SassyLAB.dk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Altid en fornøjelse at handle i jeres webshop 👍👍👍👍👍. Har handlet rigtig rigtig mange gange hos sassylab 🌞🌞🌞🌞🌞 og er aldrig blevet skuffet eller følt mig dårligt behandlet 🌻🌻🌻🌻🌻. En posi... Leggi di più

Det er en god og hurtig hjemmeside med gode filtreringer. Varen svarede fuldstændig til beskrivelsen (så helt ny ud på billederne og var det også da varen blev modtaget). Afsendelse var lynhurtig. Jeg... Leggi di più

The website is user friendly, you can easily look for something and the description covers the key information. Shipping was fast and safe, and the clothes were nicely packed, clean, no defects and... Leggi di più

Har netop modtaget de flotteste og mest velholdte ACNE støvler til en fantastisk god pris - ser næsten ud som nye. Køb, levering samt gratis fragt har fungeret til perfektion 👍Og så gik der blot to... Leggi di più

1. Negozio di abiti usati
  2. Negozio di abbigliamento
  3. Negozio di articoli usati

SassyLAB er et online univers til gensalg af brugte tøjskatte, sko, tasker og tilbehør. Vi giver forbrugeren mulighed for at sælge tøj der ikke længere bliver brugt. Den prisbevidste forbruger kan købe kvalitetstøj til meget lavere priser, og samtidig bidrage til at passe på miljøet, ved at købe brugt frem for nyt. Vi sørger for at hver eneste vare som vi lægger online, er nøje gennemgået for fejl og er i så god en kvalitet, at du let kunne tro at varen var ny. Alle varer bliver udsat for vores ægtheds-test, og vi sætter en stor ære i, at sørge for at vi ikke sælger falske produkter.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Shorts der er som nye

Fandt shorts der er magen til mine ynglings, men som jeg har slidt tynde gennem mange somre. Det var lidt af et sats da det jo er secondhand, men I vurderede dem til at være i god stand, så det havde jeg tiltro til OG hold så op en glæde det var at modtage dem, de er som helt nye, så tak for det. Jeg vender helt sikkert tilbage.

7 agosto 2024

Ingen penge til sælger

Jeg har haft tøj til salg i knapt 1 år hos SassyLAB, men endnu ikke modtaget penge på trods af, at meget af tøjet er solgt. Jeg har modtaget mail med afregninger og et hav af undskyldninger, men endnu ingen penge.
Kan ikke anbefale firmaet som sælge.
Venlig hilsen

6 luglio 2024
Logo di SassyLAB.dk

Risposta di SassyLAB.dk

Hej Vibeke.
Tusinde tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Din kritik er helt på sin plads, vi har desværre haft lidt rod i forbindelse med vores afregninger, det arbejder vi på at få ryddet op i og forsøger hele tiden at gøre det bedre. Jeg er meget ked af at det lige er gået ud over dig.

Bare lige som en lille kommentar til sidst så har du fået udbetalt alle skyldige penge fra os. :-)

Fuldt forståligt at du har været utilfreds vi undskylde mange gange.

Hav en rigtig dejlig dag.
De bedste hilsener Stine

Kvalitet til en rigtig god pris

Jeg er meget tilfreds. Har købt super dejlig kvalitetsjakke til meget fordelagtig pris. Og fik ved kontakt til firmaet afsendelsesdatoen flyttet, så jeg kunne nå afhentning. Meget fin kundeservice.

11 giugno 2024

Jeg er fan

Jeg er fan. Godt udvalg, hvor varen man modtager, passer godt på beskrivelsen. God kundeservice og meget hurtig levering.

10 giugno 2024

Som sælger er jeg meget skuffet...

Som sælger er jeg meget skuffet over SassyLAB's service. Jeg har kontaktet dem 2 gange uden svar ift. om mit tøj er solgt gennem det sidste år. Det er virkelig dårlig kundeservice.

Sidste år måtte jeg også rykke dem 2-3 gange for at få svar - og for at finde ud af at de skyldte mig en hel del penge for det foregående år. De tog IKKE selv kontakt vedrørende dette, og de udbetalte IKKE løbende for salget som aftalt.

Derudover er vilkårene blevet kraftigt forringet siden, at jeg først afleverede alt mit tøj der.

4 giugno 2024

Jeg er fan af Sassylab

Jeg er fan af Sassylab! Der er god service, varerne er godt og ærligt beskrevet, og så er det først og fremmest nemt og bekvemt at træffe et lidt mere bæredygtigt valg end at købe nyt. Fx nem retur. Desuden et dansk firma.

28 maggio 2024