SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Hoogeveen Recensioni

TrustScore 4 su 5

Industrieweg 25e, 7903 AH Hoogeveen, Drenthe, NL

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service! 5 jaar geleden in de vestiging Hoogeveen een badkamer inrichting gekocht waaronder een Damixa regendouche met handdouche De handdouche schakelaar werkt nu niet meer Hierop he... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik moest een overloop ring hebben , maar die is niet los te leveren.Toen ging de medewerker het magazijn in en vond er nog 2. Dus willen de klanten graag helpen. We hebben meerdere aankopen gedaan.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per il bagno
  2. Ristrutturatore di bagni

Scritti dall'azienda

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

• Industrieweg 25e, 7903 AH, Hoogeveen, Drenthe, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

226 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Gewoon goed geholpen door meedenkende…

Gewoon goed geholpen door meedenkende adviserende medewerkers

28 marzo 2026
Logo di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Hoogeveen

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Hoogeveen

Hi Koen,

Bedankt voor uw positieve review en goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service.

Geweldige service!

Geweldige service!
regendouche met handdouche
De handdouche schakelaar werkt nu niet meer
Hierop heeft Sanidump Hoogeveen contact opgenomen met de fabrikant
Vandaag heb ik onder service een nieuwe handdouche kunnen ophalen.
Helemaal top geregeld!

2 marzo 2026

Hi Henk,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Valutata 5 stelle su 5

Ik moest een overloop ring hebben

gedaan. Personeel altijd behulpzaam.

3 settembre 2025

Hi Betsy,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan bent u altijd welkom bij ons in de showroom.

Valutata 5 stelle su 5

Deskundig en empatisch team Hoogeveen!

Het team van Sanidump Hoogeveen is zeer deskundig en behulpzaam. Zij hebben mij vorig jaar erg goed geholpen met de aankoop van een badkamer voor mijn ouders en recent in de aankoop van 2 toiletten voor mijn eigen huis. Doordat ik een zeer speciale tint beige nodig had voor die toiletten hebben ze mij met veel geduld en service geholpen!

20 agosto 2025

Hi Isrid,

Team Sani-Dump

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più