Valutata 4 stelle su 5

Ik ben bijna klaar met mijn laserpakket en ik ben al bijna haarvrij én vrij van ingegroeide haren, dus voor mij is het doel behaald. Ik vind de DIODE 4 laser echt fantastisch. Ik heb van 3 verschil... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen maandag weer een waxbehandeling gehad bij Feel Smooth. Héérlijk Aman is een vriendelijke vrouw waarmee ik tijdens mijn behandeling gezellig een praatje kan maken. Ze laat mij op mijn gem... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Inmiddels ben ik al een keer of 7 hier geweest om te laseren. Er werken superieure meiden, die je ondanks de drukke agenda echt het gevoel geven dat ze alle tijd van de wereld hebben. Echter, de laat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben hier altijd gewaxt en was altijd tevreden met zowel de service van de eigenaar als de resultaten. Sinds de salon nu ook laserbehandelingen verricht ben ik overgestapt naar het laseren. Ik heb m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Tevreden!

Ik heb van 3 verschillende dames behandelingen gekregen. Qua hoe ze je bejegenen en hoe ze te werk gaan zie ik echt wel verschillen, allen waren ze vriendelijk, maar van de houding van één van hen kreeg ik het idee dat ze me eigenlijk zo min mogelijk wilde aanraken. Dat vond ik wel een naar gevoel. Ik had ook eigenlijk een afspraak met iemand anders gepland toen, ik snap niet hoe/waarom dit dan gewijzigd is. Daar had ik liever bericht van gekregen.

20 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Helaas was mijn ervaring met deze…

Helaas was mijn ervaring met deze laserkliniek bijzonder teleurstellend. De behandeling zelf was niet naar tevredenheid; de technicus leek onervaren en ik werd gedwongen te betalen voor een behandeling die ik niet gehad heb, omdat ik iets te laat was. Ik begrijp het belang van punctualiteit, maar de starre houding van de kliniek was teleurstellend.
Bovendien was de houding van het personeel onprofessioneel en onbehulpzaam. Het gebrek aan efficiëntie en klantgerichtheid heeft mijn vertrouwen in deze kliniek ernstig geschaad!

6 febbraio 2024
Logo di FS Clinic

Risposta di FS Clinic

Beste Djemma Grigoryan,

Hartelijk dank voor het delen van je feedback. Uiteraard heeft een verhaal twee kanten en hierbij onze belevenis:

Je hebt 3 behandelingen bij ons gehad die je als zeer positief en professioneel hebt ervaren en hierdoor terug kwam. Inmiddels ben je bekend met onze huisregels en voorwaarden (deze dien je vooraf te accepteren om een afspraak te kunnen maken).

Bij je laatste afspraak ben je niet op tijd komen opdagen. We geven onze klanten 10 minuten speling voordat we telefonisch contact opnemen. 10 minuten later hebben wij je telefonisch gecontacteerd om te vragen voor een update, hierbij gaf je het volgende aan ''ik ben er zo''. We hebben telefonisch aangegeven dat je aan de late kant bent en dit impact zal hebben op je behandeling waarbij je kortaf op reageerde.

Uiteindelijk kwam je in totaal 30 minuten te laat. Volgens onze voorwaarde hebben wij het recht om de afspraak volledig te annuleren en de aanbetaling in rekening te brengen. We hebben dit met je besproken en hebben ook de optie voorgelegd om de behandeling uit te voeren tot hoeverre dit kan i.v.m. tijdsgebrek, hierbij zal de volledige behandeling in rekening worden gebracht. Je koos ervoor om toch behandeld te worden en de volledige behandeling te betalen, dit is dus niet achteraf gecommuniceerd. Je bent hier zelf mee akkoord gegaan en is er geen sprake van dwingen (camerabeelden zijn aanwezig). Tijdens de behandeling heb je een onaangename houding gegeven en was een normale communicatie niet mogelijk.

We vinden het jammer dat je het zo hebt ervaren. Helaas zijn wij genoodzaakt om de voorwaarden (die je bewust hebt geaccepteerd) te hanteren.

We staan uiteraard open om de situatie persoonlijk te bespreken om onze service te verbeteren. Zou je contact met ons op willen nemen?

Mvg,
Team Feel Smooth

Valutata 1 stelle su 5

Tatoeage verpest!!!!

Aangezien de review continu wordt verwijderd door Feel Smooth wordt het ook weer opnieuw geplaatst! Als je beloftes maakt kom deze ook na!! Dus bij deze wordt het nogmaals geplaatst!!! Jullie moeten eens beseffen hoe vervelend deze situatie is geweest en nog steeds heb ik een lelijke tattoo overgehouden! Totaal geen sympathie getoond!
En nee je kan niet eroverheen tatoeëren!!
Dus hierbij nogmaals!

Tot mijn spijt is er gelaserd op mijn tatoeage (pols waar geen haar zit).
Mijn huid was verbrand!! Het bleek dat de behandelaar slecht was opgeleid. Het was ook geen ervaren behandelaar maar een student!
Tijdens het laseren bleef zij maar kletsen en werd er niet gekeken op welke plek er werd gelaserd. Ook was het volgens haar niet nodig om tatoeages af te plakken, nadat ik het meerdere malen had aangegeven. Vervolgens wordt er ook nog eens een laag gel op de wond gesmeerd.

De wond was 5 weken lang ontstoken en moest ik aan de antibiotica. Ook dagelijkse werkzaamheden heb ik niet normaal kunnen voortzetten door de pijn.
De tatoeage is helemaal verpest en ik mocht er helaas niet overheen tatoeëren i.v.m. het weefsel, dat kan beschadigen en mooier zal het niet worden! Er word aangeraden om de huidige tatoeage weg te laseren.

Aman (de eigenaresse) heeft toegezegd om alles eraan te doen om mij te helpen en deze klacht verder af te handelen tot slot met mij mee te kijken naar de sessies die ik nodig heb voor het weghalen van de tatoeage. Ik heb Whatsapp berichten beschikbaar waarin dit met mij wordt afgestemd!
De eerste 2 weken na het voorval heeft ze mij totaal genegeerd en gaf ze het stokje aan haar man die niets met de klanten te maken heeft!

Tijdens het voorval stuurt Aman een Whatsapp bericht naar de behandelaar en vraagt hoe ik reageer! Dit wordt niet aan mij gevraagd! Je wordt totaal genegeerd de eerste 2 weken door Aman!

2 maanden later denken zij er toch anders over en wordt aangegeven dat de salon hiervoor niet gaat opdraaien. Nee we gaan deze sessies niet vergoeden voor je! Ook werd aangegeven dat Aman overspannen is. Met andere woorden ik sta je niet meer te woord dus ben ik even overspannen! Ze blokkeren je zelfs op Instagram! Er wordt aangegeven “Het is gelukkig alleen maar 1 letter”, dus het valt wel mee! Wanneer je belt, wordt de telefoon opgenomen door haar man die je ook nog eens onvriendelijk te woord staat en tegen je schreeuwt! Kortom: zeer onervaren en totaal niet klantgericht. Onprofessioneel en onbeschofte eigenaars!

Reactie op onderstaand bericht van Feel Smooth!

Omdat Feel Smooth niet weet hoe ze verder moeten handelen wordt de klant beschuldigd!
Iedereen die mij kent weet ook dat ik niet als kinderoppas heb gewerkt! Jullie staan nu enorm voor schut! Tevens heeft dit niets te maken met het incident!

Ten tweede kan een tattoo specialist NOOIT beoordelen zonder de tattoo gezien te hebben! Foto’s worden nooit beoordeeld! Dit is ook bekend bij iedereen dus een grote leugen!
De tattoo is gewoon VERPEST en jullie hebben mij NIET geholpen om dit te herstellen!
GRAAG GOED LEZEN: eroverheen tatoeëren gaat niet! Dit wordt lelijk!
Die “meneer” die wordt genoemd hieronder is haar man “Jinder” die heeft niets te maken met de klanten! Anders raad ik je aan om een cursus “klantvriendelijkheid” te volgen! Je laat namelijk de klant niet uitpraten en legt de schuld terug bij de klant en doet alsof er niets aan de hand is!
Hieronder wordt aangegeven dat ik een vergoeding heb ontvangen! NEE dit is NIET waar! Het bedrag dat uitgekeerd is 240 euro! Dit voor de behandeling die niet is afgemaakt!

Mocht je eindelijk je fout toegeven dan kun je mij telefonisch benaderen om de klacht verder af te handelen! Deze is namelijk NIET afgehandeld!
Als laatste nog: je kan in de salon niet pinnen ze vragen of je cash meeneemt want de pin doet het zogenaamd al een jaar niet. Er wordt altijd achteraf een tikkie gestuurd en deze wordt netjes betaald!
Tevens wordt een deurwaarder pas ingeschakeld nadat er een herinnering is verstuurd en een aanmaning! Ik heb altijd netjes binnen een dag betaald! ;) Dan zorgen jullie er maar voor dat er gepind kan worden!!

21 ottobre 2022
Logo di FS Clinic

Risposta di FS Clinic

Beste lezer, ieder verhaal heeft twee kanten. Hierbij namens het management het verhaal van de andere kant.

Nitu Chand Raindy verwijderd elke keer haar eigen review en plaatst deze opnieuw om zo weer bovenaan te komen en dat doet zij iedere maand al ruim 2 jaar lang. Bedrijven kunnen zelf namelijk geen reviews verwijderen en onze medewerkers hebben geen tijd om dit elke keer aan te kaarten bij Google. Elke keer als het management de andere kant van het verhaal verteld, verwijderd zij haar review. Tevens maakt zij meerdere accounts aan om een 1-sterren review achter te laten en zo in de highlights te blijven en probeert zij de uitstekende score van Feel Smooth omlaag te halen.

Nitu Chand Raindy is geen “willekeurige” klant geweest bij Feel Smooth. Zij kent de eigenaresse ruim 20 jaar en heeft in die tijd als kinderoppas opgepast op de eigenaresse. Daarnaast kwam ze 2 jaar geleden vaker een kopje thee doen bij de ouders van de eigenaresse.

De klacht van Nitu Chand Raindy is ruim 2 jaar geleden afgehandeld. Zij heeft toen een gratis behandeling gehad, een zeer riante schadevergoeding gehad voor het herstellen van de tattoo en heeft Feel Smooth de nodige sancties genomen tegen de medewerker die dit veroorzaakt heeft.
Daarnaast heeft Feel Smooth drie onafhankelijke tattoo specialisten gesproken over het herstel van de tattoo en alle drie gaven als advies dat het verwijderen van de tattoo niet nodig is en dat het missende deel heel goed hersteld kan worden en om het helemaal af te maken kan de tattoo volledig hersteld worden om eventuele kleurverschillen uit te sluiten.

Daarnaast heeft Nitu Chand Raindy in tegenstelling tot wat zij zegt gewoon een bezoekje gebracht bij een nagelstudio, waarbij uiteraard de polsen belast worden. Ook is zij meerdere keren naar de sportschool geweest en heeft zij hip trusts oefeningen gedaan, ook hierbij worden normaliter de polsen belast. Deze activiteiten staan haaks op wat zij aangeeft dat zij weken niet haar normale activiteiten kon voorzetten en dit maakt haar review ook erg ongeloofwaardig en misleidend.

Wat betreft het schreeuwen, onze medewerkers leveren al meer dan 3.500 klanten een klantenservice met respect en en waar nodig begrip. Het management is in het bezit van telefoongesprekken waarin Nitu eerder helemaal tekeer is gegaan tegen het management, normale communicatie met haar is niet mogelijk. Daarnaast heeft Nitu op drukke werkdagen ruim 30 keer gebeld (per dag!) naar Feel Smooth om haar zin door te drukken. Uiteindelijk heeft “de meneer” uit het management haar in een hogere toon moeten uitleggen dat dit een respectloze manier is van je zin doordrukken en ook tegen “deze meneer” ging zij tekeer.

Om af te sluiten nog even het volgende: het management en de medewerkers hebben Nitu ervaren als een zeer dreigende persoon, afperser en wanbetaler.
Nitu heeft na het hele voorval zelfstandig nog enkele behandelingen geboekt bij Feel Smooth, het management vermoedt dat dit met voorbedachte rade is geweest, want er was inmiddels sprake van slecht klantrelatie. Zij is na een behandeling van ruim €300,- weggelopen zonder te betalen en heeft de behandelaar met vraagtekens achtergelaten, wat in Nederland echt niet door de beugel kan.
Het management heeft contact met haar opgenomen en aangekaart om de behandeling gewoon te betalen, dat wilde zij niet in eerste instantie. Pas toen de deurwaarder werd ingeschakeld, is zij toch over de brug gekomen en heeft de betaling voldaan.

Het management hoopt nooit meer een klant als Nitu tegen te komen, dat zal ook niet gebeuren in zo een extreme en bizarre vorm. Inmiddels kennen de medewerkers en het management haar heel goed en zal zij haar review hoogstwaarschijnlijk of verwijderen of updaten.

Het management wenst Nitu Chand Raindy dan ook heel veel wijsheid en beterschap toe voor haar mentale gezondheid.

Valutata 2 stelle su 5

Niet haar vrij

Ik ben vanaf een andere laser kliniek overgestapt naar deze omdat mijn ervaring bij de vorige niet goed waren. Helaas ben ik ook niet erg tevreden met deze kliniek. Sommige dames die werken zo snel dat ik binnen 20 minuten weer buiten sta terwijl dat ongeveer de helft van de behandel tijd is die er voor geschreven staat als je een afspraak boekt. Ik ben inmiddels al een jaar aan het laseren bij feel smooth en ben nog steeds niet haar vrij.. als ik om advies vraag of hoelang het nog kan duren krijg ik een half gebakken antwoord waar ik niks mee kan. Ik kom helaas niet meer terug hier.

1 aprile 2023

Top!

Super fijn! Ben nu drie keer bij dezelfde dame geweest en vind het top. Ze vraagt altijd of het gaat en kletst me altijd door de afspraak heen. Ook had ik na de eerste keer al meteen zichtbaar resultaat, echt een aanrader!

6 dicembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Tis niet alleen laser voor ze, maar ook je op de beste manier behandelen

Toen ik begon met mn sessies had ik eerst even een consult wat mij wel geruststelling gaf. Het fijne is dat ze heel goed op je grenzen letten en soms ook proberen om je door te pushen voor betere effect op een langere termijn. Het leukste blijft wel de “therapy” sessies gewoon over van alles praten. Ben inmiddels bijna haar vrij en nu bij mn laatste sessie en haargroei lijkt niet meer te bestaan

15 ottobre 2022

Hydra Deep Cleaning ervaring

Tijdens mijn vakantie op de Malediven
Kreeg ik ineens last van een uitbraak mee-eters en puisten op mijn gezicht.
Vrijdag kwam ik aan in NL en het leek steeds erger te worden
Ik heb Feelsmooth gelijk gebeld en gevraagd of ik die zaterdag langs kon komen voor een Hydra Deep Cleaning
Gelukkig kon dat!
Vandaag zondag en mijn gezicht is Smooth And Glowing!!
Aman your a Faciaal Queen thnx

10 settembre 2022

Super

Ik ben al zo’n 3 jaar bezig met ontharen. Eerst bij een onbeperkt ipl salon, waarbij ik altijd na 5 minuten weer buiten stond en geen verschil merkte. Daarna bij een ipl salon in Utrecht, waarbij ik zelfs op de lichtste stand amper door de pijn heen kon bijten. Toen zag ik een reclame voor deze salon. Bij de eerste lasersessie was ik echt verbaasd met hoe weinig pijn het deed. Inmiddels ben ik bij sessie 4 en is ruim driekwart van het haar al weg. Eindelijk!!

13 luglio 2022

Goede ervaring!

30 luglio 2022

Van waxen naar laseren

Ik ben bij Aman begonnen met waxen en toen over gestapt op laseren. Voel me altijd super op mijn gemak. En alle dames zijn erg vriendelijk en leggen alles goed uit. Vragen ook steeds tussendoor of alles nog oké is. Super fijn!

29 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

Professionele mooie schone zaak met…

Professionele mooie schone zaak met dames die weten wat ze doen. Ik ben inmiddels 5 afspraken verder voor het laseren (Bikini totaal) en op sommige plekken al helemaal haar vrij. Bij de eerste behandeling zag ik al resultaat. Daarnaast voel je je meteen op je gemak door de dame waarmee je een afspraak hebt. Zeker met zo’n behandeling als bikini totaal, is het echt fantastisch dat ze je meteen op je gemak stellen. Ook qua advies over wat wel of juist niet te laseren is echt fantastisch. Mocht je nog twijfelen over laseren, niet meer twijfelen en een afspraak maken bij Feel Smooth!

26 giugno 2022

Wij komen terug !

Duidelijke website, ruime openingstijden, bij ons ging het om onderbenen waxen maar ik had beter moeten lezen want de afspraak was niet goed gereserveerd, dit werd meteen opgepakt door een professionele benadering. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en de behandeling heel prettig ervaren. Wij komen terug !

26 giugno 2022

Super goede ervaringen met Feel Smooth

Super goede ervaringen met Feel Smooth! Ik heb inmiddels 3 lasersessies achter de rug en ik merk zoveel verschil! Bijna al mijn haargroei is letterlijk weg. Verder kom ik hier weleens voor een hydrafacial, en hier ben ik ook echt blij mee. Mijn gezicht krijgt zo een mooie glow hiervan! Ik heb hele aangename ervaringen met Pauli en Aman, hele lieve en kundige dames!

25 giugno 2022
Valutata 5 stelle su 5

Mooie en schone hygiënische salon.

Mooie en schone hygiënische salon.
Een Brazilian is nooit echt prettig maar deze behandeling was snel en redelijk pijnloos. Dus wellicht is prettig toch het juiste woord! Kom zeker weer terug.

25 giugno 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più