Sailors Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Det har været en fantastisk god oplevelse at tage speedbådscertifikat hos sailors. Vi fik alt den nødvendige teori der skulle til for at bestå prøven. Samtidig fik vi det hele med da vi kom ud på vand... Leggi di più

Kirstine . Var en fremragende lære og det samme gælder ders søde rare sensor . Og jeg havde slet ikke forventet så gode resultater og så god en læring og der er helt klart meget jeg vil tage med mig o... Leggi di più

Vi havde Kirstine som underviste os til ug. Hun var god til at forklare og kunne det hele på rygraden.. frokosten vi fik var også super, så alt i alt en fed oplevelse og med perfekt sejlvejr.😊😎☀️

Det var en god og grundig kursus dag hvor man blev sat ind i alt det nødvendige materiale. Der var god stemning højt humør og gode faciliteter

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

70 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God oplevelse.

Jeg tog speedbådscertifikat og vandscooterbevis d 12/7. God undervisning der var til at forstå og huske for en nybegynder.

11 luglio 2024

Ikke just betryggende eller særligt kundeserviceorienteret - jeg finder en anden kursusudbyder.

Jeg var tilmeldt et speedbådscertifikatskursus i Aarhus, men ønskede at tilmelde mig en anden kursusdag grundet vejret. Kursusdagen var den 13. juli 2024, hvor DMI udgav en Kategori 2 varsel, "Farligt vejr", og dr.dk skrev at "Aarhus kan tangere 100-års-hændelse".

Nikolaj fra Sailors afviste at flytte min kursusdag og sluttede korrespondancen af med "Ja der kommer regn. Men det betyder ikke noget for sikkerheden. Og vi prøver så vidt muligt at tjekke vejret ifl. Radar så vi undgår det værste regn."

12 luglio 2024
Logo di Sailors

Risposta di Sailors

Tak for at du tog dig tid til at dele din feedback. Vi beklager oprigtigt, at din oplevelse med vores service ikke levede op til dine forventninger.

Med hensyn til dine bekymringer om vejret den 13. juli 2024 forstår vi, hvor alarmerende vejrvarsler kan være. Jeg forklarede dog situationen til dig over telefon og også i mailen. Det er vigtigt at præcisere, at den kategori 2-advarsel, som DMI udsendte, primært omhandlede risikoen for kraftig regn og potentielle oversvømmelser, især for dem på land med huse eller kældre med risiko for vandskader.

Når det gælder sejlads, udgør regn i sig selv ikke en sikkerhedsrisiko, især ikke når man sejler med erfarne instruktører, der holder nøje øje med vejrforholdene. Vores team tager alle forholdsregler for at sikre vores deltageres sikkerhed og give den bedste oplevelse af sejladsen, herunder at tjekke radardata og justere vores aktiviteter efter behov for at undgå det værste regnvejr. Vi tilbyder også, at man kan låne sejlertøj til det til tider svingende danske vejr. Den 13. juli var vi på vandet med flere andre kursister, som trods regn - som vel at mærke ikke udgjorde noget problem for vores sejladsundervisning - havde smil på læberne.

Vi aflyser naturligvis kurser, når vejret er uforsvarligt, da vi ikke har i sinde at bringe hverken kursisters eller vores egne liv i fare. Det var ikke tilfældet den 13. juli med fralandsvind.
Man kan desværre ikke blot afmelde et kursus aftenen før grundet regnvejr. Du blev endvidere tilbudt at ombooke til en anden dato for en merpris på 300 kr. På vores kurser har vi flere undervisere på for at sørge for den bedste oplevelse for kursisterne, samt vi sørger for forplejning og frokost. Alt dette er udgifter, vi ikke kan annullere aftenen før.

Vi sætter pris på din feedback, men står nu uforstående overfor din utilfredshed, da dette er helt almindelig købelov ved kurser.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os. Vi håber, at du finder en god vej til at komme ud at få gode oplevelser ude på vandet :-)

Med venlig hilsen,