Haft min väska Udden i många år nu och älskar den, efter daglig användning så hade ett spänne nöts ut, så axelremmen lossna. Pratade med kundtjänst som skickade mig ett nytt spänne. Så bra kundservice... Leggi di più
Jag har köpt två väskor via webbutiken och jag är så nöjd med dem! Gediget hantverk som är omsorgsfullt arbetat. Jag fick också ett väldigt trevligt bemötande när jag hörde av mig via Instagramkontot... Leggi di più
Väldig snabb hantering av min order. Väskan (Marie) kom dagen efter (!!!!) beställning, omsorgsfullt förpackad. Väskan i sig är såå fin, har redan fått komplimanger. Marie är allt jag letat efter, och... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag köpte en Britta handväska till min mor som en present till hennes 60-årsdag och jag är så nöjd med mitt val! Väskan är otroligt elegant och välgjord, och min mor älskade verkligen den. Materialen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Prisvärda, hållbara och schysst tillverkade väskor som gör skillnad på riktigt.
Fiskaregatan 4A, 87133, HÄRNÖSAND, Svezia
- +46 (0)10 - 458 04 60
- info@sandain.com
- sandlundhossain.com
Le persone hanno visualizzato anche
Snabb leverans och jättefin väska
Snabb leverans och jättefin väska! Kan verkligen rekommendera om man vill ha en högkvalitativ väska.

Risposta di SANDAIN
Väldigt bra och snabb personlig service…
Väldigt bra och snabb personlig service i samband med ändringar av beställningen.

Service #1
Personlig service och det var bråda dagar, men allt löste sig perfekt.
Kan rekommenderas starkt!
Sen är jag kille så prisbilden kan man diskutera, men inte jag som brukar väskan heller..😉/Andreas

Risposta di SANDAIN
Snabb och smidig leverans och…
Snabb och smidig leverans och återkoppling via mail då jag önskade en silverdragkedja✨

Mycket fin väska Norma
Mycket fin väska Norma och ett utmärkt bemötande.
Hustrun blev jätteglad för presenten på sin 75-årsdag!

Risposta di SANDAIN
Så glad för min fina väska
Så glad för min fina väska, insidan är vacker och har de praktiska facken jag behöver. Den står stadigt när jag ställer ner den. Gillar färgen även om den hade kunnat vara ännu djupare i den bruna tonen. Kommer att bli en kär vän! Kontakten med företaget är alltid toppen.

Risposta di SANDAIN
Fantastiskt fin och välgjord produkt
Fantastiskt fin och välgjord produkt.
Engagerad kontakt från företaget och fantastiskt bemötande och kommunikation gällande leverans.

Bra löpande information
Bra information från butiken då de hade högt tryck inför jul, men var väldigt måna om att kommunicera med mig som kund om leveranstider osv. Engagerat!

Risposta di SANDAIN
Kvalitetsväskor med själ och hjärta
Personlig service som förstärker att det är ett litet företag som med själ och hjärta tillverkar kvalitetsprodukter som är tänkta att hålla en längre tid. Jag har varit så nöjd med min första väska så nu har jag investerat i en till i en annan färg.

Min tredje väska
Min tredje väska! Jag gillar dom skarpt!
Extra fint när man vet hur de tillverkas!

Mycket bra service
Mycket bra service! Fick ändra gulmetallen på väskan till silver utan problem. Fin kvalitet på väskan!

Risposta di SANDAIN
Så fin och välgjord väska
Så fin och välgjord väska! Bästa julklapparna köper man själv!

Risposta di SANDAIN
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.