Da jeg handlet for første gang i Sana Bona jeg kunne ikke tenke meg at jeg kan få kontakt med så flott og hyggelige folk. Det fines ikke et problem som vi kunne ikke løse, Det er definitivt en nettbu... Leggi di più

Jeg bruger CBDa Raw Hampe Juice kapsler til at forhindre at jeg dør af MenoPause styrtblødninger . Disse Moder Naturs Plante Power kapsler har decideret reddet mit liv. (Var lige ved at bløde ihjel i... Leggi di più

Fremragende produkter, god virkning, stabil kvalitet gennem ca. 10 år. Raw Juice kapslerne er klassikere. Den nye shampoo er også virkelig god, især hvis man har fået meget sol, virker den beroligende... Leggi di più

Har endnu engang benyttet dette site og er i den grad tilfreds med produkterne. Dog, som også pointeret sidst, kan der arbejdes med formidling ved ordre afsendelse. Men super produkter.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,8

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Som sædvanlig hurtig levering

Som sædvanlig hurtig levering. Produktet kendte jeg i forvejen og det lever op til forventningerne.

9 aprile 2021

Risposta di Sana Nord

Hej Bente, det er vi rigtig glade for at høre - tusind tak for din anmeldelse 🙂 Bedste hilsener, SanaNordic team

Jeg har i 2 mdr brugt Sana nordic…

Jeg har i 2 mdr brugt Sana nordic shower gel og jeg er mega glad for at bruge den, min hud bliver helt rolig og ikke kløende!
Og jeg har netop modtaget kapslerne som jeg glæder mig meget til at komme igang med, og i pakken var der os en lækker hampe te som gave, den glæder jeg mig meget til at få smagt. 5 stjerner herfra!

8 aprile 2021

Hej Didde,
det er fantastisk🙂 Tusind tak for din feedback🙂 Bedste hilsener, SanaNordic team

Super produkter.

Let at navigere rundt og bestille. Super tilbud i indbakken, og fristende med alle de lækre (sunde) produkter, og finder altid noget som jeg ikke vidste jeg mangler. Stor fan.

21 marzo 2021

Kære Susanne,
Tusinde tak, det er vi glade for at høre :)

jeg synes

jeg synes , iikke godt om prudect.

21 marzo 2021

Hej Mohammadreza,
vi beklager at du ikke er tilfreds. Vi vil være meget taknemlige, hvis du vil sende os en mail og uddybe hvad du er utilfreds med til vanesa@sananordic.com. På forhånd tak. Vh SanaNordic

hurtig levering

hurtig levering , og super support da noget manglede i min ordre ...

4 marzo 2021

Kære Michelle,
Det er vi glade for at høre, vi gøre vores bedste for at tage os rigtig godt af vores kunder. :)

Super udglattende ansigts olie

Som 62 årige har det været en stor fornøjelse, at mærke hvordan kun 3 mdrs brug af Raw Cannabis Facial oil,har haft en både opstrammende og udglattende effekt. Jeg ser frem til at prøve ansigts cremen, men vil formentlig arbejde videre med olien. Den er virkelig fremragende.

4 marzo 2021

Kære Vianna,
Hvor er det dejligt at høre. Vi glæder os til at høre, hvad du synes om cremen :)
Sana Nordic.

Jeg er utroligt glad for den gel jeg…

Jeg er utroligt glad for den gel jeg har købt. Få produkter jeg har prøvet har haft så effektiv og lindrende en effekt på tør og beskadiget hud.

27 febbraio 2021

Kære Angel,
Det glæder os at høre :)
Sana Nordic.

Rimelige priser og god service

Rimelige priser og god service. Håber på snarlig effekt af dråberne

24 febbraio 2021

Kære Hanne,
Det er vi glade for, vi håber du mærker forbedringerne snarest :)

Thanks

Gode prdukter, god service. Jeg anbefaler.

23 febbraio 2021

Kære Poul
Tusinde tak, det glæder os :)

Godt for gigt

Det er super godt for mig , mod min gigt

21 febbraio 2021

Kære Torben,
Det er vi glad for at høre :)

Super

Super service og produkt

14 febbraio 2021

Kære Lena,
Det glæder os at høre :)
Sana Nordic.

Lækre produkter til rimelige penge

Lækre produkter til rimelige penge. Har købt flere produkter flere gange, og vender tilbage 👍

8 febbraio 2021

Kære Winnie,
Dejligt at vide, vi glæder os til at du vender tilbage :)
Sana Nordic.

Firmaet er rigtig gode til at vejlede…

Firmaet er rigtig gode til at vejlede en i, hvad man skal vælge.
Leveringen er hurtig og produkterne lever op til forventningerne.

31 gennaio 2021

Kære Ditte,
Tusinde tak, det glæder os at vide. :)
Venlig Hilsen