1. Salone da parrucchiere
  2. Centro estetico

Miljøvenlig frisør i Hadsten, med kunden og velvære i fokus! Vi arbejder KUN med miljørigtige produkter og farver uden amoniak, ppd og andre skadelige stoffer. Ved os er der tid til at koble af fra hverdagen, og nyder din “mig-tid” i rolige omgivelser. Vi udvikler os hele tiden inden for vores fag, og lægger stor vægt på at yde vores bedste ved hver behandling. Vi tager dig med hele vejen igennem dit besøg så du kan føle dig tryg.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Krølleklip er et scam.

Havde bestilt et krølleklip på 90 min, var færdig efter 50-60 min. Frisøren havde ikke styr på krøller overhovedet, det klip jeg fik hjalp ikke på mine krøller, spurgte om lag men fik kun meget få, utydelige lag som ikke gør noget. Der stod inde i beskrivelsen at man fik råd til styling og alt sådan men det gjorde jeg ikke og styling var heller ikke god, igen så kunne man mærke at frisøren ikke kendte særlig meget til krøller. Har ellers blevet klippet hos dem før hvor jeg var glad for dem inden de havde deres krølleklip mulighed. Den gang før hen jeg var hos dem fik jeg præcis samme klip som jeg har nu, det ligner hinanden på en prik, og brugte samme tid dog betalte jeg 200 kr ekstra fordi det jo var til krøller.

26 marzo 2026
Logo di Salon Lovivo

Risposta di Salon Lovivo

Hej Annika.
Jeg er utrolig ked af at høre om din oplevelse i salonen. Det er bestemt ikke det vi bestræber os efter tvært i mod.
Ved os er man også altid velkommen til at komme direkte til os hvis behandlingen ikke har været tilfredsstillende, på denne måde kan vi løse problemet sammen.
I forhold til tiden der blev brugt - vi bruger som regel de sidste 20 minutter på føntørring og finish/styling, og jeg kan forstå at du valgte denne her del af behandlingen fra, jeg håber at det giver lidt forklaring på hvorfor den fulde til ikke blev brugt 😊
Jeg håber at det er i orden at jeg kontakter dig når vi åbner op efter weekenden så du kan få det hår du ønsker.
Mvh Emilie // salon ejer

Fik klippet mit barnebarn på 3 år

Fik klippet mit barnebarn på 3 år, som har frisørskræk.
Alt gik så fint og han havde en god oplevelse og gik derfra med en fin sommerfrisure, som han glæder sig til at vise i børnehaven i dag. Kan kun give min varmeste anbefaling.

19 marzo 2026

Jeg havde simpelthen den bedste…

Jeg havde simpelthen den bedste oplevelse med at få klippet min søn hos Lovivo. Han er normalt ikke fan af at blive klippet, men frisøren var simpelthen så sød og imødekommende og snakkede helt på niveau med min søn.
Jeg var meget imponeret over sådan en behagelig frisørtur med ham, og Lovivo bliver hans faste frisørsalon fremover - det er der absolut ingen tvivl om :-)

21 febbraio 2026