Overstap ging makkelijk en vlot. Duidelijke voorwaarden en het belangrijkste ze zijn een coöperatie, die zelf lokaal energie opwekt, eventuele winst gaat niet naar aandeelhouders, maar wordt geïnveste... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Überhaupt dat jullie er zijn als coöperatie zonder winstoogmerk en vóór alle bewoners van de regio. Dat jullie met 'energiecoaches' ook mensen met huurwoningen helpen energie te besparen. Alle energ... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik vind dat er open en transparant wordt gecommuniceerd en dat “overwinst” maatschappelijk wordt ingezet is ook uitstekend ook al weet ik niet waar dit t.n.t. is ingezet. Ik zou vijf sterren hebben... Leggi di più
Voordat ik klant werd bij OM ValleiEnergie dacht ik, als ik in een woning kom te wonen dat alleen electriciteit als energie nodig heeft, wordt ik klant bij OM ValleiEnergie. Sinds 9 december 2024 he... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Tientallen lokale energiecoöperaties vormen samen om | nieuwe energie, het groenste energiecollectief van Nederland.
Samen wekken we 100% duurzame stroom op in de eigen buurt van onze klanten. Groene energie, maar dan totaal anders.
Bij ons staan de klanten namelijk aan het roer, want om | nieuwe energie is een coöperatie zonder winstoogmerk. Daarom wordt alle winst geïnvesteerd in het structureel verlagen van de energietarieven en in nieuwe duurzame projecten.
Daardoor krijgen we al sinds 2015 het rapportcijfer 10 van de Consumentenbond. En worden we groter, dan profiteren onze klanten direct mee!
Want hoe groter het collectief wordt, hoe lager de energietarieven worden. Op die manier versnelt onze beweging de energietransitie en maken we duurzame stroom betaalbaar voor iedereen.
Scritti dall'azienda

Gratis en snelle overstapservice

Karspeldreef 8, 1101CJ , Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 78% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Risposta di om | nieuwe energie
Wat als goed en groen begon, is net als andere energieleveranciers verworden tot terugleverboetes e.d. Wat is er mis aan het plaatje? Schijnt dat men de teruggeleverde stroom niet kan verkopen aan andere klanten zonder panelen. Ik ga zo gauw als kan over naar dynamisch met eigen opslag en verbruik!

Risposta di om | nieuwe energie
Aanrader! Fijne energieleverancier. Een coöperatie, zonder winstoogmerk, geen groot MT of belangen van aandeelhouders. En dan verkopen ze lokaal opgewekte stroom, van zonnedaken hier uit de buurt. Normale prijzen in deze rare tijden. En je krijgt direct een vriendelijk en verstaanbaar iemand aan de telefoon als je belt met een vraag. Heel tevreden.

Risposta di om | nieuwe energie
Toen mijn vaste contract van 1 jaar eindigde, heb ik ervoor gekozen opnieuw een vast contract van 1 jaar met Om Nieuwe energie af te sluiten, omdat Om mij goed bevalt. Om betrekt de groene stroom van de energie coöperatie in mijn buurt. Bovendien ben ik ook lid van deze coöperatie en werd Om mij door deze coöperatie aangeraden.

Risposta di om | nieuwe energie
Mijn overstap naar OM was prima geregeld. Ik ben pas kort overgestapt dus veel ervaring heb ik nog niet

Risposta di om | nieuwe energie
400 narekening gekregen door totaal verkeerd ingeschat termijnbedrag. Nadat dit op mijn vorige adres OOK al een keer is misgegaan.

Risposta di om | nieuwe energie
Vanaf 4 augustus ontvang ik uw energie. Of dat goed gaat moet ik dus nog afwachten. Tot nu toe ging alles goed hoewel ik pas vorige week zag dat mijn oude leverancier green choise is ingelicht. Was beetje spannend. Ik ben overgestapt omdat ik lokale energie opwekking belangrijk vind.

Risposta di om | nieuwe energie
Een goed prijsaanbod voor 100% duurzame stroom. Overstappen ging heel eenvouding en is door OM goed geregeld.

Risposta di om | nieuwe energie
OM staat dichtbij de klant. Is iets niet duidelijk dan word je in je eigen dorp geholpen en kun je weer verder.

Risposta di om | nieuwe energie
Duurzaam en samen een groot probleem oplossen is een hoop waard En niet meer vanzelfsprekend tegenw

Risposta di om | nieuwe energie
Ik ben een heel tevreden klant van OM / Nieuwe energie.

Risposta di om | nieuwe energie
Als lid van Weert Energie ligt het in de lijn om energie af te nemen van OM|nieuwe energie. Ik waardeer de werkwijze t.a.v. teruglevering ondanks de druk van de markt.

Risposta di om | nieuwe energie
Ik waardeer het coöperatieve karakter van om. Ik koop mijn lokaal via mijn coöperatie Wageningen op Zon opgewekte duurzame energie in via om.

groene stroom
goede service en bereikbaarheid
word goed op de hoogte gehouden van energie verbruik

Risposta di om | nieuwe energie
Eindelijk een energieleverancier die geen commerciële belangen voorop stelt, maar met een coöperatief gedachtengoed de energie transitie versneltz

Risposta di om | nieuwe energie
Lokale energieleverancier. Winkel waar je zo naar toe kunt gaan met je vragen. Of bellen of mailen. Geen chatbot. Vriendelijk en betrokken mensen.

Risposta di om | nieuwe energie
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.