Jeg har returnert produktet, men Klarna krever fortsatt betaling. Satana.no svarer ikke på henvendelser – ingen respons på e-post og det er umulig å komme gjennom på telefon. Fullstendig mangel... Leggi di più
Helt på trynet. Bestilte en vare, med oppgitt leveringstid på 2-4 dager. Jeg venter og venter men ingen vare. Sporingen sier ikke noe annet enn tungt gods og ingenting tyder på at varen i det h... Leggi di più
INTET levede op til forventningerne om en helt enkel handel . Vi fik leveret en vare, dom tydeligvis havde været ude hos en kunde, dom havde returneret den . Der manglede således en vigtig del til... Leggi di più
Jeg bestilte to ulike sett med telys holdere. Jeg betalte med Klarna. Bare 6 dager etter bestillingen var gjort, fikk jeg pakke på dørmatten, og begge telys holderne, var superfine, og fremsto akkurat... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg har returnert produktet
Jeg har returnert produktet, men Klarna krever fortsatt betaling.
Satana.no svarer ikke på henvendelser – ingen respons på e-post og det er umulig å komme gjennom på telefon. Fullstendig mangel på kontakt.
Hvorfor skal jeg betale for et produkt som er returnert og mottatt?
Returen er tydeligvis ikke bekreftet i Klarna, og det er ikke mitt ansvar at selger ikke følger opp.
Dette er svært frustrerende og uakseptabelt.
Jeg forventer at saken løses umiddelbart og at kravet i Klarna stoppes.
Ordrenummer: 14426
Seriøst – dette er siste gang jeg handler hos denne bedriften.
Helt på trynet.
Helt på trynet.
Bestilte en vare, med oppgitt leveringstid på 2-4 dager.
Jeg venter og venter men ingen vare.
Sporingen sier ikke noe annet enn tungt gods og ingenting tyder på at varen i det heletatt er sendt eller at bestillingen er behandlet.
Har sendt mail men får ikke svar.
Om varen kommer er jeg usikker på om jeg vil ha den, av rent prinsipp.
Uansett utfall handler jeg aldri der igjen.
INTET levede op til forventningerne om…
INTET levede op til forventningerne om en helt enkel handel .
Der manglede således en vigtig del til produktet. MEN
SATANA ER FULDSTÆNDIG LIGEGLADE.
Stor tabbe å kjøpe fra Satana
Stor tabbe å kjøpe fra Satana. Treningsutstyr av elendig kvalitet + dyr og dårlig returordning. Advarer mot å kjøpe herfra.
UNNGÅ!!
Bestilte detox fotpads.. Disse padsene skal man høre "pulveret" inni "rasle" litt dersom man har fått rett/normalt produkt. Etter bruk skal man se detoxen ( gjerne svart farge på pads morgen etter) ingenting skjer derfor oppleves produktet som fake/J$:&_& dårlig kvalitet..
Bestilt Trådløse LED Juletrelys 8
Bestilt Trådløse LED Juletrelys 8, 16 eller 24 stk. - Passer de fleste Georg Jensen lysestaker m. fl. × 1 De sendte meg en kinesisk topp som ikke har noe med lysene jeg bestilte å gjøre – en svindel
Massasjespparatet virker kun i 5-10…
Massasjespparatet virker kun i 5-10 sekunder.
Satana. Elendig kvalitet på varene og enda dårligere kundeservice...
Kjøpte en massasjestol som gikk i stykker efter et par dager, jeg returnerte varen for snart to måneder siden, men har ikke hørt fra Satana.Ikke svarer de på mail eller tlf. Helt ubrukelig selskap. Styr unna denne nettsiden!
Fikk varene raskt
Fikk varene raskt. Ingen problemer med sendingen.
Produktet var greit. Fornøyd.
Elefant
Har kjøpt elefant kosedyr til tre av mine barnebarn og er veldig fornøyd med dem 🥰Barnebarna mine får ikke sove uten elefanten 🥰Virkelig og anbefale
Bestilte 3 stk grill daddy
Bestilte 3 stk grill daddy, da jeg har hatt denne før og synes den er god. Jeg har ikke fått tak i denne mer. Men så den tilfeldig på Santana. Da jeg skulle ta disse i bruk, knakk den ene da jeg skulle stenge for vanntilførsel og den andre lekket vann om den var stengt. Dette sto ikke til forventningene til den prisen! 1o kr. stk hadde vært nok!
Fine lys og greie å bruke
Fine lys og greie å bruke. Ok leveringstid.
Rask levering!Produkta (10 par bambussokker og håndholdt luftpumpe) virket som beskrevet, men sokkene var for stramme øverst. (Klippet sokkekanten øverst, slik at problemet ble løst.)
Rask levering!
Varen kommer aldri
Ikke mottatt vare
Bestillte en AB - Roller den 31.12.24 som kostet 159,- Fraktkostnader kom utenom og totalsummen ble på 238-, som ble trekt fra min konto 03.01.25. HVOR ER VAREN? Er ikke store summen, men når man betaler for en vare, så forventer man at den blir sendt.
Rusten vare x 2
Bestilte ledlys med 3 veker. Da varen kom, var den full av rust og komplett ubrukelig. Klagde på dette og fikk tilsendt ny vare som desverre var like ubrukelige. Får 2 stjerner for at de var kjapp å svare på min klagde og sendte ut ny vare selv om denne å var ødelagt.
Dette selskapets produkter er…
Dette selskapets produkter er forferdelig dritt. Jeg mottok et brukt produkt. Ingen kontakt med kundeservice.... anbefaler ikke.
Hodelykt 5000 lumen
Bestilte hodelykt, 5000 lumen. Den virker, og den lyser. Laget av hardplast, og svært langt unna 5000 lumen. Ikke god å ha på hodet. Svært billig av en grunn, så styr unna.
Nye varer
Da det ble oppdaget feil/mangler i første forsendelse kom det nye varer etter bare 1 uke. Men ingen svar på klagen. Men bra det kom nye varer.