Skuffende kundeservice og meget begrænset gyldighed på gavekort
Jeg købte i december 2024 et gavekort til en luksusoplevelse for 2 personer som gave til et familiemedlem.
Gavekortet havde en gyldighedsperiode frem til september 2025, hvilket vi desværre ikke var opmærksomme nok på.
Da gavekortet ikke nåede at blive brugt inden udløbsdatoen, kontaktede vi Mariager Saltcenter for at høre, om det var muligt at få en forlængelse, ombooking eller blot en anden form for løsning.
Vi blev mødt med et kategorisk nej til både forlængelse og refundering.
Jeg forstår, at virksomheder har vilkår og udløbsdatoer, men jeg havde forventet en vis fleksibilitet og forståelse, når der er tale om et gavekort, som allerede er betalt.
Det mest skuffende er ikke selve afslaget, men den manglende vilje til at finde en løsning eller møde kunden halvvejs.
Derfor vil jeg opfordre andre til at være meget opmærksomme på gyldighedsperioden og sørge for at få gavekortet brugt i god tid.
Samtidig håber jeg, at Mariager Saltcenter vil overveje deres politik på området. En mere kundevenlig tilgang til forlængelse eller delvis kompensation ville efter min mening skabe langt større goodwill og give kunderne en bedre oplevelse.
Personligt vil jeg fremover vælge at købe gavekort andre steder, hvor gyldighedsperioden er længere, og hvor kundeservicen er mere imødekommende, hvis der opstår problemer.