1. Musicista

Professionel og engageret saxofonist, med et energiladet og rytmisk udtryk, spillet med en super sprød tone. Saxoman spiller en lækker lounge-sax til "backtracks", eller en funky party-sax sammen med din DJ til din reception, bryllup, fest, fødselsdag eller julefrokost m.v. Saxoman har et stort repertoire, og går gerne ud blandt gæsterne, for at give den enkelte en mere personligt oplevelse. Og alle som har lyst, er velkommen til at jamme med på ét af de rytme-æg, Saxoman altid har med i tasken.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Søren har været fantastisk både til…

Søren har været fantastisk både til vores bryllup og til en familiefødselsdag for nyligt. En saxofon sætter bare stemningen for en begivenhed og Søren gør det mega godt! Han er også vildt behagelig. Kan varmt anbefale Søren og kommer også til at booke ham igen til vores næste event! :)

8 febbraio 2026

Hej Andreas og tak for en rigtig fin anmeldelse :D

Bryllups reception i haven

Saxoman gjorde det helt eminent fantastisk. Han har en god fornemmelse af stemningen, gæsterne og os som brudepar. Meget professionel gennem hele processen. Vi ønskede os lounge stemning i haven til vores reception, og det var spot on. Saxoman spillede fantastisk godt, det emmede af romantik og lounge stemning, og hans variation i musik var helt perfekt. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger videre. Vi var meget tilfredse, og det var det hele værd.

13 settembre 2025

Risposta di Saxoman

Tak for en rigtig dejlig anmeldelse :D

Søren is truly great!

Søren is truly great performer and the crowd absolutely loved him! He played at a corporate event for my company and really added to the great atmoshpere and had fun with the guests! Would highly reccommend for anyone planning an event!

26 maggio 2025

Risposta di Saxoman

Thank you for a really nice review :D

Suveræn oplevelse!

Søren spillede en time som en overraskelse til vores gæster til fest - og han var et hit! Meget dygtig og nærværende ✨ Jeg kan klart anbefale Søren, og ville selv ønske at vi havde haft fornøjelsen af ham endnu længere 🥳

24 maggio 2025

Risposta di Saxoman

Kære Sarah, tak for en rigtig fin anmeldelse, det er jeg naturligvis rigtig glad for at høre :D

Evenses samarbejde med Søren

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Søren som saxofonist i forbindelse med flere events hos Evenses, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger. Søren er en yderst professionel og talentfuld musiker, der formår at skabe en fantastisk atmosfære til vores arrangementer. Han er altid punktlig, forberedt og engageret i sit arbejde, og hans evne til at tilpasse musikken til forskellige miljøer og stemninger har gjort ham til en uundværlig del af vores events. Søren modtager konstant positive tilbagemeldinger fra vores kunder, og hans musik har virkelig været med til at løfte vores kunders arrangementer til nye højder.

Vi sætter stor pris på det gode samarbejde og den fleksibilitet, Søren udviser. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og anbefaler ham varmt til alle, der søger en professionel og dygtig saxofonist til deres event.

– Evenses.dk

15 febbraio 2025

Risposta di Saxoman

Tak for en rigtig fin anmeldelse, jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde :D

Helt fantastisk

Saxoman spillede i en time sammen med vores DJ til julefrokosten. Det var helt fantastisk 🙌 Det giver en helt anden oplevelse af musikken. Saxoman gik lidt rundt blandt festdeltagerne mens han spillede - Det var super en god oplevelse.

13 dicembre 2024

Risposta di Saxoman

Tak Natasja for en rigtig dejlig anmeldelse, det var skønt at spille for jer :D

Fantastisk stemning til julefrokosten med Saxoman!

Vi havde fornøjelsen af Saxoman til vores julefrokost, hvor vi var 260 mennesker samlet i Aarhus Teater. Det var virkelig en oplevelse i særklasse! Saxoman formåede at skabe en helt fantastisk stemning blandt gæsterne – både under middagen og på dansegulvet.

Stemningen var i top hele aftenen, og flere af mine kollegaer har efterfølgende sagt, at det var en af de bedste julefrokoster, de har været til. Saxoman bidrog virkelig til at gøre det til en uforglemmelig aften for os alle.

Jeg kan varmt anbefale Saxoman til enhver, der ønsker at løfte deres arrangement til nye højder. Tak for en magisk aften!

29 novembre 2024

Risposta di Saxoman

Tak Lucas for en skøn aften og rigtig dejlig anmeldelse :D

Vi havde booket Saxoman til vores firma…

Vi havde booket Saxoman til vores firma sommerfest og det var en stor fornøjelse.
Søren (saxoman) sørgede for god stemning, med skøn saxomusik og melodier gæsterne kunne genkende.
Vi vil helt klart gerne booke ham en anden gang!

17 agosto 2024

Kære Angelina, tak for en rigtig fin anmeldelse :D

Saxoman tager arrangementet til næste niveau

Jeg hørte første gang om Søren, der har Saxoman.dk, for nogle måneder siden og så ham spille til et arrangement på restaurant Pier 3 i Nordhavn.

Det var virkelig fedt og gav en unik stemning, og Søren har en god udstråling og spiller virkelig godt, så jeg fik fat i ham og fik hans nummer, da vi her i lørdags d. 24. august skulle holde en stor fest, White Party og fejring af 5 års bryllupsdag.

Her trådte Saxoman til og spillede, da gæsterne kom, spiste mad og til slut spillede han sammen med en sanger, jeg havde fået fat i til at overraske min kone.

Alt i alt to virkelig fede oplevelser, og jeg vil helt klart anbefale Søren og Saxoman til diverse arrangementer og gøre brug af ham igen.

24 agosto 2024

Bryllup

Søren spillede til vores bryllup og skabte en helt fantastisk stemning fra start. Kan varmt anbefale Søren og vil glæde mig til at bruge ham igen til næste store event!

22 giugno 2024

Saxofon til fantastiske aftner

Vi har haft fornøjelsen af at have den fantastiske saxofonist Saxoman spille i vores restauranter her på Bornholm, og det har virkelig været en oplevelse ud over det sædvanlige. Hans musik har skabt en uforglemmelig stemning, der har gjort vores gæsters oplevelse endnu mere magisk.

Saxoman har med sin saxofon bragt en vidunderlig atmosfære til både vores indendørs og udendørs områder. Med en blanding af klassiske jazznumre, bløde ballader og mere moderne toner har han formået at ramme præcis den rette stemning for vores gæster. Det har været en fornøjelse at se, hvordan musikken har fanget alles opmærksomhed og skabt en afslappet, men samtidig festlig stemning.

Hans optrædener har virkelig tilføjet en ekstra dimension til vores restauranter. Saxomans professionelle fremtræden, tekniske dygtighed og smittende glæde ved at spille har været med til at gøre hver aften speciel. Vi har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster, der har værdsat den unikke musikalske oplevelse.

Vi kan varmt anbefale Saxoman til alle, der ønsker at tilføje en musikalsk oplevelse af høj kvalitet til deres arrangementer. Hans evne til at tilpasse sig publikum og skabe en behagelig atmosfære er virkelig enestående. Vi ser frem til at have ham tilbage snart, så flere kan nyde godt af hans musikalske talent.

30 luglio 2024

Tak Jonas or en rigtig fin anmeldelse :D

Saxoman spillede til vores mors…

Saxoman spillede til vores mors bisættelse og gjorde dagen til en fest, helt i hendes ånd - smukt og livsbekræftende vi takker og “when the saints go marching in” har nu fået en ny betydning for os

20 gennaio 2024

Risposta di Saxoman

Tak for en rigtig fin anmeldelse :)

Fantastisk stemning

Det var nemt, hurtigt og sikkert at booke Søren. Han er rar at snakke med, nede på jorden og yderst professionel. Vi havde hyret ham til vores firma julefrokost og det gik over alt forventning. Vi havde arrangeret en temafest med 1930'er tema og Søren sørgede i den grad for at skabe en fantastisk fed stemning! Alle 30 medarbejdere i firmaet syntes, at Søren var sindssyg dygtig, så de aller varmeste anbefalinger herfra!

8 dicembre 2023

Skabte en skøn stemning

Vi hyrede Søren til at spille sammen med en dj vi også havde hyret, og det fungerede så meget bedre end jeg havde turdet håbe på.
Søren spillede fantastisk og meget blandet, og under middagen, gik han rundt imellem gæsterne ved bordene og spillede, det skabte en helt særlig stemning.
Vi havde en fantastisk fest og jeg er så glad for at vi fandt og hyrede Søren Saxoman 😊

16 dicembre 2023

Tak for en skøn anmeldelse :D

God musik

Vi havde en super aften med besøg af Søren. Han var super dygtig og spillede alt lige fra jazz til Pop og det tog ikke længe før alle var ude på dansegulvet. Det satte godt gang i festen. Søren var nem at kommunikere med og alt fungerede perfekt.

9 dicembre 2023

Tak for en skøn anmeldelse :D

Saxomand er en dygtigt

Saxomand er en dygtigt
Saxofonist der kan få musikken til svinge.
Han favner mange forskellige stilarter fra det jazze til det funky.
Jeg kan varmt anbefale en koncert med ham.

26 aprile 2022

Super fedt lounge musik

Super fedt lounge musik, havde saxoman ude til noget fødselsdag og det var over alt forventning, fed atmosfære og super fed musik!

Kan klart anbefales!

26 aprile 2022