... Leggi di più

1. Fornitore di prodotti di bellezza

Vi stræber efter at give vores kunder den helt rigtige vejledning og information om hvert enkelt produkt – så du kan være sikker på, at finde det produkt der passer bedst til dig og dine behov. Vi håndplukker hudpleje- og skønhedsbrands af høj kvalitet der giver synlige resultater og som er særligt innovative i enten sin form, virkning eller anvendelse. "We make it easy to feel better"

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

En ny pakke kom

Min pakke som skulle leveres med DAO kom ikke frem, jeg meldte den forsvundet hos DAO. Fik en mail fra Scandinavian Skin Lab at i kunne se pakken var blevet væk og sendte straks en ny, som jeg modtog her til morgen. Det er god service. Tak her fra, glæder mig til at prøve Jeres produkt

23 novembre 2023

Rigtig god service

Rigtig god service, hurtig levering og lækre produkter med god effekt.

11 settembre 2023

Hej Kira
Tak for de pæne ord:-)
Dejligt at høre at du er tilfreds med både vores service og effekten af produkterne:-)
Ser frem til at byde dig velkommen i shoppen igen:-)
Ha en fantastisk dag:-)

Christina

Ingen problemer vare kom hurtigt…

Ingen problemer vare kom hurtigt ultrahurtigt sådan 👍

19 luglio 2023

Hej John
Tusind tak for din anmeldelse:-)
Dejligt at du er tilfreds med vores service.
Vi håber at se dig på vores webshop igen:-)
Ha en fantastisk dag.
De varmeste hilsner

Elsker jeres produkter

Elsker jeres produkter, og natcremen er fantastisk og dufter himmelsk

14 giugno 2023

Hej Lise

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for os, at vores kunder er tilfredse med deres køb og vores service.
Og hvor er det dejligt at høre, at du er ligeså vild med vores produkter som vi er:-)
Ha en fantastisk sommer.

De varmeste sommerhilsner

PS
Natcremen er også en af mine personlige favoritter;-)

Hej Hanne
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at se dig i shoppen igen:-)
Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredsse med den service vi yder, og de produkter vi sælger.
Ha en fantastisk solskinsdag:-)

Hurtig levering

Hurtig levering, fin pakket ind

15 maggio 2023

Hej Berit.
Tak for din positive anmeldelse:-)
Det betyder meget for en lille shop som vores.
Jeg håber at vi "ses" igen inde på shoppen.
Ha en fantstisk mandag:-)

Rigtig gode produkter.

Rigtig gode produkter.
Hurtig levering lige til døren, så dejligt.

11 maggio 2023

Hej Sussi.
Dejligt med sådan en anmeldelse, tusind tak:-)
Hvor er jeg glad for at læse, at du er glad for produkterne og vores service.
Det betyder meget for os, at du og vores andre kunder er tilfreds med vores service.
Håber at "se" dig på shoppen igen:-)
Ha en fantstisk mandag:-)

Lækre produkter

Lækre produkter, hurtig leverance til god pris.

Hej Inger
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med dit køb hos os.
Jeg håber du bliver rigtig glad for dine produkter, og at du får lyst til at kigge forbi shoppen igen en anden gang.
Rigtig god solskinsweekend

Hurtig levering 👍

Hej Elly
Tusind tak for din anmeldelse:-)
Det betyder rigtig meget for os, at vi har tilfreds kunder.
Jeg håber at du bliver glad for det du har bestilt, og at vi får fornøjelsen af at se din i shoppen igen en anden gang.
Rigtig god solskinsweekend.

Solprodukter i høj kvalitet

Solprodukter i høj kvalitet, kan virkelig anbefales🌟

Hej Trine
Tusind tak for din anmeldelse.
Fedt at høre at du er ligeså vild med solprodukterne som vi er.
Det betyder rigtig meget for os.
Rigtig god solskinsweekend

Produktet er fint

Produktet er fint - men der er kludder i deres regnskaber.

Hej Tanja.

Tusind tak for din anmeldelse:-)
Det glæder mig at høre, at du er glad for Fillerina:-)

Det er korrekt, at vi har haft en teknisk fejl i vores it-system, der har gjort at pengene for ordren ikke er blevet trukket på det tidspunkt at du har fået leveret dine varer. De er derfor blevet trukket nu.
Fejlen er nu blevet rettet.
Det er en dybt beklagelig fejl, men sådan er det desværre nogle gange med teknik.
Vi beklager meget den ulejlighed det har været for, og håber at se dig i vores shop igen på et senere tidspunkt:-)

Ha en fantastisk forlænget weekend:-)

De fortjener mere end 5 stjerner

Vanvittige gode produkter hvor man ser en forskel, efter kort tids brug.
Og ikke at glemme, deres helt igennem søde kundeservice, hurtigt svar, højt service niveau. De fortjener faktisk mere end 5 stjerner

15 marzo 2023

Hejsa.
Tusind tak for den fine anmeldelse:-)
Det betyder rigtig meget for os, at vi høre om jeres oplevelser når I bruger/har brugt produkterne.
Dejligt at du føler du fik den hjælp du havde brug for i vores kundeservice:-)
Det er vigtigt for os, at alle får en god oplevelse hele vejen igennem.
Ha en fantastisk forlænget weekend.

Super gode produkter

Har prøvet Fillerina dagcreme samt filler-kur og jeg er meget tilfreds med resultatet - jeg har fået en pænere og mere fast hud og den ser meget mere frisk ud. Jeg kan kun anbefalde fillerina produkterne

12 gennaio 2023

Hej Pia
Tusind tak for din anmeldelse:-) Den sætter vi stor pris på. Dejligt at høre, at du er tilfreds med resultat du har opnået med Fillerina:-) Håber du har lyst til at blive ved med at bruge vores produkter:-)