Wel of geen accu's was de vraag, uiteindelijk toch voor gegaan. Tijdens het opstellen van de offerte nog de nieuwere Enphase IQ 5P Flexphase gekozen. De ruimte was beperkt maar de 3 accu's en de syste... Leggi di più
Ik werd netjes te woord gestaan, daarna heb ik een mail gekregen die aangaf hoe wij tewerk moesten gaan, mijn schoonzoon heeft dat gedaan en toen was het probleem al snel opgelost, dus perfecte serv... Leggi di più
Met de software van de Wallbox gaat het af en toe fout. Zelfs bij een simpele wijziging van de tijdsinstelling. Met de service van dat bedrijf ben je puur op internet aangewezen. Nul reactie op mijn v... Leggi di più
Nadat SamenStromen bij ons twee jaar geleden zonnepanelen had geïndtalleerd, hebben ze nu drie thuisbatterijen geplaatst. Goede en nette installatie. Werkzaamheden duurden wel langer dan gepland maar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Azienda specializzata in energia solare
- Soluzioni e attrezzature energetiche
- Fornitore di energia pulita
- Fornitore di attrezzature per l'energia solare
Scritti dall'azienda
SamenStromen helpt jou de regie te nemen over je eigen energie. Slim opwekken met zonnepanelen, opslaan in een thuisbatterij en slim gebruiken van je stroom met een dynamisch energiecontract gaat bij ons hand in hand met een duurzame woning voor nu en in de toekomst. Met een energieplan op maat en begeleiding op basis van jarenlange ervaring ben jij verzekerd van slimme, toekomstbestendige keuzes.
Bolwerk 5, 3905 NH, Veenendaal, Paesi Bassi
- 0318757888
- support@samenstromen.nl
- samenstromen.nl
Fijn bedrijf goed advies en deskundig
Fijn bedrijf goed advies en deskundig
Netjes en goed gemonteerd altijd bereikbaar en geplannend werken denken mee en adviseren

Van een 5 naar een 9 :)
In eerste instantie was ik eigenlijk helemaal niet zo blij met SamenStromen. Er werd niet teruggebeld en er werd vrij weinig gedaan met mijn verzoek dat ik geen gegevens in de app zag. Tot ik met Joeri te maken kreeg en hij er echt werk van maakte. Het systeem werkte op een of andere manier niet en dat heeft ze heel veel tijd gekost om te ontdekken wat het was. En ivm onze verhuizing was er wel haast bij. Dat hebben ze uiteindelijk heel netjes opgelost waarbij fijn en goed gecommuniceerd is. Zeker een aanrader dus! Hoewel het waarschijnlijk wel van de personen afhangt...maar dat geldt eigenlijk voor alles.

Risposta di SamenStromen
Fijn contact met het bedrijf
Van oriënterend gesprek tot plaatsen van de accu’s alles prima verlopen.
Snelle reacties op mail verkeer.
Echt een bedrijf om aan te bevelen, bedankt mannen.

Uitstekend!
Keurig verzorgd offerte traject. Keurige nette installatie. Het bedrijf is een echte aanrader!

Top installatie
Goede informatie tijdens vooroverleg bij ons thuis. Complexe situatie met meerdere sets PV panelen, thuisbatterijen en laadpaal.
Uitvoering super strak en netjes.
Via app alles goed te volgen.

Geslaagd traject!
We hebben ook onze zonnepanelen via SamenStromen en via een adviesgesprek wilde we de mogelijkheden voor opslag bespreken. We hebben een 10kw batterij geïnstalleerd en zijn daarmee zeer tevreden. Alles werkt vanzelf en hebben hier geen omkijken naar. Voor ons is dit een ideaal moment om in te stappen aangezien wij enorme drukte in deze markt verwachten. We zijn door deze oplossing grotendeels zelfvoorzienend.
De monteurs werkte netjes en de adviseur kwam zelfs nog langs met stroopwafels na de installatie. Al met al een geslaagd traject van A tot Z en zeker een aanrader!

100% tevreden!
Afgelopen maand zijn de 3 Enphase 5P batterijen geïnstalleerd en gelijk ook nog extra zonnepanelen op het dak. Installatie verliep soepel en snel door vakkundige monteurs. Ook de app van Enphase werkte direct na de installatie. Door overtollige zonnestroom die ik niet direct kan gebruiken op te slaan, dalen mijn energiekosten fors. Gemiddeld betaal ik nu rond de 15 cent per kWh inclusief belastingen!

Risposta di SamenStromen
Duidelijk en eerlijk advies voor mijn energieplan
SamenStromen heeft mij voorzien van zonnepanelen, thuisbatterij en een laadpaal. Van te voren een adviseur aan huis gehad die ruim de tijd nam voor mijn vragen en mij heeft voorzien van advies voor het gehele energieplan. In november heeft SamenStromen de installatie vlekkeloos uitgevoerd volgens het aangegeven proces. Na het eerste kwartaal blijkt dat ik gemiddeld maar €28,- per maand kwijt ben aan mijn energiekosten. Nu al benieuwd naar de zonnige maanden!

Aankoop en plaatsing thuisbatterij
Recent een thuisbatterij laten plaatsen door Samenstromen (vestiging Amersfoort). Ze bieden goede producten aan voor een nette prijs. Plaatsing was binnen 2 weken na opdracht. Vriendelijke monteur die zeer netjes werk heeft afgeleverd. Alles werkt naar behoren. Kortom: wij kunnen Samenstromen warm aanbevelen!
Komen afspraken niet na
Komen afspraken niet na, bellen niet terug.
Zonnepanelen systeem al 3 weken met foutmeldingen.
Ondanks invullen webformulier, mailen en bellen nemen ze ondanks beloftes nooit zelf contact op.
Mooie sprookjes: u wordt echt morgen terug gebeld…dat was alweer 5 dagen geleden.
Waardeloos bedrijf
Onkundig en onprofessioneel bedrijf.
Samenstromen.nl , voorheen DHI een bedrijf dat adverteert zonnepanelen te plaatsen, trap er niet in! Helaas hebben wij 3 installaties laten plaatsen waaraan buitengewoon veel gebreken aan zijn. Naast de onveilige installatie is deze installatie ook nog eens brandgevaarlijk, hetgeen wij helaas hebben ervaren. De verantwoordelijke personen zijn nooit bereikbaar, bellen of e-mailen niet terug, en laten je barsten om de herstelpunten te verklaren. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
ondeugdelijke installatie zonnepanelen
Offerte was redelijk, 12 zonnenpanelen met 12 micro-omvormers, helaas achteraf erg optimistisch gepresenteerd wat betreft opbrengst en terugverdientijd.
Daarnaast helaas fout op fout waar het gaat om de installatie:
-zeer slordige bevestiging panelen op het dak:
enkele voorbeelden:
losliggende omvormers en kabels op het dak,
railsysteem niet gekoppeld, onuitgelijnde panelen, foutief gemonteerde steunen, niet voorgeboorde gaten voor stockschroeven, scheef ingeschroefde stockschroeven ook buiten de gordingen met lekkage tot gevolg.
Naar mijn idee zijn de installateurs niet bekend met bestelde railsysteem, niet bekend met de benodigde materialen. De bestellingen benodigde materialen waren niet compleet (produktsheet niet aanwezig) en er was geen kennis hoe uiteindelijk eea te bevestigen zowel bouwtechnisch als materiaaltechnisch.
Alles wat de leveranciers aanbevelen qua juiste verwerking is met voeten getreden.
De afhandeling via de accountmanager ging stroef:
veel van de bezwaren werden afgedaan als niet waar of niet bezwaarlijk terwijl toch wel degelijk onacceptabele fouten waren gemaakt.
Mijn advies is: zorg ervoor dat installateurs gequalificeerd en gecertificeerd zijn en bijscholen waar nodig.
Ik ben erg teleurgesteld in dit bedrijf. Ik zou dit bedrijf niet aanbevelen. Uiteindelijk is eea na diverse mails en in diverse etappes wel zo goed en kwaad mogelijk gecorrigeerd, maar het zou niet nodig hoeven zijn als personeel ingelezen en bekwaam zou zijn. Het is onacceptabel dat je als client je moet inlezen hoe eea wel moet en je de installateurs moet instrueren. Alleen maar bezig geweest met damage control en uiteindelijk liggen de kabels met connectoren nog los op de golfplaten en is er te weinig verbinding met de gateway ondanks rapportage van ook de emphase leverancier. Drama!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.