1. Produttore di giocattoli

Vi forhandler den originale Sansegynge. Mange modeller af Sansegynger i høj kvalitet og flot design. Hurtig levering. Bestil den på sansegynge.dk

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Fantastisk oplevelse hos Sansegynge.dk

Fantastisk oplevelse hos Sansegynge.dk. Hurtig levering og super god kvalitet på produkterne. Sansegynge har virkelig gjort en forskel i hverdagen, og man kan mærke at alt er udvalgt med omtanke for børns trivsel og sansemotoriske udvikling. Kundeservice er venlig, hjælpsom og hurtig til at svare. Kan varmt anbefales til både familier og institutioner der søger trygge og sanselige løsninger.

31 gennaio 2026

Vores børn elsker den lækre sansegynge

Vores børn elsker den lækre sansegynge, vi var heldige at modtage i dåbsgave! Vi oplever, hvordan børn i alle aldre elsker at bruge den i vores hjem :) Både til afslapning og til vild leg. Kvaliteten er super lækker, og den holder virkelig til alt. Et kæmpe plus at der laves tilbehør, der gør den super baby-venlig!

30 gennaio 2026

Kæmpe hit

Vi har været enormt glade for vores sansegynge til vores søn. Det er helt genialt, at den både kan bruges indenfor og udenfor. Han bruger den både til at gynge i, snurre rundt i og bare hvis han har brug for at slappe af. Når vi har besøg af andre børn, leger og bruger de den også altid. Kan klart anbefales!

25 giugno 2025

Jeg har købt en sansegynge

Jeg har købt en sansegynge, hvor pengene blev trukket samme eftermiddag, men har ikke set varen. Ringede til “kundeservice” som sagde gyngen var afsendt uden et track and trace link. Det brugte de ikke. Nu flere dage efter er der kommet et link fra GLS om at de har modtaget en digital besked om varen, men ikke varen. Det er okay at lave fejl, men ikke okay at hæve penge og benægte fejlen.
Er meget skuffet troede det var et godt og seriøst firma
Hej Diana
Tak for svaret.
Mine børnebørn må vente med at lege med sansegyngen.
Mvh
Lars Riis

8 giugno 2025

Risposta di Sansegynge

Tusind tak for din besked. Jeg vil gerne starte med at give dig en oprigtig og dybfølt undskyldning for den oplevelse, du har haft – det er på ingen måde sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle sig, og jeg forstår godt, at du er skuffet.

Jeg har netop undersøgt sagen nærmere og kan se, at din pakke nu befinder sig i Ålborg. Der burde være sendt både en SMS og et link med forsendelsesoplysninger til dig direkte fra GLS, og det beklager jeg meget, at du ikke har modtaget. Det er noget, som normalt sker helt automatisk, så jeg tager naturligvis kontakt til GLS for at finde ud af, hvorfor det ikke er sket i dit tilfælde.

Desværre ser det ud til, at ordren blev håndteret og sendt fra os samme dag, som du lagde den – men at det faldt lige op til en helligdag, hvor GLS ikke afhentede pakker. Derfor er den først blevet scannet hos pakkeshop om fredagen. Det forklarer forløbet, men det ændrer selvfølgelig ikke på, hvordan det har føltes fra din side, og det beklager jeg.

Jeg er virkelig ked af, at du har stået med en oplevelse, hvor det fremstår, som om vi ikke har levet op til vores ansvar. Vi tager din feedback meget seriøst og bruger den til at forbedre både vores kommunikation og samarbejdet med vores fragtpartner, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Endnu en gang undskyld for den frustration og ulejlighed, du har oplevet. Du er meget velkommen til at skrive igen, hvis der stadig er noget, du har brug for hjælp til.
rigitig god pinse til dig og dine

De bedste hilsner
Diana

Den bestilte sansegynge nåede frem

Den bestilte sansegynge, udendørs 200kg, nåede frem torsdag, andendagen efter bestilling...

...men nok kun fordi jeg ringede tidligt på førstedagen efter og spurgte til leveringsmåde. Det lød som om den ellers først ville være blevet sendt dagen efter trods påstand om 1-2 dages leveringstid.

Selve gyngen var pæn og uskadt på trods af, at papkassen havde fået nogle knubs.

11 febbraio 2025

Hej Richard

Tusind mange Tak for din anmeldelse 😊
Vi bestræber os altid på at sende ordrer samme dag, hvis det kan nås, inden GLS afhenter pakkerne. Vi er glade for, at sansegyngen nåede hurtigt frem, og at den var i god stand, selvom emballagen desværre havde fået nogle knubs. Vi gør vores bedste for at pakke varerne forsvarligt, men vi ved, at fragtfirmaerne nogle gange kan være lidt hårdhændede.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får masser af glæde af din sansegynge! 😊

Sansegyngen

Returnering

Lidt kringlet at finde rundt i hvordan man returnerede, men de svarede hurtigt på mailen herom og hjalp mig godt i mål med at få sendt den dobbelte julegave retur. Upåklagelig kundeservice.

6 gennaio 2025

Hej Malene

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du oplevede vores kundeservice som hjælpsom og hurtig, selvom returprocessen var lidt kringlet. Vi arbejder løbende på at gøre det så nemt som muligt for vores kunder, så din feedback er meget værdifuld for os. 👍✨

Sansegyngen

God kvalitet og hurtig levering

Jeg er meget tilfreds med de varer jeg har købt igennem tiden. God kvalitet og fornuftige priser. Leveringen er hurtig og uden problemer.
Bonus at hjemmesiden er nem at finde ud af. :-)

2 dicembre 2024

Hej Belinda

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, priserne og den hurtige levering. Og dejligt at du synes, vores hjemmeside er nem at bruge – det betyder meget for os! 🙌

Vi ser frem til at handle med dig igen. ✨

De Bedste Hilsner
Erik Fra Sansegyngen

Fantastisk oplevelse - Hurtig levering og kvalitet i top!

Jeg købte en sansegynge til mine børn, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med hele oplevelsen. Bestillingsprocessen var enkel og ligetil, og jeg blev positivt overrasket over, hvor hurtigt det blev leveret.

Sansegyngen ankom allerede efter få dage, og den var pakket godt ind, så den var helt intakt ved modtagelsen.

Kvaliteten af sansegyngen er helt i top.
Materialerne er robuste, og konstruktionen virker meget holdbar - det er tydeligt, at der er tænkt på både sikkerhed og komfort.
Mine børn elsker den og bruger den dagligt, både indenfor og i haven. Det har virkelig været et hit, og jeg er overbevist om, at den kommer til at give glæde i lang tid fremover.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med både produktet og servicen. Jeg kan varmt anbefale at købe en sansegynge herfra, hvis du leder efter en god og sikker gynge til dine børn.

5 Stjerner herfra!

1 giugno 2024

Hej Mureren

Wow! ⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en så god oplevelse – både med bestillingen, leveringstiden og selvfølgelig selve sansegyngen.

Vi gør altid vores bedste for at levere kvalitetsprodukter hurtigt og sikkert, så det glæder os at høre, at gyngen lever op til dine forventninger. Og endnu vigtigere – at dine børn elsker den! 🎉💙

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaler os – det sætter vi stor pris på! 🙌

Erik Fra Sansegyngen

Vi købte en sansegynge som vores…

Vi købte en sansegynge som vores barnebarn kunne bruge hos os. Forældrene blev så begejstrede, at de ønskede sig en til deres barn derhjemme. Så i dag har vi modtaget nr 2 samsegynge der skal bruges til gave

10 giugno 2024

Hej Kirsten

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Hvor er det dejligt at høre, at både jeres barnebarn og forældrene blev så begejstrede for sansegyngen – det er den bedste anbefaling, vi kan få! 🎉💙

Vi håber, at den nye gynge også bliver et hit og bringer masser af glæde. Tak fordi I har valgt at handle hos os igen! 🙌

Hurtig levering

Hurtig levering. Købte telt til sansegynge, som modtager var rigtig glad for. Er i god kvalitet.

26 marzo 2024

Hej Anne Grete

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at teltet til sansegyngen vakte glæde, og at du er tilfreds med kvaliteten. Vi sætter stor pris på din feedback! 🎉

Erik Fra Sansegyngen

Rigtig god oplevelse med sansegynge.dk

Vi købte en sansegynge til vores søn da han var lille. Gyngen har haft stor betydning for udviklingen af vores søns vestibulærsans, som lille brød han sig ikke om at gynge fordi han var ørebarn. Men da han havde fået dræn i brugte vi gyngen til at øve igen og til sidst elskede han den.
Den hang i stuen til stor glæde. Vi brugte den både til leg og til middagsluren da han var helt lille. Efterfølgende brugte vi den også til lillesøster og lillebror. Nu hænger den i haven og bliver flittig brugt om sommeren. Både til leg og afslapning.

6 febbraio 2024

Ringede med en reklamation (som måske…

Ringede med en reklamation (som måske var egen skyld?)
Fik super service.

Efter nu en måned har vi ikke hørt fra manden, som ikke har overholdt den aftale vi har lavet, desuden er han stoppet med at svare når man udfylder hans kontaktformular.

7 aprile 2022

Produktet er nok fint men servicen

Produktet er nok fint men servicen, den er sgu ringe! Firmaet var 3 dage om at sende afsted og postnord har så smidt pakken væk. Ved henvendelse til firmaet telefonisk, aftaler vi at vi gir den nogle dage. Da jeg henvender mig igen via mail, får jeg blot udleveret pakkenummeret med besked om selv at kontakte postnord. Det er sgu en dårlig service fra et firma som endnu ikke har leveret den bestilte vare.

30 novembre 2021