Sammys trafikskole Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sammys Køreskole. Undervisningen var nem at forstå, og man følte sig tryg hele vejen igennem. Hadiyet (Kørelæreren) var fleksibel og god til at forklare tingene... Leggi di più

Kan klart anbefales. Alt gik perfekt og hurtigere end forventet. Sammy er en dygtig kørerlære som ved hvad han laver og dygtig til at forklare tingene nemt så det hele gir mening. De biler han kører... Leggi di più

Min datter har i dag fået sit kørekort hos Sammys trafikskole, og jeg kan varmt anbefale ham til alle. Det har været et behageligt og professionelt forløb hele vejen fra start til slut. Undervisni... Leggi di più

Sammy er utrolig tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Jeg følte mig tryg bag rattet fra starten, og han sørgede altid for en god stemning under køretimerne. H... Leggi di più

1. Autoscuola
  2. Scuola guida per moto

Sammys trafikskole er en enkelmands virksomhed i Vanløse, København. Skolen ligger vægt på kvaliteten af undervisning og personligheden. Her lærer du ikke om KUN at bestå en praktiskprøve, men at du bliver sikkert i trafikken og selvstændigt. Du skal have det behagligt, når du har fået et kørekort til bil eller motorcykel kørekort.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

38 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. Aous er en rigtig god kørelærer, han er altid hjælpsom og i godt humør. Du er sikret et godt forløb hvis du kører med aous :)

25 aprile 2022

1000 stjerner herfra!

1000 stjerner herfra!! Rigtig god køreskole med de bedste kørelærere i Danmark. Mega professionelle altid klar med en ny prøve hurtigst muligt. Personligt ville jeg selv anbefale denne køreskole, da undervisningen er det bedste jeg har oplevet/hørt om og samtidig bruger kørelærerne Aous og Sammy meget tid på en og bestiller prøver så alle kan få dem med det samme!
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

22 aprile 2022

Jeg anbefaler klart Aous

Jeg anbefaler klart Aous. Jeg har kørt med ham igennem hele mit kørekort forløb og han har altid været smilende og imødekommende til hver lektion. Det er tydeligt at han har stor interesse i at man får en god forståelse for alt det tekniske. Han gør også hvad han kan for at man til en hver tid kan føle sig sikker med at køre bil. Helt igennem mega god oplevelse. tak for danne gang Aous👍👍

21 aprile 2022

Den bedste anbefaling

Sammy er en dygtig og kompetent kørelærer, som sætter sig ind i elevens behov, især ved nervøsitet. Han er ærlig og holder en god stemning i bilen. Har kun de bedste anbefalinger, hilsen en ny glad bilist:)

30 marzo 2022

En klar anbefalingen er Aous

En klar anbefalingen er Aous. Han er rigtig dygtigt og har styr på sit kram under hele mit forløb var han rigtig god og imødekommende han har været god til at forklare mig diverse regler og priotere han er altid godt humør og smilende vil til hver en tid henvise ham til fremtidig elever!

29 marzo 2022

Aous Kørelærer

Aous var en virkelig dygtig og tålmodig kørelærer. Han er en meget rolig fyr hvilket er dejligt hvis man selv føler sig lidt stresset.

16 marzo 2022

Kan klart anbefales

Sammy er dygtig, tålmodig, kompetent, og meget hjælpsom som kørelærer. Han er ærlig og holder god stemning i bilen. Det var en virkelig god oplevelse da Sammy var engageret og imødekommende og Sammy hjalp mig med at bestå første gang i begge prøver.
Kan varmt anbefales.

8 marzo 2022

Mega god køreskole

Mega god køreskole, med gode og søde kørelærer som er god til at gøre en til en god bilist. Jeg havde Aous som kørelærer og han var en rigtig god underviser og mega sjov at køre med han er seriøs og grineren på samme tid at køre rundt med. Han er lidt ligesom os unge, hans humor og samtaler når man køre rundt. Plus har aldrig oplevet han har være sur eller råbt af mig vis jeg har lavet en stor fejl hvilket sker på nogle andre køreskoler hvis man laver fejl. Så jeg kan klart anbefale den her køreskole hvis du gerne vil være en god bilist og hygge dig imens du tager dit kørekort. Derudover er der en god service og god støtte op til ens prøver.

7 marzo 2022

Kan klart anbefales

Kan 100 procent anbefale Sammy som kørelærer! Han er god til at hjælpe sine elever igennem kørerlektionerne helt frem til køreprøven, dette gør han på den mest pædagogiske måde. Han er rigtig nem at snakke med og forstår sine elevers kompetencer indenfor kørsel.
10/10 kørelærer :)

6 marzo 2022

Klar anbefaling

Aous er tålmodig, god til at lære fra sig og en kæmpe anbefaling herfra
Kunne personligt ikke ønske mig en bedre kørelære

25 febbraio 2022

Dygtig underviser

Jeg oplever Sammy som en dygtig og kompetent underviser, der er ærlig og tolmodig. Kan helt klart anbefale ham.

21 febbraio 2022

Risposta di Sammys trafikskole

1000 tak for din anmeldelse og for de fem stjerner. Det har været et behageligt samarbejde.

Kørertimerne hos Sammy var gode

Kørertimerne hos Sammy var gode. Han lærer det på en måde hvor man få lyst til at lærer mere, og der var altid god stemning i bilen, hvor man engang imellem godt kunne lave lidt sjov med hinanden. Vil klart anbefale Sammys trafikskole.

14 febbraio 2022

Risposta di Sammys trafikskole

Kære Rabeea. Der har været en fornøjelse at have dig med i forløbet, og mange tak for din anmeldelse og for de fem stjerner.

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse
Sammy er en fantastisk engageret og imødekommende kørelærer, der altid tager sig tid til at forklare, hvis der er noget man er usikker på. Sammy hjalp mig til at bestå første gang i begge prøver, og jeg er overbevist om han kunne få alle til at bestå.
Kan varmt anbefales 😁

11 febbraio 2022

Risposta di Sammys trafikskole

Jeg er rigtig glad for din oplevelse og at du har givet dig selv tid til at dele din oplevelse. Det sætter jeg pris på. Vises ud i trafikken

Sammy er officielt min…

Sammy er officielt min yndlingsunderviser.
Kan varmt anbefales.

Det var nemt, forståeligt og lige til. Ikke for meget unødvendig information og bestod både teori og køreprøve første gang 😆🤙 havde jeg spørgsmål, så var han rigtig god med svar.

Tak for en behagelig oplevelse. Første uge på vejen uden kørelærer og føler mig som en sikker bilist.

11 febbraio 2022

Risposta di Sammys trafikskole

Du har været nemt at komme igennem på grund din nysgerrighed og motivation. Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.