1. Negozio di articoli per l'illuminazione

Vi har Danmarks største udvalg af saltlamper fra Himalaya. Vi importerer selv vores lamper, hvorved vi kan sikre en høj og stabil kvalitet. Alle lamper er naturligvis med dansk stik og klassisk glødepære følger gratis med alle lamper. Hos Saltlampen.dk har du altid 50 dages fuld returret og fri fragt ved kun 599 kr.-

2,0

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Pas på

Pas på, du bliver snydt😡
Bestilte olier og badesalt for 900 kr. Modtog en saltlampe til 400kr. Firmaet svare ikke på mine henvendelser. Pengene er tabt

20 novembre 2025

Useriøst !!

Hverken modtaget ordrer eller fået svar på mails ! selvom det nu er næsten 14 dage siden jeg bestilte og betaling er via Mobile pay så den kan ikke spærres

18 agosto 2025

De svarer ikke på mails

De svarer ikke på mails, og jeg har aldrig modtaget en ordrebekræftelse, selvom pengene er blevet trykket. Ordren blev leveret til en pakkeshop, som jeg ikke havde bestilt pakken til, og selvom den er blevet sendt tilbage, har jeg ikke fået pengene retur.

7 luglio 2025

Aldrig modtaget min ordre

Bestilte en ordre for 2 måneder siden. Ordren blev bekræftet. Pengene er trukket, men ordren aldrig blev afsendt. Derfor kontaktede jeg dem, men har aldrig fået svar.
Ik’ bestil herfra.

6 luglio 2025

Krystal.dk og saltlampen.dk er åbenbart…

Krystal.dk og saltlampen.dk er åbenbart det samme. Fik en levering fra krystal som ikke var i orden. Har skrevet mails x 3, ringet og sms'er x flere. Jeg har ønsket at returnere mine vare med De svarer ikke, så kan derfor ikke returnere og få mine penge retur. Jeg har tidligere handlet hos dem og fik dengang et rigtigt godt indtryk. Det er slut nu

21 aprile 2025

Købte en lampe i december som ikke var…

Købte en lampe i december som ikke var pakket ret godt ind, så der var slået splinter af da jeg fik den. Kontakter Saltlampen på sms. Og får en retur kabel. Har så ikke hørt fra dem siden, hverken på tlf. Mail. Eller sms.

Virkelig dårlig kundeservice at de ikke svarer tilbage på henvendelser.

7 febbraio 2025

Ved ikke om de er gået konkurs

Ved ikke om de er gået konkurs, lukket midlertidig eller bare er ligeglade.
Bestilte en saltlampe mandag den 10/2. Der skete ingenting. Kontaktede dem onsdag på mail, da jeg online kunne se at der stadigvæk intet var sket. Fik intet svar. Torsdag ringer jeg hvor en tlf. siger man skal sms’e. Det gør jeg og høre fortsat intet. I dag fredag har jeg annulleret min ordre og skriver denne anmeldelse, så andre forhåbentlig vil undgå at handle her og istedet bruge deres penge på en seriøs virksomhed
/Stefan

10 febbraio 2025

Jeg bestilte en ekstra ledning og nogle…

Jeg bestilte en ekstra ledning og nogle pære til min saltlampe( da dette manglede i den pakke med min saltlampe, som skulle have fulgt med) På deres hjemmeside siger de at deres ledninger har lysdæmper. Det var ikke tilfældet i min sag. Det var en helt almindelig ledning som jeg kunne have købt til billigere pris andet steds. Jeg har henvendt mig men jeg har intet svar fået.

Lyset er simpelthen for skarpt da den skulle bruges som natlampe til min datters værelse. Spild af penge og tid.

7 gennaio 2025

Flot shop med hurtig levering

Jeg købte en rund saltlampe til min kæreste, og den levede fuldt ud op til hendes forventninger. Vi modtog den allerede efter blot to dage, så alt i købsprocessen fungerede fremragende.

18 ottobre 2023