Saint Viór er et klassisk dansk mode brand, som har en vision om at producerer varer i højeste kvalitet og være de mest behagelige i branchen. Vi sætter høj fokus på vores kunder og ønsker mest mulig tilfredshed blandt kunderne. Hvis du ønsker mere information omkring os, så tjek vores socialemedier ud, eller kontakt os på: contact@saint-vior.com
Skomagergyden 4, 9000, Aalborg, Danimarca
- contact@saint-vior.com
- saint-vior.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Tydelig Svindel
Så åbentlyst bare varer til 10 kr købt fra aliexpress og solgt videre på webshoppen "Saint Vior".
Har ting købt fra wish til 7 kr der er bedre kvalitet.

Risposta di Saint Viór
Vil 100 gange heller kæmpe det skrald…
Vil 100 gange heller kæmpe det skrald på ali expres

Købte forleden en T-shirt
Købte forleden en T-shirt, der gik ikke mere end 2 dage så havde jeg den. Fantastisk service og dejlig kvalitet, forsæt det gode arbejde!

havde bestilt 2 tee’s…
Mega fed services havde bestilt 2 tee’s samt halskæder selv efter lidt leverings problemer(hvilke altid kan ske) skaffede Oliver de ting der manglede uden at tøve samt en fed kunde services 😁håber at se nogle nye tee’s eller hoodies😍

Jeg købte en halskæde
Jeg købte en halskæde, hos Saint Viór.
Den knækkede efter første gang jeg prøvede den. Den føles billig, kiggede på Aliexpress.com, og fandt en halskæde magen til.
De havde også brugt samme billede, som det på Aliexpress.com.
Vil aldrig handle der igen!.
Hilsen Jens

Faktiske kundeservice
Faktiske produkter, og super service, kan kun varmt anbefale Saint Vior til andre mode glade mennesker

Risposta di Saint Viór
Helt igennem et fantastisk produkt
Helt igennem et fantastisk produkt, stærk kvalitet og ikke mindst super og personlig service.🙏

Fik 50 procent på min næste vare
Fik 50 procent på min næste vare, fordi de glemte at sende efter 1-2 dage. Fik super god service, da de henvendte sig til mig mere personligt over besked.