Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg vil meget gerne anmelde Scandicskin, fordi jeg simpelhen er så skuffet og ked af det, over den dårlige behandling jeg har fået. Jeg er forstående overfor at ventetiden kan være længere osv osv.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Total fup-firma! Jeg har siden start marts klaget over, at Scandic Skin har trukket penge inden jeg har modtaget det produkt, jeg bestilte i februar. Når jeg har henvendt mig (gentagende gange) ha... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Ordren gik nemt igennem og jeg modtog ordrerbekræftigelse med det samme. 8 dage senere havde jeg endnu ikke hørt om afsendelse eller levering, hvorfor jeg skrev til dem. De vendte tilbage med fl... Leggi di più

2,2

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Fup fup fup

Bestilte et produkt og Scandic skin var hurtige til at trække pengene fra min konto ( den 23 februar). Jeg har dog intet modtaget, end ikke en bekræftigelses mail. Det er sgu fup !!
Update. Har efter min anmeldelse her på trustpilot, modtaget mail fra dem om at jeg skulle fjerne min anmeldelse da den skræmmer andre kunder væk. Men de er har dog endnu ikke sendt mig en faktura eller det som jeg bestilte. De er dog stoppet med at svarer på mine mails, efter jeg har forlangt mine penge retur. Fup firma HOLD JER LANGT VÆK

7 marzo 2021

Utroværdigt firma.

Bestilte varen og fik bekræftelse hurtigt. Efter en uge blev pengene hævet på min konto. Der kom ingen vare. Jeg skrev så via firmaets mail, at firmaet ikke måtte hæve penge, før varen var leveret. Jeg hørte intet fra dem. Da jeg havde betalt med mit Mastercard, lavede jeg en indsigelse og dagen efter havde jeg beløbet. Utroværdigt firma. Det passer jo ikke at mailen ikke er sendt til jer. Det er muligt at I bruger 2 forskellige navne, men man kan jo heller ikke komme i forbindelse med jer pr. Telefon. Meget dårlig service og kan ikke anbefale firmaet.

22 febbraio 2021

Hej Connie,

Vi har hverken modtaget en mail fra dig eller en indsigelse. Havde vi modtaget en mail havde vi besvaret den, og hvis vi havde modtaget en indsigelse ville du med garanti have modtaget en mail fra os omkring hvad er må have været gået galt.

Vi håber at du vil fjerne din anmeldelse da vi efter at have modtaget billeder fra dig på mail, kan se at det firma du har skrevet til ikke er os, og er et helt andet firma hvilket forklarer situationen. Vi har ikke haft mulighed for at behandle din sag eller give den kundeservice vi tilbyder når du har forvekslet os med en anden virksomhed som vi ingen relation har til.

Valutata 2 stelle su 5

Mangelfuld kommunikation. Virker mistænksomt.

Ordren gik nemt igennem og jeg modtog ordrerbekræftigelse med det samme.

8 dage senere havde jeg endnu ikke hørt om afsendelse eller levering, hvorfor jeg skrev til dem. De vendte tilbage med flere forklaringer på at mailsystemet var nede, udsolgt lager, langsom opfyldning grundet Corona, men at min ordrer nu var sendt og den ville komme inden for 7-16 dage. Dog uden at medsende sporingsnr. eller pakke id.

Jeg kan se, at pengene blev trukket på min konto allerede to dage efter mit køb, men jeg venter stadig i spænding på om pakken så faktisk dukker op i løbet af den næste uge. Jeg er ret spændt.

29 gennaio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Effektiv og nem at bruge!

Er normalt meget skeptisk med disse slags ting men at de tilbyder 90 dages tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage gjorde at jeg tog chancen, og det fortryder jeg bestemt ikke! IPL hårfjerneren efterlader mine ben glatte, bløde og ikke mindst hår fri, efter kun få ugers brug. Jeg er så positivt overrasket over produktet, at jeg kun kan anbefale det! Elsker det

Et godt køb!

Købte LED Lysterapimasken og har været utrolig glad for den. Den gør som den skal, og så koster den en brøkdel af hvad man giver på skønhedsklinikker.

Risposta di Scandicskin

Skønhed behøver ikke at koste en formue! ;-)

Produktet lever op til det Scandic Skin skriver

Hurtig levering og et godt produkt. Jeg købte deres LED Ansigtsmaske, som virker som lovet. Huden bliver mere ren og ensartet at se på. Kan klart anbefales!

Hej Gustav,
Det er vi glade for! Vi håber at du er tilfreds med din LED Ansigtsmaske.

Hurtig og professionel kundeservice

Hurtig og professionel kundeservice. De svarer indenfor få timer!

23 gennaio 2021

Risposta di Scandicskin

Mange tak for din anmeldelse! - Vi sætter stor pris på at brugerne af vores produkter bruger tid på at anmelde vores produkter, men også virksomheden som helhed.

- Scandic Skin

Valutata 4 stelle su 5

Jeg er fint tilfreds med servicen og…

Jeg er fint tilfreds med servicen og den var pakket godt ind da den kom så ingen skade er sket

21 gennaio 2021

Risposta di Scandicskin

Tak fordi at du bruger tid på at anmelde os! - Vi sætter stor pris på din anmeldelse da det hjælper os med at forbedre kundeoplevelsen.

Valutata 4 stelle su 5

Bestilling af lysmaske

Jeg manglede lidt kommunikation fra dem lige da jeg havde lagt ordren, så derfor skrev jeg til dem. Derfra havde vi en fin dialog, og da produktet alligevel ikke var på lager, tilbød de at sende et dyrere produkt uden at jeg skulle betale extra. Det endte med en god oplevelse

15 gennaio 2021

Risposta di Scandicskin

Tak for din fine anmeldelse!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più