3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Har netop besøgt Labyrinten med en…

Har netop besøgt Labyrinten med en lejrskole.
Damen, der modtog os var i forvejen sur og ikke imødekommende.
Eleverne havde vi opdelt i små hold og vi havde et hold, som vi gerne ville støtte med en voksen.
Men det “var ikke meningen”!
Eleverne skulle klare det selv og de voksne skulle have deres egne spørgsmål.
Et elevhold for vild og endte ved udgangen hvor de blev skældt ud. Vi voksne ventede i Midgård, blev ringet op og skældt ud dels fordi vi ikke havde tjek på eleverne og dels fordi vi ikke var ude endnu…..
Sur med sur på 👎
Alle var kede af det da vi cyklede hjemad. Heldigvis kunne vi få dejlig is i Nordby ♥️

17 settembre 2025

Har været der mange gange i flere år…

Har været der mange gange i flere år og har altid noget sjovt og underholdende mellem flere forskellige muligheder. Man skal huske at læse anvisningerne ordentligt og så bliver det en mega fed tur. Virkelig hyggeligt kan klart anbefales

7 luglio 2025

Vi forsøgte at gennemføre quizen

Vi forsøgte at gennemføre quizen, som er nummeret. Vi gik til første spørgsmål, som var markeret rigtigt på quizen. Vi valgte at gå til den ene side og støtte på et nummer, som vi ikke havde på vores quizliste. Så gik vi tilbage i troen om, at vi havde svaret forkert og gik til den anden side for igen at finde et nummer, der ikke var på listen. Så nu var vi rigtigt forvirret, fordi vi troede, at vi havde taget den sværere quiz, men fandt det endnu sværere at gennemskue anvisningerne. Det var virkelig en mærkelig oplevelse.

29 giugno 2023

Husk en vente-billet koster 35 kr

Husk en vente-billet koster 35 kr. trods man lige har betalt 400 for resten af familien.
Har været i labyrinten mange gange, hvor jeg ellers har haft en god oplevelse med resten af familien, men har i år desværre ikke mulighed for at gå turen pga. fysiske skavanker, så derfor er nødsaget til at vente. Det koster så 35 kr.! Mon ikke pengene var kommet hjem på køb af kaffe og is…? Jeg synes faktisk det er temmelig småligt og blev meget ærgelig og overrasket.

27 luglio 2022

Sidste år besøgte min kæreste og jeg…

Sidste år besøgte min kæreste og jeg Samsø Labyrinten hvor vi havde en super god og sjov oplevelse 👌🏼☀️
I år, på en af årets varemeste dage, ville vi gentage succesen. Vi har siden sidste år fået os en datter, som er knap to måneder. Sommervarmen er jo hård for sådan en lille en, men vi tænke at når vi var i beplantningen, og der var skygge, kunne det sagtens gå.
Vores datter fik det dog imidlertid for varmt, og vi besluttede efter kort tid, at vi var nødt til at tage hjem med hende. Det er helt og holdent os der har vurderet forkert, at vi kunne tage hende med - det vil jeg gerne stå ved.

Jeg var dog tilpas ærgerlig over at vi ikke fik den gode oplevelse igen, og jeg spurgte derfor om det var muligt at vi kunne komme igen en anden dag, hvor det ikke var så varmt, med samme spørgsmålsark, som vi var begyndt på. Svaret hertil var dog “nej”, uden videre forklaring.

Jeg synes det er super ærgerligt, for vi var jo ikke ude efter at få pengene retur, vi ville bare gerne gentage succesen fra sidste år. Hvis vi havde fået muligheden for at komme tilbage igen en af de følgende dage, havde vi også smidt nogle flere penge efter en is eller andet i kiosken.
Den enkelte stjerne i denne anmeldelse har altså grundlag i den kundeservice vi fik, som jeg vurderer som langt vigtigere end konceptet

23 luglio 2022

Fantastisk sjov og svær rute rundt i…

Fantastisk sjov og svær rute rundt i skoven. Vi var 4 voksne som mente at vi nemt kunne klare den lange rute til templet og de svære spørgsmål. Vi blev meget klogere efter 2 timer, hvor vi til sidst måtte tage Google for at finde ud af, hvordan vi kom videre. Vi kommer helt sikkert igen med venner, børn og børnebørn.

14 maggio 2022

Et besøg værd

Ikke bare en labyrint, her skal man bruge hovedet for at finde rundt. Vi var 2 voksne og 2 børn (10 og 13 år), for at komme rundt i labyrinten skal man svare rigtig på en række spørgsmål, spørgsmål som kommer fra et tema man vælger ved betaling. Vi brugte ca 1,5-2 timer i skoven. Pæne og rene toilet forhold og sødt og imødekommen personale.

14 luglio 2021

Super god oplevelse

Super god oplevelse, men man skal sætte sig ind i det, før man starter.
Super gode toilet forhold og borde bænke siddepladser

14 luglio 2021

Spørgsmålene og posterne var ikke…

Spørgsmålene og posterne var ikke korrekte, så det var umuligt at finde rundt. Vi var ikke de eneste, der oplevede dette. Dyr turistfælde. Ubrugeligt og frustrerende. Føltes ikke som en labyrint men en tur i en kedelig lille skov.

28 giugno 2021

Emsig parkbetjent

Lavt serviceniveau og arrogant parkbetjent, vi blev forvist fordi vi ikke havde valgt at tage en quest og pathfinder. Hvilket vi blev formanet om af parkbetjenten inde i labyrinten ikke var muligt til trods for vi havde købt og betalt. Parkbetjenten havde andre ting at lave end at kigge efter os, vi havde ikke engang bedt om hendes hjælp. Vi gik under et fyrtræ fra en sti til en anden, det tændte hende af.

27 luglio 2020

Kæmpe skuffelse

Kæmpe skuffelse, ufattelig dårlig service , for os i familien der ikke kan holde til at gå turen, men har sendt resten af familien derind, vi kan ikke en gang få lov til at låne wcet selvom vi købte kaffe, kan heller ikke få lov til at sidde ved bordene derinde men kan få lov at sidde udenfor, er rystet

29 giugno 2020

Fantastisk 😎 planen var vi bare ville…

Fantastisk 😎 planen var vi bare ville gå en tur, men “damen i kassen” fik lokket os til at tage en sti-finder 🤪 og så gik der pludselig konkurrence i den :-) vi blev “pigerne”mod ”drengene” og havde det hyggeligt, sjovt og lærende. Bagefter købte vi kaffe og havde selv kage med. Der er så mange emner (i sti-finder) at vi er nødt til at komme igen 🤣 kan varmt anbefales og “damen i kassen” forstår, at pleje sine kunder 👍🏻👍🏻

30 settembre 2019

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito