Jeg ændrer min første anmeldelse, der viste sig at være baseret på fejlslagen kommunikation. Jeg havde købt et produkt, der var defekt efter kort tids brug. Produktet blev erstattet af Salgsbiksen, me... Leggi di più

Har købt 2 lommelygter ved Salgsbiksen.dk og extra batterier der til.. Valgte at afhente dem da det er i samme by. Lyn hurtigt svar tilbage fra Salgs biksen efter bestilling og kunne afhente... Leggi di più

Jeg havde fået et forkert dashkamera tilsendt. Jeg skrev en mail og ringede 1 gang, dog med tlf.svarer. Men senere på dagen kom der en meget behagelig e-mail, hvor der blev undskyldt og et glimrende... Leggi di più

1. Negozio di accessori per cellulari

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Kundeservice og troværdighed. Hos Salgsbiksen er god kundeservice en selvfølge. Vi står derfor klar til at hjælpe, og bestræber os på altid at finde en tilfredsstillende løsning på alle henvendelser. Glade kunder kommer, som der siges, altid igen. Vi vil gerne se dig igen. Så derfor er nøgleordet gode produkter til gode priser og god service. Vi ses på www.salgsbiksen.dk til nem, god, hurtig og sikker online handel. Mvh Jan Helmut Jørgensen

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,6

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God før og efterservice

Jeg har købt en GPS tracker i Salgsbiksen, jeg fik en god hjælp til at installere den for det var jeg ikke så god til. Jeg har fået god hjælp og support og kan varmt anbefale Salgsbiksen.

9 ottobre 2020

Risposta di Salgsbiksen

Hej Asger... Tak for det, jeg håber du er glad for din GPS-Tracker og den fungerer som den skal, ellers ved du hvor du kan finde mig.

Altid god og venlig service

Har i flere år handlet hos Salgsbiksen. Jeg har altid fået en god og venlig service, hurtig levering, indehaveren har et par gange personligt leveret og instrueret mig i brugen af tingene. Er der ellers brug for hjælp til de købte produkter ringer eller skriver jeg bare, der er altid hjælp at få til mit problem er løst.
Jeg kan varmt anbefale Salgsbiksen.

23 settembre 2020

Risposta di Salgsbiksen

Hej Inge Lise... Tak for det, jeg håber du er glad for de forskellige ting du efterhånden har købt hos mig.

Rigtig rar sælger og fantastisk service…

Rigtig rar sælger og fantastisk service!!!
Købte mig et armbåndsur.
Det virker perfekt, og jeg er rigtig glad for det.
Fik det endda leveret af sælger.
Kan 100 % anbefale salgsbiksen

22 settembre 2020

Risposta di Salgsbiksen

Hej Jannie, tak for de pæne ord, jeg håber du er glad for uret.

Man køber et produkt som er defekt

Man køber et produkt som er defekt. Man gør opmærksom på det, derved blokere ejer en og vælger skrive folk fra ens venneliste man skal hilse dem.. skal tilføjes har mødt manden 1 gang, skrevet på tekst med ham.. hvad form for erhvervs drivende “voksen” mand. Hiver kunders venneliste til sig? Kalder kunder tøsefornærmet? Og blokere ? Åbentbart chefen for salgsbiksen.dk jovist han har tilbudt jeg kan retunere produktet og få penge retur, i selv samme bedsked kaldes man tøsefornærmet.. vil gerne advare alle om handle hos denne gamle mand da han ikke forstår kunde håndtering på selv det mindste plan.. har flere gange skrevet over messenger efter købet men fået svar at det ved han intet om, samtalen gik i stå sidst da jeg sendte et billede af hvad fejlen var på messenger, så hørte jeg underligt nok ikke mere.. nej er ikke tøsefornærmet som du jo så smukt kalder dine kunder nu 2 gange.. har ALLE messenger samtaler endnu og screenshots af hvordan du snakker til dine kunder og bringer min gamle svigerinde ind i at jeg har købt defekt produkt “ved stadig ikke hvorfor du blander mit privatliv ind i det andet en at det kan jo være så brokker han sig ikke da jeg kender en han kender” muligt derfor.??

22 settembre 2020

Hej Daniel

Jeg skal love for, at du kan blande tingene sammen, for det første har du kun fortalt mig, at du ikke kunne installere den medfølgende cd med driveren, det er klart når du bruger Windows 10 og driveren er til Windows 8.0/8.1. Det var først i forgårs du fortalte mig, at WiFi forstærkeren ikke virkede på hverken din pc eller en mac-computer. Du generede mig på facebook med negative smiley'er til de ting jeg sælger og folk der gør det, dem blokerer jeg, jeg var ikke klar over det var dig for så havde jeg taget fat i dig. Du købte dette produkt den 13.04.2020, altså for over et halvt år siden, jeg syntes ligesom du har haft tid nok til at komme forbi med produktet, ringe til mig eller sende mig en mail, begge dele står trods alt på fakturaen, men det er jo lettere at svine mig til her og på facebook. Dernæst så hiver jeg ikke nogens venneliste, du har tilsyneladende ikke meget styr på hvordan din facebook profil er indstillet, den eneste ven jeg kunne se på din venneliste var en veninde til mig og det så jeg kun fordi da jeg fandt din profil der står der vi har en fælles ven, det har jeg også fortalt dig. Jeg kan skrive en masse mere, men vil nøjes med at referere din sidste besked til mig om at jeg var et fjols og en stor idiot og du håbede, at min butik ville gå konkurs. Det kommer ikke til at ske, jeg har masse af faste kunder. Derudover har jeg arbejdet med kundekontakt i hele mit erhvervsliv så din udlægning er noget malplaceret.

Hvor mange gange har du ringet til mig om dette: 0 gange
Hvor mange gange har du mailet til mig om dette: 0 gange

Hvordan vil du så have, at jeg skal yde dig kundesupport? Jeg spørger bare.

At du ikke vil have dine penge retur, det må du selv om, du skal ihvertfald ikke komme og påstå jeg ikke er villig til at løse problemet.

Og ja, tøsefornærmet det var du og det er du stadigvæk med den opførsel du lægger for dagen, men du vil jo også gøre alt for at ødelægge mit firma, held og lykke med dit foretagene.

Mvh Jan Helmut Jørgensen