God og fin service
God og fin service. Følger hurtigt op på sager man melder ind hvis der er fejl eller mangler.
Dansk grossist og servicevirksomhed med stærke servicekoncepter og et bredt, internationalt produktprogram til industrien og byggeriet
Håndværkervej, 9000, Aalborg, Danimarca
Har handlet i Carl Ras hundredvis af gange, mine få besøg i Sanistål har altid affødt et "WOW" - Kan service virkelig være så elendig?
Stor viden om metal og hjalp os med at finde de rette produkter. Hurtig tilbudsgivning og generelt meget professionelt og imødekommende.
Vi bestilte en vare som vi alligevel ikke skulle bruge, fakturaen var omkring 2500kr inkl. moms og vi fik at vide vi sagtens kunne returnere og det kunne vi skam også, efter en temmelig bøvlet process og flere betalingspåmindelser efter varen var blevet registreret som retur.
Så modtager vi en kreditnota med en opkrævning på 535kr.
Hvad sker der lige for det? så tager det bare en vis procentdel af beløbet for at tage i mod returvarer.
Jeg synes det er super dårlig stil.
Toilet købt for 1500 kr.
Toilettede flækkede ved montering, uden nogle skruer blev stramme endnu. Garanti dækker ikke, da de mente at toilettet ikke kan gå i stykker uden at kunden har rørt den på en eller anden måde. Sjovt nok går toiletter ikke i stykker af sig selv ved at stå alene i hjørnet.
Toilettet har tydeligvis haft en produktionsfejl, men det vil sanistål ikke gå med til. Så må de få én stjerne for deres garanti som kun dækker toiletter der går i stykker på "magisk" vis.
Kontakter man sanistål direkte får man at vide, at de ikke må have direkte kontakt med kunder, men kun virksomheder som xl-byg. Elendigt.
0 stars, so much time wasted on them. I am so angry with this company that I can’t find my words in danish. It has been more then 2 months, in which they send min aramatur 2 times somewhere else after talking to them daily via emails and telephone.
It’s so ensane, I wanted to complain to a manager and they say they don’t have one. This company should not operate.
Jeg manglede en bestemt del som jeg havde svært ved at finde ved andre leverandører. Sanistål ringede tilbage på min mail, selv om jeg ikke har firma længere og skulle handle kontant, de henviste til Aalborg hvor Ole var en super hjælp. Den manglende del blev hurtigt leveret og til en fair pris (Nem betaling med mobilpay).
Jeg kunne ikke give 0 stjerner så I får 1. Men nu har jeg bestilt varer gennem 2 forhandlere/hjemmesider (Rabat-VVS og VVS-Shoppen), som fortæller mig at varerne er forsinket fordi I ikke har styr på jeres lager, eller ikke får sendt tingene afsted til tiden. Det er så dårlig service! Og jeg kan nu konstatere at jeg fremadrettet skal sikre mig, hvilke firmaer der har jer som leverandør, for dem skal jeg gå udenom. Det kan ikke være rigtig at der står hvor lang leveringstid der er på en vare, og så bliver det på ingen møde overholdt. Og i mit tilfælde, var Rabat-VVS og VVS-shoppen ikke kunne informere om hvor længe leveringen vil være forsinket, fordi I ikke opdatere.
Virkelig dårlig service!
Jeg har været mangeårig kunde hos Sanistål, men har i lange og mange perioder været inaktiv i forhold til køb.
Dette er grundet et bedre forhold til P. Hatten som varetager de mindre virksomheder på en mere fair måde - især ved mindre ordre.
Jeg blev i slutningen af 2021 kontaktet af en sælger/konsulent fra Sanistål som kunne se jeg ikke var særlig aktiv hos dem og mente jeg burde give det et forsøg på min næste bestilling. Sanistål var bestemt til for de små virksomheder sagde hun.
Slut med 50,- i gebyrer som tidligere, når man tilføjer yderligere ordrer den samme dag osv.
Lang historie kort:
Sanistål er ikke til for de små.
Sanistål er gode på prisen ved større bestillinger, det har jeg oplevet. Spørger du ikke ind til priserne, så betaler du en stor overpris for stål. Derfor kan jeg ikke bygge et tillidsforhold lignende det jeg har haft i årevis hos P. Hatten.
Undskyldningerne er mange, bla. at Sanistål ikke har lager mere og at jeg burde have en anden aftale osv.
Dårlig stil.
Flinke og smilende ansatte i hjørring, altid en stor hjælp hvis man ikke helt har styr på hvilke dele man skal bruge.
Handler der ofte igennem min arbejdsplads :)
Super dårlig sælger som ikke rigtig viste om han gad betjene mig og min kollega
Vi købte 2 sæt sikkerhedsko og en masse tøj ingen hjælp eller vejledning , og til sidst smed sælgeren al vores nyindkøbte tøj i en sæk , så det hele blev krøllet
Jeg har aldrig oplevet noget ligene
Desværre var ham jeg kender gået til frokost og han kan godt finde ud af det
Handlede med sanistaal i horsens i dag
Og blev betjent af en sød og imødekommende
dame ( MRH )
Ville helt sikkert anbefale dem til andre 👍
Vh. Berit
Har handlet en del ved Sanistål via deres webshop og også blot med mail bestilling. Altid hurtig levering og til tiden. Afhenter altid i Aalborg og får altid den samme høflige og venlige betjening. Kan varmt anbefales.
Tager virkelig fat i administrationsgebyr på mindre ordre. vælger nok en anden leverandør næste gang
Super god virksomhed og de leverer hurtigt og til super gode priser :)
Er du håndværker eller VVS'er så er der en god mulighed for at du kan lave en god handel her :)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.