De blades uiteindelijk wel gekregen maar heb diverse keren geprobeerd contact te leggen via site, mail en telefoon en chatbot. Dit is helemaal niet gelukt helaas. Jammer want ik ben verder wel tevred... Leggi di più
Na mijn bestelling kreeg ik zeer snel de bevestiging in de mail. Daarna gebeurde er een lange tijd niets. Ik kreeg het gevoel belazerd te zijn, maar gelukkig bleek dit niet het verhaal. Zonder antwoor... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ontdek onze innovatieve en gebruiksvriendelijke scheerapparaat die zorgt voor een ongeëvenaarde scheerervaring. Bespaar tijd door te scheren op een droge huid, met water of zelfs onder de douche. Ervaar een zijdezachte scheerbeurt in slechts 90 seconden, zonder wondjes, huidirritatie of ingroeiende haartjes.
Simon lindhoutstraat 1, 4691 GA, Tholen, Paesi Bassi
- hello@scalpbrothers.nl
- scalpbrothers.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Snelle levering en goed product
Bij niet ontvangen hebben ze gewoon het…
Bij niet ontvangen hebben ze gewoon het geld terug gestort.
Hij is er nog niet
Zeer slecht bereikbaar
Zeer slecht bereikbaar! Ik heb meerdere mails gestuurd nadat ik mijn product geannuleerd had. Was toch opgestuurd, kan gebeuren en heb ik bij de deur geweigerd. Vervolgens 1x reactie tussendoor gehad daarna niets meer vernomen. Weer nog steeds niets waar het product is. Zeer slechte service!!
Top apparaat!
Snelle levering. Het apparaat werkt perfect, in notime hoofd helemaal geschoren!
Snelle en correcte service
Snelle en correcte service. Het werkt perfect, blij met deze aankoop
Het product is zo snel geleverd nog…
Het product is zo snel geleverd nog niet eerder me gemaakt.
Dank jullie wel!!
Product besteld en twee dagen er na…
Product besteld en twee dagen er na thuis geleverd.
Alles was zoals het beschreven was op de site.
Ik wil de medewerkers bedanken voor hun werk.
Duidelijke site
Perfect en snel geleverd.
Mijn laatste bestelling heb ik niet…
Mijn laatste bestelling heb ik niet gekregen.
Ik kreeg een lege doos toe gestuurd.
Scalp brothers heeft dit netjes opgelost en de bestelling als nog geleverd.

Risposta di Scalp Brothers
Weer een tevreden klant.
Telefonisch bereikbaar voor vragen. Abonnement kon alleen met een creditcard betaald worden en die heb ik niet.1 telefoontje en er werd uitgelegd wat de reden was en ik kreeg het advies om een scheerset te bestellen en eventueel 1 reservemes.Dit kon gewoon met IDeal betaald worden. Voordeel is dat je niet aan een abonnement vast zit en dat je over een paar maanden gewoon apart een reservemesje kunt bestellen.
Snelle levering en het product voldoet aan de verwachtingen. Kortom een aanrader
Vlotte afhandeling en snelle levering
Vlotte afhandeling en snelle levering. Apparaat mooi compleet en doet wat ie moet doen
Kan niet veel verdragen
Het product is op zich heel goed maar er zijn enkele stukken bij dat nie veel kan hebben en snel de kliksisteems breken te delicaat maar verder is product wel oke
Mooi apparaat
Mooi apparaat, werkt perfect, beter dan mijn vorige. Wel zit er wat schade aan het afdekkapje.