Vi stod med en lidt kompliceret situation omkring en medarbejders fratrædelse, feriepenge og uafholdt ferie og var i tvivl om, hvordan det skulle håndteres korrekt. Supporten hos Salary hjalp... Leggi di più
Bedste og nemmeste lønsystem jeg nogensinde har arbejdet med. Alle spørgsmål blev besvaret pr. mail og telefon HVER GANG. Man blev taget seriøst uanset hvor lille eller stort et problem man præsent... Leggi di più
Salary er et super brugervenligt system. Men selvom systemet er rigtig godt, kan man som selvstændig godt have brug for hjælp og råd til ferielov, orlov, bonus samt diverse ændringer i virksomhedens m... Leggi di più
Jeg har brugt Salary.dk i mange år, inden det blev købt af Billy, og inden det blev købt af Ageras. Igennem det hele har jeg altid oplevet top kundeservice, nem opsætning og forudsigelige arbejdsgang... Leggi di più
Du vil elske at lave løn i Salary. Kom gratis i gang på 2 minutter.
Fiolstræde 17B, 1171, København K, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Fantastisk support, fik ekstraordinært hjælp med et par spørgsmål til en mindre problemstilling med en tidligere kunde, selvom jeg ikke er kunde hos dem :) meget fornemt!
Platformen er for sig selv designet til at kunne forstås af folk der ikke nødvendigvis har nogen erfaring med bogføring, lønoverførsler osv.
Men det største 'sellingpoint' er deres exceptionelle kundeservice.
De er hurtige og effektive og har simple forklaringer på hvilke skridt man skal tage - hvornår.
Jeg anbefaler Salary og roser ligetil Kathrine fra kundeservice.
Der er altid kompetent hjælp at hente og systemet er super intuitivt og nemt at navigere i.
Kæmpe ros herfra.
Jeg er ikke en erfaring virksomhedsadministrator. Alt er nyt for mig i disse dage.
Alligevel går det nemt med Salary. Integrationen med Dinero er super gennemført. Hvis noget ikke kører somd et skal er det som regel fordi jeg ikke har taget mig tid til at læse de instrukser jeg får. :-)
Hver gang jeg er på dybt vand, og skal til at kontakte support, tænker jeg "Måske skal jeg lige google det inden jeg skriver til support", og hver eneste gang har Salary en guide der nøjagtigt passer på mit spørgsmål.
Tak for det, Salary.
Skulle køre første løn i selvstændigt firma, og grundet afventen på noget pension var det udsat igen og igen, så der var 4 lønafregninger bagud der skulle køres. Spurgte om hjælp i chatten og var så heldig at få fat i Kathrine der bare har båret det hele igennem. Den bedste kundeservice jeg nogensinde har fået. Var aldrig kommet gennem det uden hjælp. 1000 tak
Super produkt, og fantastisk support. De har efterhånden hjulpet mig mange gange, og hver gang har de været hurtige til at svare og hjælpe med løse udfordingerne.
Vi måtte erkende, flere forskudsfejl fra vores side af, men med hjælpen fra kathrine og salary blev det hele klaret.
Tusind tak
Salary's support er uovertruffen og helt i særklasse!
Jeg havde glemt at godkende løn, så fristen var (næsten) overskredet, men Salary supporten tilbød at køre lønnen automatisk alligevel og løste dermed et irriterende problem som jeg selv havde skabt.
Keep it up - det spiller 200%!
4stjerner for kundeservice og hvor den gode Kathrine var en jeg uden tøven ville ansætte i mit firma, den sidste kommer når brugerflade fungerer helt perfekt på en mobil, og hvor køb af eller lån af en computer ikke er et issue hilsen fra en Tømrermesters bil (kontor)

Risposta di Shine Salary
Jeg har fået mig et ApS og skal derfor til at udbetale løn. Jeg fik anbefalet salary.dk og er overrasket over hvor overskueligt og lækkert det er - men også hvor kompetent, tilgængelig og hurtig support jeg har fået selvom jeg har kørt på gratis versionen.
Af den grund har jeg valgt at opgradere til deres Basic tier og nu kan jeg så afprøve den automatiske lønkørsel, hvilket er rigtig fint da jeg altid skal udbetale en fast løn.
Salary.dk har noget der hedder Overførselsservice sammen med mastercard som gør at de kan initiere alle bankoverførslerne til medarbejder og skat på de rigtige datoer med de rigtige beløb og kontonumre.
Det er jeg spændt på at afprøve.
Hvis alting spiller betyder det at lønseddel og løn kommer automatisk hver måned uden jeg skal løfte en finger.
Since I am using Salary for several companies I can only say that the staff is very helpful and caring.
The program is simple to use and I always get assistance when needed.
I truly recommend them.
Altid god oplevelse hos Salary. Hvis jeg har et problem svarer supporten hurtigt og hjælpsomt. Salary gør livet nemmere for mig som freelancer.
High level support and service.
De står altid klar til at hjælpe hurtigt! Denne service finder du ikke alle steder. Det er nemt at bruge salary og de laver nul inberetelse hvis du ikke skal betale løn en af månederne hvilket kan spare 800 kr for dig. Jeg kan virkelig anbefale at bruge Salary.
Kundeservice der i den grad overstiger hvad man normalt kan forvente. Hurtige og servicemindede. Oprettede et ekstra selskab og Sofie fra kundeservice tilbød at kopiere/flytte medarbejderne fra det gamle til det nye.
Smukt........
Fremragende kundeservice og fantastisk lønsystem ❤️
Jeg har kun oplevet at salary har været super hurtige og dygtige til at svare på alle mine henvendelser. Jeg kan varmt anbefale at bruge salary.dk!
Super lønsystem for os som startup. Meget intuitivt og enkelt at gå til, dog med mulighed for mange ekstra features. Virkelig god kundeservice, der svarer hurtigt på chatten og er ekstremt hjælpsomme.
Helt overdrevet fantastisk, utrolig overvældende god service. Måske det højeste serviceniveau jeg nogensinde har prøvet. Tak til supporten som er i verdensklasse. Shout-out til Kathrine!
Salary.dk er fantastic support og system,
virkelig vellykket, enkel og integreret løsning.
Alle burde prøve det, hvis de udbetaler løn.
Et super lækkert og gennemarbejdet lønprogram!
Let og overskueligt. Nemt at gå til.
De bedste rapporter på marked til afstemninger med mere.
Jeg kan på det varmeste anbefale Salary og anbefaler det til alle mine kunder jeg møder på min vej.
Super kundeservice, hurtig og effektiv.