Vi stod med en lidt kompliceret situation omkring en medarbejders fratrædelse, feriepenge og uafholdt ferie og var i tvivl om, hvordan det skulle håndteres korrekt. Supporten hos Salary hjalp... Leggi di più
Bedste og nemmeste lønsystem jeg nogensinde har arbejdet med. Alle spørgsmål blev besvaret pr. mail og telefon HVER GANG. Man blev taget seriøst uanset hvor lille eller stort et problem man præsent... Leggi di più
Salary er et super brugervenligt system. Men selvom systemet er rigtig godt, kan man som selvstændig godt have brug for hjælp og råd til ferielov, orlov, bonus samt diverse ændringer i virksomhedens m... Leggi di più
Jeg har brugt Salary.dk i mange år, inden det blev købt af Billy, og inden det blev købt af Ageras. Igennem det hele har jeg altid oplevet top kundeservice, nem opsætning og forudsigelige arbejdsgang... Leggi di più
Du vil elske at lave løn i Salary. Kom gratis i gang på 2 minutter.
Fiolstræde 17B, 1171, København K, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Har altid fået super hjælp fra Salary når det tekniske har drillet. Masser af tålmodighed og hjælpsomhed.. også i tider hvor der e travlt omkring lønudbetaling. Så har de altid tid :-)

Risposta di Shine Salary
Fungerer hver eneste gang, god kundesupport, nemt til at brug. Mvh Glad kunde :)

Risposta di Shine Salary
Salary leverer en sublim support, kører automatisk og har meget konkurrencedygtige priser – der er virkelig ikke noget at sætte en finger på! ⭐

Fantastisk lønsystem!
Jeg er skiftet fra Dataløn over til Salary og det har været en af de bedste beslutninger jeg har taget 😊salary er meget lige til og utrolig nem at bruge.
Support er fremragende og altid meget gode og hurtige til at hjælpe. Men systemet er så enkelt og overskueligt at enhver kan finde rundt i det.
Mange tak for et let program.

Risposta di Shine Salary
Kan varmt anbefale Salary og deres back office - de er altid parat til at hjælpe og løser opgaverne hurtigt

Risposta di Shine Salary
Bruger venlig til at køre selve lønnen, men det er forvirrende at de ikke bruger korrekte bogføringsdato. ATP for 2024 er f.eks. betalt 30/12-24, men salary bogfører det som 2/1-25. Det betyder at regnskabet ikke stemmer. Det er fejlmeldt hos salary, men de siger det er et bevist valg.
Samil var klar på at hjælpe her på lønningsdagen, så nu kan vi gå på weekend, uden at kollegaerne betaler for meget til skat.
+1 oplevelse at få et par uforpligtende remindere med på vejen.
God weekend!

Risposta di Shine Salary
Jeres Salary system er let og lige til. Som et simplificeret lønsystem med en super hurtig service via chatten. Det virker næsten "for let" hvis man er vant til mere indviklede systemer. Er der noget man er i tvivl om er de altid hurtige til at svare på chatten.
Tusind tak for det I gør!

Risposta di Shine Salary
Samil var en super hjælp og var parat til at svare på alle spørgsmål med stor tålmodighed. Tak

Risposta di Shine Salary
Hurtig tilbage svar på forespørgsler fra supporten. Og da vi er nye brugere, stor hjælp i opsætning og korrigeringer.

Risposta di Shine Salary
Jeg havde fumlet lidt for meget med mine lønindstillinger uden at vide hvad jeg lavede.
Da jeg endelig henvendte mig på deres support-chat og fortsat bøvlede løs, blev jeg alligevel mødt venligt og professionelt af supporteren.

Risposta di Shine Salary
Jeg havde lavet fejl i min Pensions indberetninger.
Det hjalp Samil med at rette til:-)
Super service, 5 stjerner til Michael fra salary.
Løste alle mine "udfordringer" på under 30 min!
God service, også dagen inden alle skal lave løn :D
fint brugersystem
Super viden og hjælpsomhed på chatten hos Salary.dk God og intuitivt godt program.
Lidt lange svartider - men fint nok.
Altid klasse support.
Hvis man er det mindste i tvivl så skriver man bare til deres support som ALTID er hjælpsomme og hurtige til at svare. Rigtig glad for deres lønsystem!
Danmarks klart bedste og nemmeste lønsystem med fremragende (gratis) support.
Super prof og kompetent rådgivning samt hjælp til opstart i jeres spændende lønsystem :-). Det har været en rigtig positiv fornøjelse....