Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sammys Køreskole. Undervisningen var nem at forstå, og man følte sig tryg hele vejen igennem. Hadiyet (Kørelæreren) var fleksibel og god til at forklare tingene... Leggi di più
Kan klart anbefales. Alt gik perfekt og hurtigere end forventet. Sammy er en dygtig kørerlære som ved hvad han laver og dygtig til at forklare tingene nemt så det hele gir mening. De biler han kører... Leggi di più
Min datter har i dag fået sit kørekort hos Sammys trafikskole, og jeg kan varmt anbefale ham til alle. Det har været et behageligt og professionelt forløb hele vejen fra start til slut. Undervisni... Leggi di più
Sammy er utrolig tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Jeg følte mig tryg bag rattet fra starten, og han sørgede altid for en god stemning under køretimerne. H... Leggi di più
Sammys trafikskole er en enkelmands virksomhed i Vanløse, København. Skolen ligger vægt på kvaliteten af undervisning og personligheden. Her lærer du ikke om KUN at bestå en praktiskprøve, men at du bliver sikkert i trafikken og selvstændigt. Du skal have det behagligt, når du har fået et kørekort til bil eller motorcykel kørekort.
Jyllingevej 64, 2720, Vanløse, Danimarca
- kontakt@sammystrafikskole.dk
- sammystrafikskole.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole!
Kan klart anbefales!🙏🏼
Hvis du skal tage kørekort tæt på Vanløse så tag hos Sammy trafikskole💪🏼
Fremragende forløb og største anbefaling!
Min yngste søn har netop bestået sin køreprøve hos Sammys Trafikskole. Og hvilket helt igennem fantastisk forløb!
Sammy er super tjekket, ekstremt servicemindet, empatisk, tillidsvækkende og ikke mindst - virkelig dygtig til de unge mennesker:-)
Min søn følte sig super tryg hele vejen igennem, og blev klædt virkelig godt på i både teori og kørsel. Sammy er samtidig meget fleksibel, og yderst tilgængelig på både telefon og mail, hvis man har spørgsmål undervejs. Han havde stor forståelse for at fravær i gymnasiet så vidt muligt skal undgås, og var samtidig hurtig til at finde både køretimer, tid til teoriprøve og køreprøve. Ingen unødig ventetid.
Jeg vil til enhver tid give de største anbefalinger til Sammys Trafikskole.
Mega nice køreskole og kørelærer
Mega nice køreskole og kørelærer, som holder meget af eleverne.
Sammy var altid godt forberedt til…
Sammy var altid godt forberedt til vores køretimer og formåede at skabe en afslappet atmosfære, der gjorde det nemt for mig at lære. Han var tålmodig med mine fejl og tilbød konstruktiv feedback, der hjalp mig med at forbedre mig kontinuerligt. 100% en anbefaling herfra!
Fremragende oplevelse
Sammy er en tålmodig kørelærer, der tager sig god tid til eleverne. Han er en empatisk person, som oprigtig er glad på vegne af sine elever, og viser omsorg til dem.
Muharrem
En fremragende kørelærer
En fremragende kørelærer, der lægger stor vægt på at sikre, at elever forstår alt grundigt og ikke blot kastes ud i situationer. Han er yderst forstående og tålmodig. Kan stærkt anbefales!
Min personlig erfaring
Super tryg kørsel sammen med Sammy med en massere af gode råd. Jeg kan stærkt anbefale Sammys trafikskole, hvis man ønsker at få noget ud af sine penge. Man lærer grundigt og i dybdegående og hvis der skulle opstå tvivl skal man endelig bare spørge. Man kommer ud på den anden ende som en meget bedre bilist og i hvert fald mere selvsikker og tryg ved at sidde bag rettet. Jeg har i hvert fald været glad for at have Sammy som kørelærer.
Sammy er en virkelig god og fleksibel…
Sammy er en virkelig god og fleksibel kørelærer. Han gennemgår alt med dig, og er vildt god til at tilpasse køretimerne efter hvad du har brug for. Udover det er han også super tålmodig og rolig, og alt i alt bare en virkelig rar kørelærer. Kan varmt anbefale!
Har taget generhvervelse af b kørekort…
Har taget generhvervelse af b kørekort hos Sammy. Er super taknemmelig for hans hjælp hans måde og gøre tingene på som får en til og følge sig utrolig tryk i forløbet.
Kan helt klart anbefale ham til andre super dygtig. glæder mig til og tage motercykel kort hos ham til sommer.
God Kørelære
God Kørelære, han er forstående og brænder for at give eleven den bedste opleve det kan klart anbefales til alle hvis man ville have en god oplevelse med at få kørekortet
Bedste Kørelære
Bedste Kørelære
Efter kun 4 måneder hos Sammy er jeg allerede færdig med mit forløb. Det gik meget hurtigt og fik den bedste vejledning. Takket være Sammy har jeg i dag kørekort🤩
Sammy er en Dejlig person,og dejlig…
Sammy er en Dejlig person,og dejlig kørelære, og priserne er meget fornuftigt.
Er meget glad for den forløb, og hvis jeg kan give sammys trafikskole 10 stjerne så vil jeg gøre det. 😊

Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! Det har været en rigtig god oplevelse med kørelærer Sammy, som har været professionel, tålmodig og rigtig dygtig til at undervise. Jeg følte mig tryk og godt forberedt til køreprøven takket være god vejledning. Jeg kan helt klart anbefale Sammys trafikskole! :)

Fremragende køreoplevelse hos Sammy's Trafikskole: En Anbefaling
Sammy's Trafikskole leverer en enestående køreundervisning med fokus på enestående undervisningsmetoder. Min kørelærer har vist en eksemplarisk tålmodighed og formået at forklare alt på en klar og forståelig måde, hvilket har gjort hele oplevelsen både lærerig og behagelig. Udover den fantastiske undervisning er priserne hos Sammy's Trafikskole også yderst konkurrencedygtige, hvilket gør det til et overlegent valg for dem, der ønsker en kombination af kvalitet og økonomi i deres køreuddannelse. Kæmpe anbefaling☺️

Sødeste kørelærer !!
Sødeste kørelærer !!
Har Sindsyg godt styr på sit stof viden.
Har været et super godt forløb man har glædet sig til hvergang..
Så ti stjerner herfra abi!
Jeg ku godt - med den rette kørelærer
I over 20 år turde jeg ikke tage kørekort, Men så mødte jeg Sammy, og takket være hans pædagogiske evner og uendelige tålmodighed har jeg nu erhvervet kørekort ( i første forsøg).
Karina I
Fleksibilitet, forståelse og venlig.
Jeg har for nyligt haft fornøjelsen af at tage kørekort hos Sammys Trafikskole. Sammy er en utrolig dygtig og velformulerende ung mand der brænder for sit arbejde som kørelærer.
Første dag i køreskolen blev jeg mødt af en varm og imødekommende atmosfære. Sammy er ikke kun professionel til sit arbejde, men også virkelig tålmodig og forstående. Der er altid sørget for kolde drikkevarer til teori undervisningen, hvilket er super lækkert i en travl hverdag.
1 ting der virkelig skilte sig ud for mig, var at hvis eleverne af den ene eller anden årsag ikke kunne deltage til teori. Så ville Sammy sørge for at man kan deltage på et andet hold, så man ikke går glip af noget. Dette er desværre ikke muligt hos mange andre køreskoler.
Vælg Sammy, han er bestemt jeres tid værd.

Rigtig god oplevelse
Hej, mit navn er Gadir, og jeg har bestået min køreprøve hos Sammys Trafikskole, hvilket gik fantastisk. Jeg fik mit kørekort ret hurtigt. Jeg havde en virkelig god oplevelse på Sammys Trafikskole. Hos Sammys Trafikskole kan du forvente masser af smil og glæde. Jeg følte mig virkelig godt tilpas. Sammy har været en fantastisk kørelærer og meget hjælpsom. Du kan få masser af hjælp fra Sammy. Jeg er så glad for, at jeg tog mit kørekort hos Sammy.
MC kørekort
Kæmpe anbefaling til Sammy! Det har været en sand fornøjelse. God og grundig undervisning både i lokale og på vejen. Sammy har styr på ens styrker og svagheder, og ved lige hvor han skal arbejde med en for at gøre kørslen bedre.
Intet dårligt at sige!
Bestod stort motorcykelkort med teori og praktisk prøve i første forsøg - det havde jeg ikke gjort uden Sammys Trafikskole.