4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

GREAT attention to detail!

Great! Super attentive and detailed for airtable setup. We created an overall concept and they really brought it to life to functional well as an agency. Loved the additional features for future services, growth, and new concepts rather than a 1 time build.

8 maggio 2026

Sjors the systems wizard!

Working with Sjors has genuinely transformed my business. Before meeting him, I thought I had a good grasp of automation, but Sjors completely redefined what’s possible.

For example, he helped me build and automate a full reporting system for one of my clients, Wired Media (a $100k/month marketing agency). This process used to take them hours, but now it can be done with a single click.

What makes Sjors special is his ability to see the bigger picture. He doesn't just automate tools, he builds systems that make your entire business run better. These changes are saving me and my clients hours every week and allow us to focus on high-leverage work.

If you want to scale your business efficiently, Sjors is the person you want to talk to.

10 luglio 2025

Een gedreven ondernemer!🏆

Sjors is een gedreven ondernemer die weet waar hij het over praat. Hij heeft ons geholpen met het verder automatiseren van onze projectmanagement tool voor onze klanten. We zijn erg tevreden over het eindresultaat maar ook zeker over de werkwijze, het contact en de samenwerking!💪🏼

14 ottobre 2025