SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Terneuzen Recensioni

TrustScore 4 su 5

Mr. F.J. Haarmanweg 51a, 4538 AN Terneuzen, Zeeland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Onze badkamer is net opgeleverd, samen met het team van Terneuzen is het zo geworden wat wij wilden! Het ontwerp met de 3D tekening, de spullen afhalen van A tot Z klopt het gewoon. Het zijn top mede... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben onze nieuwe badkamer bij Sani Dump Terneuzen gekocht en zijn daar zeer tevreden over. Rowena dacht goed met ons mee en kwam zelfs nog met een extra eyecatcher, waar we zelf niet aan gedach... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per il bagno
  2. Ristrutturatore di bagni

Scritti dall'azienda

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

• Mr. F.J. Haarmanweg 51a, 4538 AN, Terneuzen, Zeeland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

220 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Alle complimenten en lof voor Sani-Dump…

Alle complimenten en lof voor Sani-Dump Terneuzen. Ben uitstekend geholpen door Monique met de keuzes van alles wat ik nodig had voor de renovatie van mijn badkamer en WC. Leveringen waren correct op tijd en de verkeerde levering van de fabrikant zelf werd ook direct opgelost. Bij Sani-Dump Terneuzen ben je in goede handen om alles te kopen en zij staan je bij met raad en daad. Veel keuze, vrije showroom en uitstekend advies. Ik kan Sani-Dump Terneuzen aan iedereen aanbevelen om daar binnen te stappen.

16 luglio 2026
Logo di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Terneuzen

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Terneuzen

Hi Frank,

Bedankt voor deze positieve review! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de service van Monique! Bedankt voor deze aanbeveling en veel plezier met de nieuwe badkamer!

Team Sani-Dump!

Valutata 5 stelle su 5

Onze badkamer is net opgeleverd

Het ontwerp met de 3D tekening, de spullen afhalen van A tot Z klopt het gewoon. Het zijn top medewerkers die daar staan. Zeker een aanrader hier je badkamer te kopen.

8 maggio 2026

Hi Familie Vermeulen,

Wat fijn om te horen dat de samenwerking zo goed is bevallen en dat het eindresultaat volledig aan jullie wensen voldoet! We zijn blij dat jullie tevreden zijn met het ontwerp en de service. Bedankt voor de positieve review.

Valutata 5 stelle su 5

Voor het eerst een badkamer gekocht.

Voor het eerst een badkamer gekocht.
Op z'n minst spannend te noemen.
Sanidump Terneuzen is above en beyond gegaan om te helpen.
Vriendelijke mensen,gezellige tijd en vooral hele goeie service.
Niks te veel en met een beetje geduld komt alles precies zo als het voorgesteld is.
Zeker de moeite waard om.daar eens te gaan kijken.

6 aprile 2026

Hi Desiree,

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe badkamer!

Valutata 1 stelle su 5

Douche en keuken gekocht

Douche en keuken gekocht , met douchewand gaat het erg mis, inmiddels al tweede douchewand geplaatst eerstemet moeite terug gegeven tweede douche deur is geïnstalleerd door (hun zelf) de douchewand lekt er is in oktober 2025 begonnen en nu is het inmiddels eind februari 2026 nog steeds geen andere levering of oplossing. We hebben onze recht bijstand in moeten schakelen en nog loop alles slecht, we moesten ook alles onmiddellijk (het volledige ) bedrag betalen anders geen producten wat volgens onze rechtsbijstand helemaal niet mag dus mensen let goed op waar je koopt nu ook nog afwachten of we van onze keuken een nieuw deurtje krijgen ook hadden we bij levering keuken schade aan de keuken kast dat was dan nog snel opgelost maar de rest is onze slechtste ervaring ooit de prijs was leuk maar de ervaring met dit bedrijf sanidump Terneuzen erg slecht tis toch veel geld en een slechte service!!!

27 febbraio 2026

Uitstekende winkel

Grote keuze, vriendelijk en ervaren medewerkers met een goed gevoel humor.
Service en nazorg zijn prima.
het woord ‘dump’ doet geen recht aan deze winkel in Terneuzen

3 luglio 2025

Hi Han,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Droom van een badkamer

We hebben alles voor de badkamer bij Sanidump gekocht. Monique heeft ons supergoed geholpen en dacht mee over de kleuren en zo is het een prachtige badkamer geworden. De zware glazen douchewand werd zelfs door Dennis mee naar boven gebracht.

30 gennaio 2025

Hi Therese,

Bedankt voor de positieve review. Wat fijn dat we jullie zo goed van dienst konden zijn! Veel plezier alvast met de nieuwe badkamer!

Pluim voor het personeel

Op het laatste moment liet een andere leverancier ons in de steek, levertijd konden ze niet nakomen. Gebeld met Sani Dump Terneuzen en ze hadden het gewoon op voorraad! Het personeel dacht gewoon mee. Ten tijde van het ophalen kwamen we erachter dat we het niet konden vervoeren met onze aanhanger en toen kwam Sani Dump met een oplossing. Ze hebben ons ontzettend goed geholpen en zo fijn dat de mensen in de winkel gewoon met je meedachten en heel vriendelijk waren. Ze gingen gewoon "the extra mile". Petje af!

30 maggio 2025

Hi Nancy,

Wat fijn om te horen dat we jullie zo goed hebben kunnen helpen toen een andere leverancier jullie in de steek liet. We zijn blij dat ons personeel mee kon denken en een oplossing kon bieden voor het transportprobleem. Bedankt voor de positieve review!

Geweldige service

We hebben onze nieuwe badkamer bij Sani Dump Terneuzen gekocht en zijn daar zeer tevreden over. Rowena dacht goed met ons mee en kwam zelfs nog met een extra eyecatcher, waar we zelf niet aan gedacht hadden.
Ook de service is geweldig, het contact (mail, telefoon en aan de balie) is altijd vriendelijk en oplossingsgericht. En Monique is een engel :-)
Chapeau voor Sani Dump Terneuzen!

12 febbraio 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più