Jeg har fået mit kørekort, hos Sameenas køreskole. Det nok det bedste valg jeg kunne have fortaget mig. Jeg kan klart anbefale for alle jer som mangler en køreskole. Det her har været et meget lærerig... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg fik bestået min praktiske prøve igår, på første forsøg med Sameena! Jeg skiftede over til hendes køreskole efter en lang og ærgerlig process med andre køreskoler/kørelærer. Dog er Sameena simpelth... Leggi di più
Rigtig god køreskole! Jeg kørte med Sana, så tålmodig og hun stræber virkelig efter at man består. Hun er en tryg lærer og tilpasser sig dine behov.
Jeg skiftede over til Sameenas køreskole efter jeg havde kørt lovpakken hos en anden køreskole. Sameena lavede en rigtig god og intens plan for køretimer op til køreprøven, der gjorde at jeg kom ud... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Borups Alle 5, 2200, Kbh N, Danimarca
- sameenaskoereskole@gmail.com
- sameenaskøreskole.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Den bedste kørerskole
Den bedste kørerskole! kan helt klart anbefale hende!!!
Super god køreskole
Super god køreskole! Her har vi med tålmodige og dygtige kørelærer som får en rigtig godt igang. Derudover er kørelæreren fleksibel og tager godt hånd om de med særlige behov for ekstra støtte. 5 stjerner herfra!
VERDENS BEDSTE KØRESKOLE NOGENSINDE
VERDENS BEDSTE KØRESKOLE NOGENSINDE! Startede på en køreskole med en ret dårlig kørelærer. Jeg endte med, at betale Mega meget til ekstra køretimer, som jeg alligevel ikke lærte en dyt af. Efter at have mistet håbet om at få kørekort valgte jeg, at tage kontakt til Sameena. Sameena er en rar og venlig kvinde, men også super professionel med sit arbejde. Efter få køretimer med hende, var jeg allerede oppe til køreprøve og BESTOD fra første forsøg!!
Tusind tak for de sjove køretimer, Sameena ❤️
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole med kompetente medarbejdere.. kan klart anbefales.
Verdens bedste køreskole!
Verdens bedste køreskole!
Kan klart anbefales til enhver, der har mod til at sætte sig bag et rat :)
Fantastisk køreskole med rigtig gode…
Fantastisk køreskole med rigtig gode kørelærer, der tager sig rigtig godt af eleverne! Både teoriundervisningen og køretimerne var en fornøjelse og der blev sat tid af til de enkelte elever. Jeg var rigtig nervøs for at komme ud i trafikken, men det ændrede sig straks, da jeg følte mig tryg gennem alle mine køretimer.
Jeg kan varmt anbefale Sameenas køreskole til alle og enhver!
Køreskolen med super service og hjertet på det rette sted
Jeg kan klart anbefalede denne køreskole.
Kørelæreren er super søde, og meget ligeud,så du er ikke i tvivl om man er klar eller ej,og er man ikke det hjælper de en så man følger sig 200% tryg bag rettet. Er man usikker eller tivivl, skal man ikke tøve med at spørger/snakke med Sameena og alle de andre kørelærer de skal nok give dig svar og hjælpe dig på rette spor.
En masse kærlighed til
Sameenas køreskole ❤️
Islamistisk kønsopdeling og mulige radikale holdninger
Islamistisk kønsopdeling
Mærkelig køreskole. Læren er selv muslim, hvilket jo er i orden. Men det virker som om at man tager kørekort i et parallel univers. Holdet er kønsopdelt efter Islamisk vis. Sameenas facebook profil er politisk aktiv, trods for at hun bruger den inde på køreskolens facebook side. Her skal det siges at både hende og hendes mand har delt opfordringer til ikke at stemme, og at manden har delt Hizb Ut Tahrir materiale. En grupper der trods alt går ind for dødstraf for personer der forlader Islam. Støt aldrig disse mennesker!
Fantastisk sted!
Havde desværre selv haft et par dumpede køreprøver bag mig, og havde opgivet at få det. Jeg fik dog anbefalet Sameenas køreskole af en veninde, og det var uden tvivl den bedste beslutning at starte dér. Professionelt forløb, god og livlig teoriundervisning, og en fornøjelse at have de køretimer, som tidligere virkede så stressende. Bestod både teoriprøven og køreprøven i første hug! Kan kun give mine bedste anbefalinger herfra!
Kan ikke anbefales!
Har aldrig oplevet en lignende behandling af kunder. Ekstremt uorganiseret og uprofessionel, lever ihvertfald ikke op til de fine anmeldelser på hverken Facebook eller her på Trustpilot. Teorilæreren møder 30 min senere og har gang på gang spildt 30 min af min undervisning, derefter har kørelæreren ovenikøbet hverken interesse eller tid til køretider. Vigtige informationer der kan have indflydelse for dit forløb bliver ikke delt, og man ender selv med at google sig frem til det meste. Førsthjælpskursus er åbenbart en ting der skal tage hos skolen eller kan man "risikere" at blive afvist, hvis den er fra fx. Røde Kors og det er ihvertfald ikke den eneste løgn man bliver fyldt med. Kørelærer kan dårlig nok besvare hverken opkald eller SMS, og prioriteringen af elev er forfærdelig. Køreprøve det kan de så hellere ikke finde ud af at bestille.
Ud over min forventning.
Går du og tænker på at få dit kørekort under trygge rammer og rare omgivelser, vil jeg helt klart anbefale Sameenas køreskole. De gør helt klart noget ud af, at der er struktur i forløbet og tingene tages stille og rolig uden for meget infomation kastet i hovedet. Derudover sørger de for at holde dig opdateret og informeret om de forskellige kurser, der indgår i forløbet. Generelt professionel køreskole med dygtige kørelære og meget disciplinerende omkring teoriundervisningen med god service og stemning.
Fantastisk køreskole, rigtig god oplevelse!
Jeg blev anbefalet denne køreskole af min veninde, og jeg kan sige at jeg fortryder slet ikke mit valg. Sameena er en meget professionel, dygtig og imødekommende kvinde! Hun har styr på sine ting og lader ikke nogen hængende. På selve køreskolen er stemningen meget god. Man føler sig velkommen og teori på computer fungerer rigtig godt, da det er meget fleksibelt, hvis der er noget man ikke helt har forstået. Har man spørgsmål til den teoretiske del er Sameena altid hjælpsom og god til at forklare én.
Selve køretimerne er ikke helt så skræmmende, som man tror i starten, da man skal ud i trafikken og køre. Sameena formår virkelig, at gøre sine elever trygge og behagelige ved situationen.
Alt i alt har det været en fantastisk oplevelse, og hvis du overvejer denne køreskole, ville jeg 100% anbefale den. Du kommer ihvertfald ikke til at fortryde det!
anbefalelsesværdig køreskole!
Hos Sameenas køreskole får man fra første møde et indtryk af at være velkommen og at der er styr på tingene. Sameena er en dygtig lærer som altid formår at skabe en tryg og god stemning under kørslen. Den ubegrænsede teoriundervisning sikrer et godt resultat ved den endelige prøve.
Denne skole kan klart anbefales, der er kun ros herfra! :)
Super professionel og dejlig køreskole!
Jeg valgte at tage mit kørekort hos Sameenas køreskole med varme anbefalinger fra tidligere elever. Det var en helt igennem professionel og behagelig oplevelse med en meget velfungerende planlægning og fantastisk søde kørelærere! Jeg var især glad for skolens anvendelse af teori på computeren, der gjorde hele forløbet meget fleksibelt og overskueligt.
Nørrebros bedste køreskole.
Da jeg sidste år, midt i tredivierne vel at mærke, besluttede mig for endelig at få taget mit kørekort, gik der megen research forud for beslutningen om, at det var hos Sameena at kortet skulle erhverves. Det fortryder jeg ikke et sekund. Hele oplevelsen med Sammenas køreskole var professionel, venlig og effektiv. Jeg kan på det varmeste anbefale denne køreskole og ikke mindst Sameena, som er en dejlig, dygtig og bestemt lærer. Tak for det!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.