Sammys trafikskole Recensioni 198

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Sammys Trafikskole. Jeg havde Sammy til teoriundervisningen, hvor materialet blev formidlet på en god og forståelig måde, og der var altid plads til spørgsm... Leggi di più

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sammys Køreskole. Undervisningen var nem at forstå, og man følte sig tryg hele vejen igennem. Hadiyet (Kørelæreren) var fleksibel og god til at forklare tingene... Leggi di più

Kan klart anbefales. Alt gik perfekt og hurtigere end forventet. Sammy er en dygtig kørerlære som ved hvad han laver og dygtig til at forklare tingene nemt så det hele gir mening. De biler han kører... Leggi di più

Min datter har i dag fået sit kørekort hos Sammys trafikskole, og jeg kan varmt anbefale ham til alle. Det har været et behageligt og professionelt forløb hele vejen fra start til slut. Undervisni... Leggi di più

1. Autoscuola
  2. Scuola guida per moto

Sammys trafikskole er en enkelmands virksomhed i Vanløse, København. Skolen ligger vægt på kvaliteten af undervisning og personligheden. Her lærer du ikke om KUN at bestå en praktiskprøve, men at du bliver sikkert i trafikken og selvstændigt. Du skal have det behagligt, når du har fået et kørekort til bil eller motorcykel kørekort.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra!

Sammys Trafikskole er en enestående køreskole, hvor undervisningen er både personlig og fleksibel. Sammy er en yderst kompetent og dedikeret kørelærer, der sikrer, at eleverne føler sig trygge og godt forberedte til både teori- og køreprøver. Hans undervisningsmetoder er effektive, og han er kendt for sin tålmodighed og evne til at tilpasse sig den enkelte elevs behov. Mange tidligere elever fremhæver hans venlige og professionelle tilgang, hvilket gør læringsprocessen både behagelig og effektiv. Hvis du ønsker en køreskole, hvor kvalitet og elevens trivsel er i fokus, er Sammys Trafikskole det oplagte valg :-)

Tak for denne gang.

- Abir

4 aprile 2025

Jeg kan varmt anbefale Sammys…

Jeg kan varmt anbefale Sammys Trafikskole! Sammy er super sød, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Jeg følte mig tryg og godt klædt på hele vejen igennem. Jeg bestod både min teoriprøve og køreprøve første gang

Hvis du leder efter en dygtig og engageret kørelærer, der virkelig går op i sine elever, så er det her stedet. Tusind tak for en god oplevelse, Sammy!

19 marzo 2025

Meget god køreskole

Meget god køreskole. Tager elever i betragtning samt giver Sammy en god oplevelse når man nu er ude og køre. Jeg oplevede selv at jeg ikke var så stresset under hans forløb da han allerede havde styr på mange af tingene, hvilke var en stor hjælp da jeg kun skulle sørge for at dukke op. Kæmpe stor anbefaling her fra hvis man sidder og tvivler meget på køreskole.

25 febbraio 2025

I recommend ‘Sammys Trafikskole’’

I recommend ‘Sammys Trafikskole’’. I had a very good experience with Mr. Sammy. He cares a lot that the student has full knowledge of all traffic laws as well as the obstacles that may stand in the way of the student getting the driving license. In the practical lessons he is really patient and pays attention to every detail. He was keen to alert me to any mistakes I make and also point out the good things in my driving until I became really confident of passing the driving test and today I got the license.

19 febbraio 2025

Positiv overrasket

Jeg generhvervede mit kørekort hos Sammy efter at have været i en bilulykke for nogle år siden. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor god og hjælpsom Sammy var som kørelærer. Han tog alting stille og roligt og viste, at han troede på mig. Min søster og mine veninder har også taget kørekort hos ham, og de har haft den samme positive oplevelse.

Sammy går meget op i, at hans elever skal føle sig trygge og klar. Han bliver aldrig sur, men er altid respektfuld og forstående over for ens situation.

Jeg kan med fuld tillid anbefale Sammy som kørelærer – både til nye elever og til dem, der skal generhverve deres kørekort.

2 dicembre 2024

Jeg skiftede skole til Sammy's…

Jeg skiftede skole til Sammy's Trafikskole efter er længere forløb med min forrige skole faldt sammen. Han var intet andet end fantastisk, tålmodig og god til at kommunikere hele vejen igennem, og jeg ville ønske at jeg havde startet mit forløb dér! Kan varmt anbefales til alle andre, også til nervøse førstegangs erhververe som har behov for en rar men dygtig kørelærer.

10 gennaio 2025

Jeg kan klart anbefale Sammys…

Jeg kan klart anbefale Sammys Køreskole. De er alle sammen super søde, og grundet hold med få elever, er der plads til at stille alle de spørgsmål man skulle have til forløbet.
Havde Hidayet som kørelærer - sindsyg dygtig og god til rådgivning. Han var rigtig fleksibel når det kom til køretimer, og tilpassede sig efter mit skema ift skole og lignende.
Alt i alt, en virkelig god oplevelse !!

13 dicembre 2024

Jeg kan varmt anbefale Sammys…

Jeg kan varmt anbefale Sammys trafikskole! Det har været et super godt forløb, og der er tjek på tingene. Undervisningen har været god, og man bliver klædt rigtig godt på.
Jeg håber, at andre får fornøjelsen at have Hidu som kørelærer - han er fremragende og enormt dygtig!

2 dicembre 2024

En fantastisk køreoplevelse

En fantastisk køreoplevelse!
Jeg kan varmt anbefale Sammy’s trafikskole. Fra start til slut var det en utrolig positiv oplevelse. Han er både professionel, tålmodig og virkelig dygtig til at forklare tingene, så man føler sig tryg bag rattet.

Jeg sætter især pris på “den rolige tilgang til svære situationer”, der blev lagt på at lære mig at køre sikkert og selvsikkert. Det gjorde en kæmpe forskel for min selvtillid som ny bilist.

Tiderne var fleksible, og undervisningen var altid tilpasset mit niveau og tempo. Jeg har lært så meget og følt mig godt klædt på til både teoriprøven og køreprøven.

1 novembre 2024

Han er meget tålmodig og en meget god…

Han er meget tålmodig og en meget god lærer. Jeg råder ham til alle, fordi jeg desværre prøvede flere kørelærere før, og mine papirer blev brændt på grund af dem, og nu er jeg meget glad, fordi han forklarer en masse, så han forstår alt. og du bliver god til at køre. Den bedste kørelærer er Sami.🌺🌺

21 novembre 2024

Jeg har været yderst tilfreds hos sammy

Jeg har været yderst tilfreds hos sammy
Han er virkelig god til og sørge for af man virkelig forstår tingene & gør en godt tilpas.
Jeg har taget generhvervelse af kørekort
Og jeg har taget MC kort os ham, jeg bestod det hele første gang! Hvilket jeg sætter stor pris på, han søgere for du klædt rigtig godt på til alle tingene. Jeg har nydt og være i hans selvskab glad smilede mand, som vil få dig igemmen dine ting 100%. Jeg anbefaler I hvert fald Sammy til af tage sit kørt hos.

20 novembre 2024

God oplevelse

Sammy er en sød og venlig kørelærer, som virkelig sætter tid til at hjælpe hvis man har brug for mere hjælp og kan helt klart anbefale køreskolen.

20 novembre 2024