Min 3-årige søn er normalt ikke fan af frisører og kan være ret skeptisk, når håret skal klippes. Men dette er det eneste sted, han faktisk gerne vil klippes! Frisøren er så sød, tålmodig og god t... Leggi di più

Fantastisk oplevelse hos denne frisør. Jeg blev mødt med et smil og en virkelig god service fra start til slut. Frisøren lyttede til mine ønsker og kom samtidig med gode råd og ideer. Resultatet blev... Leggi di più

Salon Bellissimo er gået hen og blevet min go-to frisør - fordi de gør et fabelagtigt stykke arbejde. Særligt vil jeg fremhæve den gode dialog der er mens man bliver klippet - så frisøren er sikke... Leggi di più

Viste den mandlige frisør et billede af hvordan jeg ville have det. Det endte så langt fra resultatet at jeg lige så godt selv kunne have gjort det. Alle instrukser var givet, men det endte med at bli... Leggi di più

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,4

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej folkens

Hej folkens idag fik jeg klippet hår hos salon bellissimo det blev præcis som jeg ønskede derfor har jeg valgt at give salon bellissimo 5 stjerner der er rigtig god service og de ved hvordan man skal arbejde

22 aprile 2024

Hej gooddag

Hej, jeg fik klippet mit hår i dag, jeg klippede mit skæg, jeg farvede mit skæg, det var virkelig interessant, jeg anbefaler det til alle.

22 aprile 2024

Nok verdens værste frisør

Nok verdens værste frisør, og hvis man mener andet så er man nok enten deres venner eller familie. For det første betalte jeg for 30 minutters klip, og efter 10 minutter mener frisøren så at han er færdig. Jeg bad om en helt anden frisure end jeg fik og finder så ud af at det er fuldstændig skævt. Da jeg så skulle betale snakker de et helt andet sprog over hovedet på mig, det gør det ikke mere trygt i hvert fald. Ærlig talt så synes jeg city2 bør lukke stedet, det er under al kritik. Aldrig tag derind. Så hellere betal det ekstra for en rigtig frisør, for det er de i hvert fald ikke

13 aprile 2024

værste sted at blive klippet

værste sted at blive klippet, jeg gik der 3/4 gange folk uden erfaring. og lad jobbet være uløst indtil slutningen Skam. og en klipning og skæg kostede 400kr katastrofe. katastrofe katastrofe anbefales ikke.

3 aprile 2024

Idag har jeg hentede 3 af mine børn til…

Idag har jeg hentede 3 af mine børn til frisøren hos salon ballessimo og det gik fremragende. Har aldrig set mine børn så glæde føre af at blive klippet. de blev ved med at snakke om deres hår stil og at de vil gerne blive klippet hos dem fra nu af, det blev jeg rigtigt glad af at høre og derfor giver jeg dem 5 stjerner.

9 marzo 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito