Scandinavian Gastro Clinic Recensioni 32

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt fint bemötande av Dr Reza och hela hans team. Vänlig receptionist, duktiga systrar som tar prover, narkossyster som lugnar en och Dr Reza som lyssnar och ställer frågor för att förstå. Fina o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabb respons, fick tid inom några dagar. Mycket professionellt bemötande, lyssnade och tog mina symptom på största allvar. Initierade vidare undersökningar, följde upp dessa och var med mig genom... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jag gjorde en koloskopi här idag och upplevde bemötandet som väldigt bra. Personalen var lugna, respektfulla och professionella, vilket hjälpte mig att känna mig trygg under undersökningen. Allt gick... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Gastroenterologo
  2. Reparto di medicina interna
  3. Servizio sanitario del lavoro
  4. Clinica specializzata

Scritti dall'azienda

Scandinavian Gastro Clinic är en specialistklinik som utreder och behandlar akuta och kroniska mag- och tarmbesvär. Kliniken har profilerat sig inom Irritable Bowel Syndrome (IBS) och Inflammatorisk Tarmsjukdom (IBD). Kliniken utreder även andra oklara bukbesvär samt cancersjukdomar i mag- och tarmkanalen. Kliniken utför alla endoskopiundersökningar såsom gastroskopi, koloskopi, sigmoidoskopi och kapselenteroskopi. Kliniken har specialister inom proktologi och opererar olika proktologiska åkommor med lokalbedövning och vid behov med narkos. Vår vision är att vara den mest kompletta gastrologiska mottagningen i Sverige för utredning och behandling av mag- och tarmsjukdomar. På kliniken finns utöver skickliga specialistläkare inom gastroenterologi även kirurger, dietister och psykologer som är specialiserade på mag- och tarmsjukdomar. Scandinavian Gastro Clinic erbjuder läkarkonsultation och endoskopiundersökningar privat med kort varsel till deras mottagningar i Mölndal och Karlstad. Du som patient kan även boka tid via ditt försäkringsbolag.

4,2

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt fint bemötande av Dr Reza och…

Otroligt fint bemötande av Dr Reza och hela hans team. Vänlig receptionist, duktiga systrar som tar prover, narkossyster som lugnar en och Dr Reza som lyssnar och ställer frågor för att förstå. Fina och rena lokaler.

21 aprile 2026

Superbra bemötande

Superbra bemötande. Proffs på det dem gör.

5 febbraio 2026

Risposta di Scandinavian Gastro Clinic

Stort tack för det fina omdömet! Vad glada vi blir att du är nöjd med vårt bemötande och vår kompetens. Varmt välkommen tillbaka!

Kompetenta och engagerade

Snabb respons, fick tid inom några dagar.
Mycket professionellt bemötande, lyssnade och tog mina symptom på största allvar. Initierade vidare undersökningar, följde upp dessa och var med mig genom hela processen, även i de delar som låg utanför klinikens ansvar.
Kompetens, engagemang och mänskligt bemötande.

5 febbraio 2026

Risposta di Scandinavian Gastro Clinic

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. För oss är det en självklarhet att lyssna och finnas vid våra patienters sida hela vägen.
Tack för ditt förtroende!

Valutata 5 stelle su 5

En bra och trygg upplevelse

Allt gick smidigt och jag uppskattade den tydliga informationen jag fick före och efter.

27 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Unorganised, poor and chaotic - not a professional clinic

Remiss was forwarded to SGC regarding surgery - my initial appointment was cancelled on the day due to sickness but promised they would come back with a new date/time.
I chased them 2 weeks later asking for the new appointment, and they promised to come back but mentioned it was difficult to find a time as both a doctor and anesthesiologist needed to both be present. Another 2 weeks later I only received a time after chasing Skandia instead about the appointment time not being followed up.

Finally arrived to my appointment and had to wait 35 minutes after my scheduled time to see the doctor. Only the doctor, no anesthesiologist was present. He then said they don't do surgery via the clinic, so then the entire wait of 1.5 months for an appointment seemed ridiculous that they even took the remiss or set up an appointment.

The premises is newly built and very nice, but they seem to have no clue what they are doing. Not the type of place I want to trust with medical issues. Have no intention of visiting again, the local health service does a much more reliable and admirable job.

Feedback was provided after the visit via one of their own forms and I can only hope they learn from this (rather than doing what they are doing in encouraging only those with good experiences to give trustpilot reviews).

17 marzo 2025

Missnöjd!

Den som undersökte mig verkade inte ha kunskap då han fick googla både på dator och telefon under hela undersökningen.
Även svenska språket var undermåligt.

6 marzo 2025

Risposta di Scandinavian Gastro Clinic

Vad tråkigt att du upplevde ditt besök hos oss negativt! Du får gärna kontakta oss så vi kan tittar närmare på ditt ärende, då alla läkare på vår klinik pratar svenska och är otroligt kunniga inom sina specialiteter.

Vi vill alltid förbättra oss i vårt möte med patienter och vi uppskattar all feedback. Du kan kontakta oss via Vårdrummet på vår hemsida, så kan vi se vad som hänt i ditt ärende.

Cecilia, verksamhetssamordnare

Valutata 1 stelle su 5

Mycket svårt att nå kliniken

Mycket svårt att nå kliniken. Bokade en telefontid att prata med koordinator 5 gånger. Inte en enda gång att han ringde rätt. Man är tvungen att boka ett samtalsrum på jobbet i två timmar när man får en samtalstid och sedan blir man inte uppringd ändå. Ringer sedan på obekväma tider när man är på ett möte eller äter middag.

22 ottobre 2024

Hej Zulejha!
Är det möjligt att din kritik gäller en annan klinik?
Detta då patienter inte kan boka telefontider hos vår verksamhetssamordnare (som dessutom är kvinna).

Scandinavian Gastro Clinic

Helt otroligt dåligt

Uselt bemötande av min dotter. Skulle opereras den 18 /12 efter lång väntan Får ett SMS dagen innan att de inte blir nån op. Schemaändringar är orsaken. Ingen ny tid och efter några samtal besked att de inte blir nån op alls ?? Detta va ett försäkringsärende Hoppas de samarbetet har upphört. Så fruktansvärt dåligt Ni skriver att ni erbjöd ett nytt datum Detta ä lögn.

18 dicembre 2024

Risposta di Scandinavian Gastro Clinic

Vi vill börja med att uttrycka vår djupa förståelse för hur situationen har påverkat er och er dotter och vi beklagar verkligen att vi inte kunde genomföra operationen som planerat.

Hos oss på Scandinavian Gastro Clinic är patientens bästa alltid vårt främsta fokus. Vi gjorde allt vi kunde för att säkerställa att din dotter skulle få den vård hon behövde, men tyvärr drabbades vi av en oväntad schemaförändring.

Detta orsakades av sjukdom hos vår personal, något som ligger utanför vår kontroll. Vi försökte snabbt hitta ersättare för att kunna genomföra operationen enligt plan, men lyckades dessvärre inte i detta fall.

Vi erbjöd så snart som möjligt ett nytt operationsdatum, men eftersom reglerna inom försäkringssjukvård kräver att operationen ska ske inom en viss tidsram, var vi tvungna att prioritera din dotters vård genom att remittera henne till en annan enhet som kunde erbjuda en snabbare tid. Detta beslut togs med intentionen att säkerställa att hon skulle få den behandling hon behövde utan fördröjning.

Vi förstår att detta kan ha skapat missförstånd och frustration, men vi försökte ge din dotter ett så respektfullt och omsorgsfullt bemötande som möjligt och förklarade situationen utifrån vårt ansvar som vårdgivare.

Om det är något mer vi kan göra för att stödja er eller om ni har ytterligare frågor, är ni varmt välkomna att höra av er. Vi är här för att hjälpa.

Med vänlig hälsning,

Verksamhetssamordnare

Scandinavian Gastro Clinic

Väldigt nöjd...

Väldigt nöjd med bemötandet, utförandet och resultatet. Magballong är en metod jag kan varmt rekommendera. Idag är jag nöjd med min kropp och mår toppen!

12 settembre 2024

Tveksam klinik

Tveksam klinik. Oerhört besviken. Många löften o en lång utredning. Kände mig trygg med det, därefter plötslig helomvändning o allt avslutas utan förklaring. Nu får jag börja om någonstans och tappat massa onödig tid o lidande. Dessutom försäkringspatient o kliniken svarar inte ens på skickade meddelanden.

30 giugno 2023

Genomförde en koloskopi

Jag mötte inget annat än profssigt bemötande och koloslopin upplevdes inte obehaglig på något sätt. Det mäktes att de är duktiga på sitt jobb och tar väl hand om patienten.

26 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Mycket svårt att få tag på korrekt…

Mycket svårt att få tag på korrekt person vid behov. Har kontaktat företaget (Göteborg) vid flertalet tillfällen och blivit lovad att bli uppringd på specifika tider men utan att detta skett på ett tillfredställande sätt. Helt enkelt ytterst dålig kundservice.

14 ottobre 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più