Fantastisk kundepleje. 2 gange indenfor kort tid har jeg bestilt varer , som er kommet dagen efter min bestilling blev gennemført. Et lille opkald til Scandihills . Mhp lager status og forsendelsestid... Leggi di più

Problemer er udfordringer og deskal løses, det er det første hånds indtryk man får når man snakker med de søde og hjælpsom kvinder i kundeservice hos ScandiHills Camping & Outdoor . Et 20 år gammel ga... Leggi di più

Bestilte et inde/ude termometer. Da forhandleren inden forsendelsen opdagede, at uret var defekt, blev jeg kontaktet telefonisk og spurgt om, jeg var interesseret i et andet ur. Jeg fandt et ur, der v... Leggi di più

Som nybagt campist skulle der købes et sæt EMUK-spejle til vores bil. Besøgte forhandlere og netsider med det samme resultat..... - 3 - 4 ugers levering. Kontaktede Campingnetshop.dk der kunne le... Leggi di più

1. Negozio di articoli per il campeggio

ScandiHills tilbyder et stort udvalg af udstyr og tilbehør til camping og fritidsliv. Mangler du derfor et telt, et overtræk til campingvognen, eller udendørs kogegrej, så finder du det - og meget mere - hos os. Vi værner om vores kunders tilfredshed, og er klar på telefonen eller mail, hvis der skulle være spørgsmål eller andre forespørgsler til vores produkter og virksomhed.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

God kundeservice

Jeg havde købt et telt, men da jeg fik sat det op, så jeg at syningen var gået op. Da jeg kontaktede kundeservice fik jeg hurtigt svar og kunne få pengene retur, da de ikke havde flere på lager. Derudover har de også rimelige priser på en overskuelig hjemmeside.
Kan helt sikkert anbefales!

13 ottobre 2025

Super

Perfekt.
Varen er nøjagtig som beskrevet. Eller næsten... Fik en grøn presenning og ikke en grå som der står på hjemmesiden... Så det må koste en stjerne...
Leveret dagen efter bestilling.

29 agosto 2025

Hej Torben
Tusind tak for at du har handlet hos ScandiHills. Jeg beklager vi ikke havde fået opdateret vores billeder da du handlede, men det er nu på plads.
Tak for at du gav din mening til kende på Trustpilot.

God kundeservice

Købte et læsejl, hvor nogle af stænger var lidt for lange. Nævnte det for kundeservice, og vupti inden for ca. en uge, havde jeg nye stænger der passede, uden problemer, og uden beregning. God kundeservice!!

12 agosto 2025

Selvom det var mig selv der havde…

Selvom det var mig selv der havde bestilt forkerte varer fik jeg god service og hjælp.
Det er efterhånden ved at være en sjældenhed.
Hvis ikke man selv søger kvaliteten er man selv med til at afskaffe den‼️
Tak for god behandling🙂‼️

12 giugno 2025

Oplevelse omkring pumpekøb

Har i et par år brugt Scandihills, som leverandør af reservedele til min campingvogn.Her til sommer toppede de med en sublim service. Talte fler gange med eb venlig og hjælpsom dame, som også hjalp med at få pumpe hurtigst muligt frem.
En skam man ikke kan give 10 stjerne-
Det gør jeg alligevel **********, sådan

19 maggio 2025

Havde købt et sæt forlænger spejle til…

Havde købt et sæt forlænger spejle til campingvognen men da jeg fik dem var der en fejl i dem fra producenten til bød straks at sende en nyt sæt elle give mig penge retur da jeg skulle på ferie det var nogle høflige og hjælpsom personale som jeg kan anbefale

5 settembre 2024

Hurtig levering

Jeg bestilte en Isabella Strandstol og den blev leveret næste dag kl 9.00 om morgenen. Det kalder jeg hurtig levering.

1 agosto 2024

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice. Vi købte et telt, der gik op i syningen anden gang vi skulle bruge det. Vi fik tilsendt et nyt indenfor få dage. Dette telt havde desværre også en fejl med syningerne, anden gang det blev slået op. Kundeservice er mega hjælpsomme og sender pengene retur.

1 agosto 2024

Super service

Super service!

Kjøpte et telt, som hadde et litt hull i innerteltet.

Nytt telt ankom innen ti dager. Og tilmed til hotellet vi var på før vi skulle på campingtur.

Anbefaler disse på det varmeste.

14 luglio 2024

Hej Martin,

Tak for de pæne ord og anmeldelse. Vi er blot glade for, at vi fandt en løsning, så I kunne få et nyt telt med på ferien.

Mai // ScandiHills Camping & Outdoor

Pakke antal passer ikke

Jeg gik ind og bestilte en vare hvor der skulle være tre i en pakke. Vi valgte at købe to pakker da vi skulle bruge fire stk. da vi fik varen var det to pakker med en i hver pakke. På fakturaen står der i stk i hver pakke. Men på hjemmesider står der tre i hver pakke. Det er ikke ok.

3 maggio 2024

Hej Preben,

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med dit køb hos os. Vi kan dog ikke se, at du har kontaktet os over mail eller telefon tidligere? Vi vil gerne hjælpe med at finde frem til, hvad der har været skyld i problemet, så du er velkommen til at kontakte os på mail: info@scandihills.dk eller telefon: 30950111.

Mai // ScandiHills Camping & Outdoor

Top service

Hej til jer. Jeg vil gerne give jer en stor ros og 10 ud af 5 stjerner. Igår den 30 april bestilte jeg et High peak opbevaringstelt til min kone som en fødselsdagsgave, idag den 1 maj har jeg modtaget det til hende. Det skal lige siges at hun har fødselsdag 1 maj. Tusind tak for en fantastisk god og hurtig ekspedition, Jeg vil med stor glæde og varme anbefalinger, anbefale andre at handle hos jer. Tusind tak.

1 maggio 2024

Fantastisk service

Fantastisk service. Selv om det bare var farven på en kontakt, gjorde firmaet en stor indsats for at finde den rigtige. Flot af ScandiHills.
Ole B

24 gennaio 2024

Super god service

Super god service
Hurtig levering

5 dicembre 2023

Hej René.

Mange tak for de 5 stjerne.

Vi er blot glade for at du er tilfreds med leveringstid og service.
Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.

Venlig hilsen
Heidi
ScandiHills

Det bliver vist ikke bedre

Super god service i forbindelse med en reklamation.
Jeg blev helt varm om hjertet, da der kom en personlig mail, at de straks ville sende et nyt produkt.
En service man ikke oplever særlig mange steder.

11 settembre 2023

Hej Roné.

Mange tak for de rosende ord, som vi sætter stor pris på.

Vi er blot glade for at kunne hjælpe vores kunder hurtigt og uhøjtideligt.

Venlig hilsen
Heidi
ScandiHills

Havde købt et nyt telt som var så…

Havde købt et nyt telt som var så uheldig det ene øje gik i stykker og reklamerede for det.
De var lyn hurtig til at svare og sender et nyt.

Fantastisk kundeservice!

25 luglio 2023

Hej Kasper.

Rigtig mange tak for de fine ord. Vi er bare glade for, at vi kunne løse din reklamation hurtigt og nemt for dig.

Heidi // ScandiHills Camping & Outdoor