Det har været en fantastisk god oplevelse at tage speedbådscertifikat hos sailors. Vi fik alt den nødvendige teori der skulle til for at bestå prøven. Samtidig fik vi det hele med da vi kom ud på vand... Leggi di più
Kirstine . Var en fremragende lære og det samme gælder ders søde rare sensor . Og jeg havde slet ikke forventet så gode resultater og så god en læring og der er helt klart meget jeg vil tage med mig o... Leggi di più
Vi havde Kirstine som underviste os til ug. Hun var god til at forklare og kunne det hele på rygraden.. frokosten vi fik var også super, så alt i alt en fed oplevelse og med perfekt sejlvejr.😊😎☀️
Det var en god og grundig kursus dag hvor man blev sat ind i alt det nødvendige materiale. Der var god stemning højt humør og gode faciliteter
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Johanne var en sød og dygtig…
Johanne var en sød og dygtig underviser. Generelt fremstod hele teamet, som dygtige og kompetente sejlere.
Mega god og hyggelig undervisning
Mega god og hyggelig undervisning! tiden fløj afsted, mens vi lærte alt vi havde brug for og mere til!
Meget god oplevelse😁
God undervisning 5/5
Tak til Nikolaj for dårlig humor og god mad.
Varm anbefaling herfra.
Super fedt kursus med god energi og…
Super fedt kursus med god energi og effektiv læring! 5/5
Godt kursus og gode folk
Fint kursus som giver et godt indblik i at sejle
Rigtig motivering og inspirerede underviser
Vi havde Nikolaj som underviser, som bare gjorde sit arbejde hamrende godt! Det var en god og forståelig måde han forklarede tingene på🙏🏻
Nicolai gav en god præsentation og…
Nicolai gav en god præsentation og kurset afveksler på dagen mellem teori og praksis. Det var en god dag der giver en god introduktion til færdselsreglerne på havet. God forplejning
Great course
Great course. You get all information you need to pass the test both theoretical and practical.
Hyggelig og god undervisning med lidt…
Hyggelig og god undervisning med lidt forplejning.
Alt i alt en fin dag.
Rigtig godt gennemgang
Rigtig godt gennemgang, blandet med humor og god substans 🙏
God oplevelse.
Jeg tog speedbådscertifikat og vandscooterbevis d 12/7. God undervisning der var til at forstå og huske for en nybegynder.
Ikke just betryggende eller særligt kundeserviceorienteret - jeg finder en anden kursusudbyder.
Jeg var tilmeldt et speedbådscertifikatskursus i Aarhus, men ønskede at tilmelde mig en anden kursusdag grundet vejret. Kursusdagen var den 13. juli 2024, hvor DMI udgav en Kategori 2 varsel, "Farligt vejr", og dr.dk skrev at "Aarhus kan tangere 100-års-hændelse".
Nikolaj fra Sailors afviste at flytte min kursusdag og sluttede korrespondancen af med "Ja der kommer regn. Men det betyder ikke noget for sikkerheden. Og vi prøver så vidt muligt at tjekke vejret ifl. Radar så vi undgår det værste regn."

Risposta di Sailors
Speedbådskærekort var super godt.
Speedbådskærekort var super godt.