4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,2

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Perfekt helhedsoplevelse

Perfekt helhedsoplevelse
Jeg havde været til forundersøgelse på 2 forskellige klinikker i DK, og var endnu ikke tryg ved, hvem jeg skulle vælge. Jeg kontaktede så Scandinavianhairclinic.dk og talte med Tine i telefonen. Meget hurtigt kunne jeg mærke at jeg fik præcis de informationer, jeg havde brug for, både mht. selve indgrebet, efterbehandling, rejsen og ikke mindst alt det praktiske, når hårtransplantationen, foregår i Istanbul. Kæmpe tak til Tine
Det var så vel planlagt, og personalet på klinikken dernede, hjalp mig med at optegne den hårgrænse, jeg har ønsket mig i lang tid. Selvfølgelig med deres viden om, hvad der både er teknisk og æstetisk muligt.
Lægen og Rabia ( sidstnævnte var hende der modtog mig så venligt og omsorgsfuldt i taxaen, da jeg kom og som var omkring mig de dage, jeg var der )talte flydende engelsk, men sygeplejersken og hårteknikeren, der foretog selv DHI som jeg fik i begge tindinger, talte kun tyrkisk. Vi oversatte via mobiltelefonen. Lille minus.
Meget stort plus er at der ordineres antibiotika, medicin til at tage hævelsen, kløestillende medicin, lidt blodfortyndende, så evt. uønskede bivirkninger kan undgås.
Der er nu gået 23 dage, og alt går efter planen! Så jeg er en yderst tilfreds kvinde

25 aprile 2026

Min mand har fået et virkelig flot…

Min mand har fået et virkelig flot resultat efter vores tur til Istanbul på Scandinavian hairclinic. Han har taget tilløb til behandlingen i lang tid og blev anbefalet denne klinik af kollegaer, som havde taget turen derned også.

Tine, vores kontaktperson igennem hele forløbet har været en kæmpe stor tryghed.

Hun er super professionel og har været til rådighed hver gang vi har haft brug for det.

Vi vil varmt anbefale det

2 febbraio 2026

Fik lavet hårtransplantation gennem…

Fik lavet hårtransplantation gennem Scandinavian Hair Clinic i Istanbul, og jeg har haft en virkelig god oplevelse.

Jeg var ret nervøs inden, men kommunikationen var god hele vejen, og alt med hotel, transport og klinik var planlagt, så det føltes meget trygt og nemt. Personalet var super søde og professionelle, og selve behandlingen var meget mindre slem end forventet.

Også stor ros for opfølgningen efterfølgende — de svarer hurtigt og hjælper, hvis man har spørgsmål. Jeg er virkelig glad for, at jeg gjorde det, og kan klart anbefale dem 👍

3 febbraio 2026

Hele forløbet har været super godt

Hele forløbet har været super godt, og jeg har følt mig velkommen og tilpas hele vejen. Teamet var meget opmærksomme på mig og mine behov, og selve operationen foregik upåklageligt. Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder.

7 giugno 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito